Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2012, 20:43

Ależ się nam zrobiła końcówka w Premier Legaue, Man Utd remisuje 4:4 a City ich goni. Cztery kolejki do końca i trzy pkt straty City, teraz wszystko w rękach City jeśli wygrają wszystkie mecz mają tytuł. Sam niewiem co lepsze, United czy City ale trzeba przynać że z takim składem City powinno zdobyć majstra.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2012, 21:47

Wojtek pisze:Cztery kolejki do końca i trzy pkt straty City, teraz wszystko w rękach City jeśli wygrają wszystkie mecz mają tytuł.
Jakim cudem wszystko może być w rękach City skoro mają 3 pkt straty?

qwerty1337

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2012, 21:51

Ouh_yeah pisze:
Wojtek pisze:Cztery kolejki do końca i trzy pkt straty City, teraz wszystko w rękach City jeśli wygrają wszystkie mecz mają tytuł.
Bo chyba za tydzień grają z United?

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2012, 22:50

qwerty1337 pisze:
Ouh_yeah pisze:
Bo chyba za tydzień grają z United?
Dokładnie o to mi chodzi ;)

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2012, 23:02

A to tego nie wiedziałem. Zwracam honor :) W takim wypadku dziwi niedawna wypowiedź Manciniego, który stwierdził, że City przegrało mistrzostwo. Ale to kretyn nie od dziś.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2012, 23:07

Ouh_yeah pisze:A to tego nie wiedziałem. Zwracam honor :) W takim wypadku dziwi niedawna wypowiedź Manciniego, który stwierdził, że City przegrało mistrzostwo. Ale to kretyn nie od dziś.
Mancini tak stwierdził, kiedy przewaga United wzrosła do 8 punktów. Nikt trzeźwo myślący, w tym Mancini, nie spodziewał się, że Diabły tak pokaleczą w kilku kolejnych spotkaniach (porażka z Wigan, remis z Evertonem w przeciągu 3 ostatnich kolejek). Nie orientujesz się, więc proponuję nie wygłaszać tak zdecydowanych, obraźliwych opinii. ;)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2012, 23:27

Nikogo nie obraziłem, ale jeśli Wojtek poczuł się urażony to może mnie zgłosić i dostanę kartkę.

Skoro już rzuciłem okiem na terminarz City - nawet jeśli wygrają z Utd to potem grają wyjazd z Newcastle, więc długa droga przed nimi.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2012, 23:31

Ouh_yeah pisze:Nikogo nie obraziłem, ale jeśli Wojtek poczuł się urażony to może mnie zgłosić i dostanę kartkę.

Skoro już rzuciłem okiem na terminarz City - nawet jeśli wygrają z Utd to potem grają wyjazd z Newcastle, więc długa droga przed nimi.
Manciniego nazwałeś kretynem, mógł poczuć się urażony... :P

Łatwo mieć nie będą, ale są w sporym "gazie psychicznym". Wydawało się, że jest po ptokach, tymczasem, jak pisał Wojtek, wszystko teraz zależy od nich. Jedno jest pewne - będzie bardzo ciekawie do samego końca, na co się nie zanosiło.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2012, 23:33

Ouh_yeah pisze:Nikogo nie obraziłem, ale jeśli Wojtek poczuł się urażony to może mnie zgłosić i dostanę kartkę.
Niewiem o co ci chodzi ;p

Napewno z wielką ciekawością obejrze mecz City-United za tydzień. Tak jak na jesień napewno się nie skończy ale fajnie gdyby to City zdobyło trzy pkt.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2012, 23:54

wojczech7 pisze:Manciniego nazwałeś kretynem, mógł poczuć się urażony... :P
Ach, o to chodzi. No Mancini akurat nie jest VIPem na tym forum. Zresztą - po meczu z Arsenalem i popisie Mario B stwierdził, że najpewniej go sprzeda, chociaż po kilku dniach Raiola powiedział, że rozmawiał z Mario i Mancinim i panowie się pogodzili. Tevez też już nie miał przyszłości w City a nagle wraca do pierwszego składu. Mancini mówi, że jego drużyna przegrała mistrzostwo po czym będzie musiał przed meczem z ManUtd powiedzieć swojej drużynie... że gra o mistrzostwo.

A to tylko sprawy z kwietnia :D

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2012, 00:00

Jesli chodzi o Manciniego, to warto przytoczyc też jego zachowanie po odpadnieciu z Liverpoolem jako trener Interu w sezonie 2007/2008 :)
Oglosil dymisje, a potem wszystko probowal odkrecic :lol: :ok:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2012, 22:02

Do przerwy 1:0 i robi się coraz ciekawiej. Jak najbardziej zasłużone prowadzenie City, United nic nie gra. Dobry mecz :ok:

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2012, 22:58

Kiepski mecz United. Czemu akurat w końcówce musieli złapać zadyszkę?
Arabeski zdobdą niestety tytuł, chyba że sroki się otrząsną po laniu od Wigan.(które leje wszystkich ostatnio) Ogólnie ManU bez pomysłu i bez życia w tym meczu, nie spodziewałem się że piłkarze SAF-a dadzą sobie odebrać ten tytuł. w tak frajerski sposób.
No, ale pozostaje beka z PSG na pocieszenie. :smile:

Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2012, 23:07

Całkowicie zasłużone zwycięstwo City. United niestety niewiele miało do powiedzenia w tym meczu. Mają patent na tema Sir Alexa, trzeba im to przyznać. Premier League i Serie A w tym roku dostarczają ogromne pokłady emocji, a o to głównie chodzi. Jeszcze raz brawa dla The Citizens. Walczyli o każdy centymetr na boisku.

Sapere Aude!
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2012, 23:08

Dawno nie widziałem tak słabego United. Też nie lubie szejków ale za United też nie przepadam. Dobrze się stało że City wygrało. Yaya Toure :bravo:

Do dziś byłem przekonany że w KAŻDEJ lidze przy równej liczbie punktów liczą się bezpośrednie mecze. Jednak jak dzisiaj komentator powiedział w PL liczą się bramki, czy tylko w Anglii tak jest, czy w innej (jakiejś) licze też?

ODPOWIEDZ