Polityka
- deszczowy
- Juventino
Mam wrażenie, że ludzie źle korzystają z danej im wolności. W tym wypadku - wolności słowa.
Jasne, artystom wolno więcej, bo muszą prowokować i stawiać pytania. Od tego są. Ale w taki sposób? To wydaje się być prowokacją głupią, taką na poziomie przedszkola. Qui bono? To już chyba papież przygnieciony meteorytem nie był tak głupi. Nie ogarniam świata momentami ::/:
Oj, długo się będzie Prezesowi ta wypowiedź odbijała czkawką:
Jasne, artystom wolno więcej, bo muszą prowokować i stawiać pytania. Od tego są. Ale w taki sposób? To wydaje się być prowokacją głupią, taką na poziomie przedszkola. Qui bono? To już chyba papież przygnieciony meteorytem nie był tak głupi. Nie ogarniam świata momentami ::/:
Oj, długo się będzie Prezesowi ta wypowiedź odbijała czkawką:
- Vimes
- Juventino
Znowu próbuje się robić z igły widły.deszczowy pisze:Oj, długo się będzie Prezesowi ta wypowiedź odbijała czkawką:
https://twitter.com/Wideo_RP/status/834342373245255680
Zapis:

Nagranie: https://twitter.com/i/videos/834442035687993345.
Kaczafi ironicznie skomentował uwagę z sali. Teraz media mętnego nurtu próbują z tego zrobić aferę :lol:.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/ ... bw/cmr126l
Deszczu, nie chwaliłeś się że jesteś stalkerem Waszczykowskiego
Ileś Ty mu tych esemesików wysłał, że tak się wkurzył?
Deszczu, nie chwaliłeś się że jesteś stalkerem Waszczykowskiego

- pan Zambrotta
- Juventino
nigdy nie rozumiałem tego zdania. Z całym szacunkiem dla ludzi, którzy naprawde są artystami i należą im się słowa uznania, jednak wydaje mi sie, że pod płaszczykiem "artystów" przemieszcza się w życiu publicznym zbyt duża grupa ludzi którzy mają zbyt duże mniemanie o sobie. Są przewartościowani. I nie rozumiem, czemu tym ludziom wolno więcej, pozwala im obrażać. Przecież mogę kogoś pobić, a potem nazwać to sztukądeszczowy pisze:Jasne, artystom wolno więcej, bo muszą prowokować i stawiać pytania.

Co zrobić z 'klatwa?' najgorsze, co mozna zrobic to pikiety i protesty jak narodowcy, tylko hype spływa temu spektaklowi a o to im chodziło. Procesy, liczne procesy po cichu - chyba najrozsądniejsze wyjście.
Rozmowa Jethon z Mazurkiem w RMFie przejdzie do historii. Polecam przeczytać (BTW, dlaczego nie widze video nagrania rozmowy? wszystkie inne rozmowy sa dostepne w sieci, ktoś próbuje ukryć kompromitację autorytetu salonowców?), ta kobieta była szefową Trójki. I choć bliżej mi było do Trójki przed roszadami pisu, tak wiem że to Jethonowa była odpowiedzialna za ciągły hejt na konserwatystów (audycje popołudniowe, program 'matka polka feministka), promowanie lewicowego liberalizmu i wspieranie proeuropejskich elit, typu akcje "orzeł może", czy kampanie reklamowe popierające osiedlanie sie tzw. "uchodźców". Totalna błazenada tej pani.
Poza tym pani Jethon zapomniała już, jak została naczelną Trójki po wywaleniu Skowrońskiego z tego stanowiska (najlepsza słuchalność w historii), gdy zmieniła się władza w Polsce. zapomniał wół jak cielęciem był.
- deszczowy
- Juventino
Jak można się ta zbłaźnić, jak Jethon, to ja nawet nie xD Mazurkowi, jednemu z inteligentniejszych dziennikarzy w Polsce, pewnie nawet nie spociła się brew 
A co do Waszcza... korespondencja jest w tekście, w zdjęciach.

A co do Waszcza... korespondencja jest w tekście, w zdjęciach.
- Lypsky
- Juventino
Oj Andrzeju, widzę, ze zająłeś sie wyłudzaniem vatu i kompletnie straciłeś głowę. Wywiad Mazurka był dla Dziennika Gazety prawnej, wiec może być trudno o video
Ja za to chciałbym zobaczyć smsy deszczowego, któremu w głowie sie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> niczym Lindzie w reklamie t-mobile. Swoją drogą za ujawnienie tej korespondencji nie liczyłbym na Twoim miejscu na odpowiedzi polityków na Twoje smsy.

Ja za to chciałbym zobaczyć smsy deszczowego, któremu w głowie sie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> niczym Lindzie w reklamie t-mobile. Swoją drogą za ujawnienie tej korespondencji nie liczyłbym na Twoim miejscu na odpowiedzi polityków na Twoje smsy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Co za różnica, jakiej formy używa dziennikarz, jeżeli wykonuje swoją pracę? To była rozmowa oficjalna (poprawcie, jeżeli się mylę), więc równie dobrze mógł wysyłać Waszczykowskiemu pocztówki z Chałup a ten drugi mieć świadomość, że korespondencja ukaże się publicznie. Normalna relacja dziennikarz - polityk. Chyba że w San Escobarze panują inne zasady 

- deszczowy
- Juventino
Jakby się przejrzało zdjęcia to by się widziało.Lypsky pisze: Ja za to chciałbym zobaczyć smsy deszczowego, któremu w głowie sie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> niczym Lindzie w reklamie t-mobile. Swoją drogą za ujawnienie tej korespondencji nie liczyłbym na Twoim miejscu na odpowiedzi polityków na Twoje smsy.
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/ ... bw/yvyng36
Nawiasem mówiąc, nie wiem co masz na myśli mówiąc, że mi się w głowie (...) pomieszało. Jeśli dla Ciebie to, że polityk straszy dziennikarza, wykonującego swoją pracę, że naśle na niego służby jest czymś normalnym to wal śmiało na Białoruś. Odnajdziesz się tam.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
O, faktycznie jest tam galeryjka, jakaś taka wyjątkowo nie rzucająca się w oczy
Cóż, Waszczykowskiego poniosło, jak zwykle zresztą. Kontakty z dziennikarzami to ma na poziomie Franca Smudy czy Laty.

- deszczowy
- Juventino
Wczoraj nasz drogi Witold dyplomacji miał lecieć do Brukseli, żeby „lobować" za Jackiem Saryusz-Wolskim. Dzisiaj już mówił, że „nie interesuje go, kto popiera Jacka Saryusz-Wolskiego".
Spiritus ministra flat, ubi vult :rotfl:
Spiritus ministra flat, ubi vult :rotfl:
- Teo
- Juventino
Czuję natchnienie ,aby odnieść się do naszej sytuacji politycznej
...
Najwięcej zależy od typu człowieka,jego osobowości,stanu ducha.Wszystkie te wojenki,dogryzanie,podziały generują wyłącznie chaos i sieją destrukcje.Zawsze jakiś klan,grupa będzie miała decydujący wpływ na rzeczywistość w danym kraju...,ale najważniejsze aby rozsądnie budowała normalność,kreowała jedność i zgodę,była racjonalna i pragmatyczna.Takie coś osiągnąć mogą wyłącznie ludzie którzy są samodzielni oraz potrafią iść na kompromisy.Najgorsza jest wszelka ideologia(zawsze koniec końców prowadzi do obłędu) oraz wszelki totalizm (wynikający z braku pokory,która jest kluczem)
I jeszcze tekst który w pewnym stopniu pasuje do mojego spojrzenia:
http://spiritol.salon24.pl/758558,dlacz ... ara-europe

Najwięcej zależy od typu człowieka,jego osobowości,stanu ducha.Wszystkie te wojenki,dogryzanie,podziały generują wyłącznie chaos i sieją destrukcje.Zawsze jakiś klan,grupa będzie miała decydujący wpływ na rzeczywistość w danym kraju...,ale najważniejsze aby rozsądnie budowała normalność,kreowała jedność i zgodę,była racjonalna i pragmatyczna.Takie coś osiągnąć mogą wyłącznie ludzie którzy są samodzielni oraz potrafią iść na kompromisy.Najgorsza jest wszelka ideologia(zawsze koniec końców prowadzi do obłędu) oraz wszelki totalizm (wynikający z braku pokory,która jest kluczem)
I jeszcze tekst który w pewnym stopniu pasuje do mojego spojrzenia:
http://spiritol.salon24.pl/758558,dlacz ... ara-europe
- deszczowy
- Juventino
11. Lubuska idzie w trociny. Najlepsza dywizja w kraju.....
http://facet.interia.pl/militaria/news- ... Id,2365500

http://facet.interia.pl/militaria/news- ... Id,2365500
- deszczowy
- Juventino