Mercato (Lato 2015)
- Robaku
- Juventino
No tak i z jednej strony to nie dobrze bo zaproponują nam Mandzu na wymianę bezgotówkową. Z drugiej my bysmy mogli zbijac cene za Cavaniego.D-Rose pisze:Jesli wierzyc madryckiemu "AS" to w temacie Teveza Juventus ustalil cene dla Atleti i PSG - 15mln euro. Takze nie sadzę, zebysmy sie go pozbyli za free a pewnie taki maja zamiar Materace z Calderon.
Przy takiej kwocie to nie ma co się spodziewać przebijania cen o 10 - 15 baniek teraz to własnie mi sie wydaje, że bedzie aukcja gdzie każda kolejna oferta będzie wyzsza o 1 mln może 2.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Kojarzę jednego Danilo z Porto ale on już przecież w RealuRobaku pisze:Dzisiaj się pojawiła informacja, że odejscie Ferdka jest w calości uzależnione od sytuacji z Tevezem, wiec pewnie ta informacja nie jest do konca zgodna z prawdą.jeziu89 pisze:Tottenham negocjuje transfer Llorente. Jak dla mnie dają zdecydowanie za mało!
http://www.pilka24.com.pl/fernando-llor ... do-anglii/
Podobno jeśli Pogba out bedziemy starali się o Danilo z Porto. Czyli kolejne nazwisko do pomocy.

Mandżukic w miejsce Llorente to nie głupi pomysł, za Teveza mamy już Ew. Dybale.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Jarek, uważam, że obrażanie się na Teveza na podstawie dotychczasowych doniesień prasowych jest dziecinne.Dragon pisze:Dokładnie, przecież takie zachowanie Teveza to policzek dla nas, więc zupełnie nie rozumiem co masz Bartek na myśli? Nie szanuje kontraktu, zachowuje się zupełnie nie profesjonalnie, wstrzymuje nam mercato i tylko mąci. Nie chcę grać to do widzenia, niech się określi po męsku. Decyzja!Alexinhio-10 pisze:Śmiało. Nie ważne jak facet zaczyna, ważne jak kończy, a Tevez skończyłby przechodząc do PSG lub Atletico delikatnie mówiąc, bardzo nie fajnie.Bartek(Juventino) pisze:
O_o Powinienem w sumie jakoś merytorycznie to wykpić, ale czuje, że to bez sensu.
Mam na myśli, że nie ma nic nieprofesjonalnego w tym, że Tevez chce odejść i póki co w jego zachowaniu też nie widzę nic złego.
Każdy dba o swoje interesy, Juve chcę poznać jak najszybciej jego decyzje, a Tevez chce wybrać najlepszy dla siebie kierunek, a od finału LM minął właśnie tydzień, więc wcale nie jakoś baaaaardzo dużo czasu. Nie przesadzajmy z tym niszczeniem nam okienka transferowego przez Teveza.
A to że chce odejść do PSG czy AM? Odchodzi za zgodą klubu za granicę, jak zarząd nie będzie chciał, to go nie puści. Był u nas dwa lata, nikt tu go nie sprowadzał z dobroci serca, żeby go wydostać z dołka, tylko po to żeby zasuwał i strzelał bramki. Gdyby nie strzelał goli, albo fochał się to już dawno by go tu nie było. Tyle samo mu zawdzięczamy, co i on nam, tyle samo wygraliśmy co i on, a zapewne nawet więcej zarobiliśmy dzięki niemu niż on dzięki nam.
Dla mnie póki co to wygląda tak: Tevez odpowiednio wcześniej poinformował zarząd o tym, że chce odejść i zawarł słowne porozumienie z władzami Juve. A teraz obserwujemy realizację tej umowy.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Chodzi o Danilo z Bragi, nie z Porto
temat ciągnie się od zimy.
A zostając przy zimowych plotkach - co z Tomasem Pocchetino z Boca Juniors? Chyba była w Turynie i nie przeszedł testów medycznych. Czy latem znowu zawita na testach czy temat już całkowicie upadł?
A zostając przy zimowych plotkach - co z Tomasem Pocchetino z Boca Juniors? Chyba była w Turynie i nie przeszedł testów medycznych. Czy latem znowu zawita na testach czy temat już całkowicie upadł?
- PlanetJuve
- Juventino
Tego samego Danilo którego Real kupił już pare miesięcy temu?Prokson pisze:Danilo to nominalny prawy obrońca. Sporadycznie grywa w środkuRobaku pisze:bedziemy starali się o Danilo z Porto. Czyli kolejne nazwisko do pomocy.

Pany..
To mercato zapowaida sie najbardziej szalone od lat. Nic tylko by nas rozkupowali..
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2015, 11:40 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- andrzejkosik
- Juventino
Z ciekawych newsów:
1. Roma chce cztery młode perełki: Perina, Bertolacciego, Perottiego i "naszego" Iaqo.
2. Allan nie chce do Juve, a do Interu, gdzie będzie miał szansę grać w podstawowej jedenastce.
3. Juve naprawdę ma szanse na pozyskanie Radji N., suma transferu może zamknąć się w kwocie 30 mln. Transfer jest podobno uzależniony od decyzji Vidala, a ta nastąpi nie wczesniej jak przed końcem Copa America.
4. Ponoć interesujemy się Danilo z Bragi, rocznik 1996 oraz Gersonem, który był już blisko Barcy (rocznik 1997).
PS
Tak wczoraj popisał się Nainggolan :lol:
1. Roma chce cztery młode perełki: Perina, Bertolacciego, Perottiego i "naszego" Iaqo.
2. Allan nie chce do Juve, a do Interu, gdzie będzie miał szansę grać w podstawowej jedenastce.
3. Juve naprawdę ma szanse na pozyskanie Radji N., suma transferu może zamknąć się w kwocie 30 mln. Transfer jest podobno uzależniony od decyzji Vidala, a ta nastąpi nie wczesniej jak przed końcem Copa America.
4. Ponoć interesujemy się Danilo z Bragi, rocznik 1996 oraz Gersonem, który był już blisko Barcy (rocznik 1997).
Masz jakiś filmik?Robaku pisze:Mandzukic chyba blisko Juventusu. Buffon zatrzymuje autokar Chorwatów, wchodzi do niego i pozdrawia/wita się >salutare> z Mario...
PS
Tak wczoraj popisał się Nainggolan :lol:
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2015, 11:42 przez andrzejkosik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
mój bład chodzi o Danilo z Bragi, jak podaj kolega wyżej. Zupełnie portugalskiej nie znam wiec mignęło miDanilo to uznałem, ze chodzi o tego z Porto. Czy on na pewno w Realu?Paweljuve2006 pisze:Tego samego Danilo którego Real kupił już pare miesięcy temu?Prokson pisze:Danilo to nominalny prawy obrońca. Sporadycznie grywa w środkuRobaku pisze:bedziemy starali się o Danilo z Porto. Czyli kolejne nazwisko do pomocy.![]()
Pany..
ten z Bragi gra w mudnialu u20 , koszt to ok. 10 baniek
Krązy foto jak Buffi wchodzi do busu chorwatów.
- andrzejkosik
- Juventino
- Vincitore
- Juventino
Mam bardzo podobnie i trochę jestem tym wszystkim rozczarowany. Sądziłem, że po dobrym sezonie, gdzie ugraliśmy sporo kasy w Lidze Mistrzów i podnieśliśmy prestiż klubu, otworzą się przed nami nowe możliwości, tymczasem codziennie nerwowo otwieram internet i otwieram szeroko oczy na informacje kto może nas opuścić. Oczywiście doceniam transfery Dybali i Khediry, chodzi mi bardziej o ewentualne transfery z klubu.Dragon pisze: Jedno zrozumiałem. Wreszcie. Okres mercato jest dla mnie bardziej stresujący niż najcięższe i najważniejsze mecze Juventusu :shock:
Mam wrażenie, że łatwiej się buduje zespół, niż utrzymuje go na najwyższym poziomie po dobrym sezonie.
- andrzejkosik
- Juventino
Vide - zwycięskie Inter, Monaco, Porto, Borussia. Też mnie to martwi, bo myślałem, że jesteśmy już taką marką, że piłkarze chcą przychodzić do nas, tak jak do Barcelony, czy Bayernu, a tymczasem wygląda na to, że promujemy dobrych graczy i później ich sprzedajemy...Vincitore pisze:
Mam wrażenie, że łatwiej się buduje zespół, niż utrzymuje go na najwyższym poziomie po dobrym sezonie.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Na razie jest tak, że nie wiadomo nic. Media rozdmuchują byle bzdet, żeby tylko newsy lepiej się sprzedawały. Nikt jeszcze nie odszedł. A nawet jeśli, to problemem może być jedynie odejście Teveza. Pirlo ma 36 lat i nie oszukujmy się, od jakiegoś czasu był raczej hamulcowym. Jeśli by został, to tylko po to, żeby robić za rezerwowego.
Z Tevezem jest inaczej, bo jego pożegnanie faktycznie wymusiłoby sprowadzenie kogoś, kto spełniałby jego rolę w drużynie. Niemniej nie wydawajmy osądów i nie martwmy się na zapas, dopóki wciąż mamy Carlitosa w Juventusie.
Z Tevezem jest inaczej, bo jego pożegnanie faktycznie wymusiłoby sprowadzenie kogoś, kto spełniałby jego rolę w drużynie. Niemniej nie wydawajmy osądów i nie martwmy się na zapas, dopóki wciąż mamy Carlitosa w Juventusie.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jeszcze do tego nie doszło.andrzejkosik pisze:Vide - zwycięskie Inter, Monaco, Porto, Borussia. Też mnie to martwi, bo myślałem, że jesteśmy już taką marką, że piłkarze chcą przychodzić do nas, tak jak do Barcelony, czy Bayernu, a tymczasem wygląda na to, że promujemy dobrych graczy i później ich sprzedajemy...Vincitore pisze:
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy