Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 21:35

pan Zambrotta pisze:Bayern prowadzi z leszczami i już połowa ludzi sra na forum :lol:

Nie znasz sie na pilce. :lol:

Pewnie sie szykuje 3 final w ciagu 4 lat.. jesli nie trafia na Barce wczesniej. A jak trafia to 50 na 50 ze przejda. Nasza druzyna niestety ale nie osiagnela poziomu Bayernu. Oni w tym sezonie zagrali 1 slaby mecz.. JEDEN.
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2013, 21:37 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 21:36

Do tych leszczy to nawiązujesz do obrony Aresnalu , która jest na poziomie Romy i to bardzo fajnie widać przy grze Bayernu. Nie wiem co ten zarząd robi z tym klubem aż boję się myśleć co by to było gdyby nie odszedł Fabregas , Song , RvP , Nasri. A co do Bayernu to widać niemiecką precyzję w każdej formacji , spokojnie mogą mierzyć w finał LM ;)

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 21:39

Cabrini_idol pisze:Oni w tym sezonie zagrali 1 slaby mecz.. JEDEN.
A charakterystyka fazy play-off LM jest taka, ze wystarczy zeby zagrali jeszcze tylko nastepny jeden slaby mecz i moga odpasc.

Co nie zmienia oczywiscie faktu, ze graja dzisiaj jak z nut. Pressing jest naprawde imponujacy, ale z drugiej strony Arsenal gra dzisiaj jedno wielkie 0. Podania do najblizszego, glupie straty na wlasnej polowie, wrzutki na Walcotta... Moglem postawic grubszy hajs na niemcow :doh:

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 21:40

Cabrini_idol pisze: Nasza druzyna niestety ale nie osiagla poziomu Bayernu. Oni w tym sezonie zagrali 1 slaby mecz.. JEDEN.
Na stan dzisiejszy. Latem różnica potencjału kadrowego dzielący oba zespoły może się pomniejszyć. Podobnie jak większość, nie chciałbym Bayernu jako kolejnego rywala w LM. Z silniejszych drużyn wolałbym, aby Juventus wylosował MU

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 21:46

Jak pisałem kiedyś, Arsenal to dobra przekąska i przetarcie przed poważną LM.

Przy tak poukładanym Bayernie wyglądają jak banda juniorów z kupą w gaciach. Choćby Sagna vs Alaba i ten pierwszy, który wygląda jakby miał się zaraz rozpłakać. Poldi i Mertesacker chyba myślą, że grają dla Niemców.

Ciągłe granie dośrodkowań na jednego Walcotta - czyli o czym myślał Wenger przy ustalaniu składu :think:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 21:47

@annihilator
tez jestem tego zdania, Manchaster United nie gra wielkiej pilki i sa jak najbardziej do klepniecia. Natomiast nie chcialbym bysmy wylosowali juz w 1/4 Barcy lub Bayernu..byloby mega ciezko

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 21:54

Ogląda ktoś może drugi mecz, jak Malaga wygląda ?

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 22:23

Nie wiem jak wy, ale ja uważam, że gdyby Arsenal z Bayernem zamienili się bramkarzami to było by 3-0 a nie 1-3;D jak dla mnie 3 bramy na koto Szczesnego

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 22:38

no to Arsenal znowu bez pucharu. No i zapewnie po sezonie sprzedadza Wilshare'a bo jest za dobry na Arsenal. Bardzo dobrze prowadzi pilke przy nodze na pelnej szybkosci, duzo widzi, nie boi sie pojedynkow 1 na 1, po kontuzji ani sladu.

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 22:43

jareckik pisze:Nie wiem jak wy, ale ja uważam, że gdyby Arsenal z Bayernem zamienili się bramkarzami to było by 3-0 a nie 1-3;D jak dla mnie 3 bramy na koto Szczesnego
Tak samo jak bramka dla Arsenalu, po części też jest tutaj wina bramkarza, bezsensowne wyjście. A Szczęsny przy pierwszej raczej nie miał nic do powiedzenia.

Jak dla mnie Bayern to pewniak to finału, po dzisiejszym meczu tylko utwierdzili mnie w tym przekonaniu. W następnej rundzie nie chciałbym najbardziej właśnie ich i Barcelony. Reszta w naszym zasięgu. Tamtych dwóch jedynie w finale, bo rządzi się on własnymi prawami :prochno:

#AllegriOut
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 22:45

jareckik pisze:Nie wiem jak wy, ale ja uważam, że gdyby Arsenal z Bayernem zamienili się bramkarzami to było by 3-0 a nie 1-3;D jak dla mnie 3 bramy na koto Szczesnego
Coś w tym jest! Poza drugą bramką, gdzie może i nie ponosi winy w pełni, to co do pierwszej i trzeciej nie mam wątpliwości.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 22:52

Wyglada na to, ze powoli ksztaltuje nam sie osemka, ktora przejdzie do cwiercfinalu. Najblizej awansu jestesmy my oraz Bayern. Porto i PSG tez powinny awansowac. Nie wiadomo do konca jak rywalizacja zakonczy sie w przypadku par Real - MU i Shakhtar - Borussia. Barcelona raczej na pewno pokona Milan, nie ma co sie łudzić.

Jesli mialbym strzelac to wytypowalbym nastepujace druzyny do awansu do nastepnej fazy: Juventus, Bayern, Porto, PSG, MU, Shakhtar, Barcelona i Galatasaray/Schalke.

Scisla europejska czolowka - nie ma juz "slabych" rywali (najbardziej odstaje chyba tylko Schalke/Galatasaray). Chcialbym w cwiercfinale zobaczyc pare Bayern - Manchester albo Bayern - Barcelona. Jesli chodzi o nas to nie pogniewalbym sie jesli bysmy trafili Schalke. PSG i Porto nie bylyby tez najgorsze. Dobra, troche sie zagalopowalem. Jeszcze mamy przeciez rewanze i moze byc pare niespodzianek ; )

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 22:58

Bazyliszek pisze: tez jestem tego zdania, Manchaster United nie gra wielkiej pilki i sa jak najbardziej do klepniecia. Natomiast nie chcialbym bysmy wylosowali juz w 1/4 Barcy lub Bayernu..byloby mega ciezko
Przestrzegam przed deprecjonowaniem MU. Nie twierdzę że jest to drużyna trudniejsza do ogrania niż Barca czy Bayern, ale póki co nie można im nic zarzucić. W Anglii zmierzają pewnie po mistrzostwo, w LM uzyskali bramkowy remis w Madrycie i awans do kolejnej rundy mają na wyciągnięcie ręki. Zdecydowanie chciałbym uniknąć ich w kolejnej rundzie.
jarmel pisze: Tak samo jak bramka dla Arsenalu, po części też jest tutaj wina bramkarza, bezsensowne wyjście. A Szczęsny przy pierwszej raczej nie miał nic do powiedzenia.
Dlatego uważam że Neuer to jeszcze nie jest najwyższa światowa klasa. Brakuje mu zimnej głowy, czasami zachowa się jakby miał ADHD, wyskoczy jak Filip z konopi zamiast zachować się biernie, ale prawidłowo.

BTW ciekaw jestem czy jak Guardiola powtórzy w Monachium sukcesy z Barcelony, to dalej będzie się mówić że "żaden trener, bo przyszedł na gotowe".
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2013, 23:04 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 23:03

Już przed meczem Arsenal - Bayern bałem się tylko trafienia przez nas na 2 ekipy: Barcelonę i właśnie Bayern. Zdecydowanie nie bylibyśmy z nimi faworytami, choć mam nadzieję, że tanio skóry byśmy nie sprzedali.
Z PSG, Borussią i ManU/Realem czekałyby nas zacięte mecze, ale mielibyśmy w nich spore szanse.

Platini załatw nam takie losowanie:
Juventus/Galatasaray - Porto/PSG
Bareclona/Borussia - Bayern/ManU
...i finał Juventus - Barcelona/Bayern

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2013, 23:10

Ciężko będzie nie trafić po drodze do finału na Barcę, Real, Bayern, MU.

Ale zobaczymy, narazie nie przeszliśmy Celtic. Skóry tanio nie sprzedadzą.

Zablokowany