Liga Mistrzów 2012/13
- Cabrini_idol
- Juventino
pan Zambrotta pisze:Bayern prowadzi z leszczami i już połowa ludzi sra na forum :lol:
Nie znasz sie na pilce. :lol:
Pewnie sie szykuje 3 final w ciagu 4 lat.. jesli nie trafia na Barce wczesniej. A jak trafia to 50 na 50 ze przejda. Nasza druzyna niestety ale nie osiagnela poziomu Bayernu. Oni w tym sezonie zagrali 1 slaby mecz.. JEDEN.
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2013, 21:37 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- baka
- Juventino
Do tych leszczy to nawiązujesz do obrony Aresnalu , która jest na poziomie Romy i to bardzo fajnie widać przy grze Bayernu. Nie wiem co ten zarząd robi z tym klubem aż boję się myśleć co by to było gdyby nie odszedł Fabregas , Song , RvP , Nasri. A co do Bayernu to widać niemiecką precyzję w każdej formacji , spokojnie mogą mierzyć w finał LM 

- bendzamin
- Redaktor
A charakterystyka fazy play-off LM jest taka, ze wystarczy zeby zagrali jeszcze tylko nastepny jeden slaby mecz i moga odpasc.Cabrini_idol pisze:Oni w tym sezonie zagrali 1 slaby mecz.. JEDEN.
Co nie zmienia oczywiscie faktu, ze graja dzisiaj jak z nut. Pressing jest naprawde imponujacy, ale z drugiej strony Arsenal gra dzisiaj jedno wielkie 0. Podania do najblizszego, glupie straty na wlasnej polowie, wrzutki na Walcotta... Moglem postawic grubszy hajs na niemcow :doh:
- annihilator1988
- Juventino
Na stan dzisiejszy. Latem różnica potencjału kadrowego dzielący oba zespoły może się pomniejszyć. Podobnie jak większość, nie chciałbym Bayernu jako kolejnego rywala w LM. Z silniejszych drużyn wolałbym, aby Juventus wylosował MUCabrini_idol pisze: Nasza druzyna niestety ale nie osiagla poziomu Bayernu. Oni w tym sezonie zagrali 1 slaby mecz.. JEDEN.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Jak pisałem kiedyś, Arsenal to dobra przekąska i przetarcie przed poważną LM.
Przy tak poukładanym Bayernie wyglądają jak banda juniorów z kupą w gaciach. Choćby Sagna vs Alaba i ten pierwszy, który wygląda jakby miał się zaraz rozpłakać. Poldi i Mertesacker chyba myślą, że grają dla Niemców.
Ciągłe granie dośrodkowań na jednego Walcotta - czyli o czym myślał Wenger przy ustalaniu składu
Przy tak poukładanym Bayernie wyglądają jak banda juniorów z kupą w gaciach. Choćby Sagna vs Alaba i ten pierwszy, który wygląda jakby miał się zaraz rozpłakać. Poldi i Mertesacker chyba myślą, że grają dla Niemców.
Ciągłe granie dośrodkowań na jednego Walcotta - czyli o czym myślał Wenger przy ustalaniu składu

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- jareckik
- Juventino
Nie wiem jak wy, ale ja uważam, że gdyby Arsenal z Bayernem zamienili się bramkarzami to było by 3-0 a nie 1-3;D jak dla mnie 3 bramy na koto Szczesnego
- Cabrini_idol
- Juventino
no to Arsenal znowu bez pucharu. No i zapewnie po sezonie sprzedadza Wilshare'a bo jest za dobry na Arsenal. Bardzo dobrze prowadzi pilke przy nodze na pelnej szybkosci, duzo widzi, nie boi sie pojedynkow 1 na 1, po kontuzji ani sladu.

- jarmel
- Redaktor
Tak samo jak bramka dla Arsenalu, po części też jest tutaj wina bramkarza, bezsensowne wyjście. A Szczęsny przy pierwszej raczej nie miał nic do powiedzenia.jareckik pisze:Nie wiem jak wy, ale ja uważam, że gdyby Arsenal z Bayernem zamienili się bramkarzami to było by 3-0 a nie 1-3;D jak dla mnie 3 bramy na koto Szczesnego
Jak dla mnie Bayern to pewniak to finału, po dzisiejszym meczu tylko utwierdzili mnie w tym przekonaniu. W następnej rundzie nie chciałbym najbardziej właśnie ich i Barcelony. Reszta w naszym zasięgu. Tamtych dwóch jedynie w finale, bo rządzi się on własnymi prawami

#AllegriOut
- kuba2424
- Juventino
Coś w tym jest! Poza drugą bramką, gdzie może i nie ponosi winy w pełni, to co do pierwszej i trzeciej nie mam wątpliwości.jareckik pisze:Nie wiem jak wy, ale ja uważam, że gdyby Arsenal z Bayernem zamienili się bramkarzami to było by 3-0 a nie 1-3;D jak dla mnie 3 bramy na koto Szczesnego
- jakku1
- Juventino
Wyglada na to, ze powoli ksztaltuje nam sie osemka, ktora przejdzie do cwiercfinalu. Najblizej awansu jestesmy my oraz Bayern. Porto i PSG tez powinny awansowac. Nie wiadomo do konca jak rywalizacja zakonczy sie w przypadku par Real - MU i Shakhtar - Borussia. Barcelona raczej na pewno pokona Milan, nie ma co sie łudzić.
Jesli mialbym strzelac to wytypowalbym nastepujace druzyny do awansu do nastepnej fazy: Juventus, Bayern, Porto, PSG, MU, Shakhtar, Barcelona i Galatasaray/Schalke.
Scisla europejska czolowka - nie ma juz "slabych" rywali (najbardziej odstaje chyba tylko Schalke/Galatasaray). Chcialbym w cwiercfinale zobaczyc pare Bayern - Manchester albo Bayern - Barcelona. Jesli chodzi o nas to nie pogniewalbym sie jesli bysmy trafili Schalke. PSG i Porto nie bylyby tez najgorsze. Dobra, troche sie zagalopowalem. Jeszcze mamy przeciez rewanze i moze byc pare niespodzianek ; )
Jesli mialbym strzelac to wytypowalbym nastepujace druzyny do awansu do nastepnej fazy: Juventus, Bayern, Porto, PSG, MU, Shakhtar, Barcelona i Galatasaray/Schalke.
Scisla europejska czolowka - nie ma juz "slabych" rywali (najbardziej odstaje chyba tylko Schalke/Galatasaray). Chcialbym w cwiercfinale zobaczyc pare Bayern - Manchester albo Bayern - Barcelona. Jesli chodzi o nas to nie pogniewalbym sie jesli bysmy trafili Schalke. PSG i Porto nie bylyby tez najgorsze. Dobra, troche sie zagalopowalem. Jeszcze mamy przeciez rewanze i moze byc pare niespodzianek ; )
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- zahor
- Juventino
Przestrzegam przed deprecjonowaniem MU. Nie twierdzę że jest to drużyna trudniejsza do ogrania niż Barca czy Bayern, ale póki co nie można im nic zarzucić. W Anglii zmierzają pewnie po mistrzostwo, w LM uzyskali bramkowy remis w Madrycie i awans do kolejnej rundy mają na wyciągnięcie ręki. Zdecydowanie chciałbym uniknąć ich w kolejnej rundzie.Bazyliszek pisze: tez jestem tego zdania, Manchaster United nie gra wielkiej pilki i sa jak najbardziej do klepniecia. Natomiast nie chcialbym bysmy wylosowali juz w 1/4 Barcy lub Bayernu..byloby mega ciezko
Dlatego uważam że Neuer to jeszcze nie jest najwyższa światowa klasa. Brakuje mu zimnej głowy, czasami zachowa się jakby miał ADHD, wyskoczy jak Filip z konopi zamiast zachować się biernie, ale prawidłowo.jarmel pisze: Tak samo jak bramka dla Arsenalu, po części też jest tutaj wina bramkarza, bezsensowne wyjście. A Szczęsny przy pierwszej raczej nie miał nic do powiedzenia.
BTW ciekaw jestem czy jak Guardiola powtórzy w Monachium sukcesy z Barcelony, to dalej będzie się mówić że "żaden trener, bo przyszedł na gotowe".
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2013, 23:04 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Już przed meczem Arsenal - Bayern bałem się tylko trafienia przez nas na 2 ekipy: Barcelonę i właśnie Bayern. Zdecydowanie nie bylibyśmy z nimi faworytami, choć mam nadzieję, że tanio skóry byśmy nie sprzedali.
Z PSG, Borussią i ManU/Realem czekałyby nas zacięte mecze, ale mielibyśmy w nich spore szanse.
Platini załatw nam takie losowanie:
Juventus/Galatasaray - Porto/PSG
Bareclona/Borussia - Bayern/ManU
...i finał Juventus - Barcelona/Bayern
Z PSG, Borussią i ManU/Realem czekałyby nas zacięte mecze, ale mielibyśmy w nich spore szanse.
Platini załatw nam takie losowanie:
Juventus/Galatasaray - Porto/PSG
Bareclona/Borussia - Bayern/ManU
...i finał Juventus - Barcelona/Bayern