Liga Mistrzów 2015/16
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
tam są tacy sami żebracy jak w Polsce?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- juvemaroko
- Juventino
Przewiduja ze tym razem Pep Guardiola zagra przeciwko pzeslego pracodawca czyli Z The Citizen.
Psg tym razem traci na Real Madrid.
Barcelona zagra z Benfica
I Atletico trafi na Wolfsburg.
Ciekawie bedzie
Bayern- Barca
Real - Atletico
Psg - Man city
I walka outsiderow
Benfica - Wolfsburg
Psg tym razem traci na Real Madrid.
Barcelona zagra z Benfica
I Atletico trafi na Wolfsburg.
Ciekawie bedzie
Bayern- Barca
Real - Atletico
Psg - Man city
I walka outsiderow
Benfica - Wolfsburg
- Lucas87
- Juventino
Niech Bayern trafi na Barcę lub Real i dostanie 0-5. Bez pomocy pseudo-sędziów mieliby problem z Benficą. Bez naszych, to już zresztą ogórkowe rozgrywki...
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Od Realu raczej nie...Real jest słabiutki i nie wróżę im sukcesu...Barca jednak rozjechałaby niemieckich buców bez mydła a takie asy jak Coman powodowałyby u graczy Barcy słodki uśmiech politowania...Lucas87 pisze:Niech Bayern trafi na Barcę lub Real i dostanie 0-5. Bez pomocy pseudo-sędziów mieliby problem z Benficą. Bez naszych, to już zresztą ogórkowe rozgrywki...

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
z Bayernem jest w stanie wygrać każdy kto ma czym wyprowadzić kontratak i jako tako daje sobie radę w obronie a Real spełnia oba te warunki
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
Dokładnie, szybcy skrzydłowi i zimna krew pod bramką i po Bayernie. Zresztą Real już raz to pokazał, w sezonie w którym wygrywał LM. Obecnie, nawet mimo słabej gry Realu uważam że z Ronaldo i Garethem dostali by luźno kilka bramek. Widzieliśmy przecież, co robił z nimi Morata.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- gucio_juve
- Juventino
Jakby kogoś to interesowało, to w rankingu UEFY, spadliśmy na 9 miejsce za Borussią Dortmund.
- gucio_juve
- Juventino
Bayern gra z Benficą
NAJS.
Gdyby Zambrotta wyciągnął nam Portugalczyków, to chyba bym mu darował tą Barcelonę...
Druga sprawa, że w trzech spotkaniach jest wyraźny faworyt - Barcelona, Real i Bayern. Czwarte wydaje się być PSG, bo z taką grą, City raczej nie ma możliwości awansu do 1/2. Sprytnie to sobie Panowie z UEFY wymyślili. Wielka trójka może na siebie trafić dopiero w półfinale.

Gdyby Zambrotta wyciągnął nam Portugalczyków, to chyba bym mu darował tą Barcelonę...
Druga sprawa, że w trzech spotkaniach jest wyraźny faworyt - Barcelona, Real i Bayern. Czwarte wydaje się być PSG, bo z taką grą, City raczej nie ma możliwości awansu do 1/2. Sprytnie to sobie Panowie z UEFY wymyślili. Wielka trójka może na siebie trafić dopiero w półfinale.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2016, 12:17 przez gucio_juve, łącznie zmieniany 2 razy.
- pennyroyal
- Juventino
Czyli byłby niemal pewny półfinał - jeszcze większy mam niedosytgucio_juve pisze:Bayern gra z BenficąNAJS.

- pablo1503
- Juventino
Takie se te pary. Real, jak zawsze dostaje autostradę do półfinału. W teorii nie powinni mieć większych problemów z VFL, ale Królewscy są jacyś tacy niemrawi i niewyraźni w tym sezonie, więc kto wie. Barcelona trafiła chyba na jedyną drużynę, która może ją powstrzymać. W tym sezonie idą, jak prawdziwa maszyna. Chociaż Simeone już niejednokrotnie pokazywał, że potrafi świetnie ustawić swój zespół przeciwko tym największym.
To losowanie było jakieś takie smutne i puste bez Juventusu.
:
To losowanie było jakieś takie smutne i puste bez Juventusu.

- dp10
- Juventino
Po wczorajszej wypowiedzi Rummenigge nie mogło być innego losowaniamateelv pisze:No to chyba całkiem jasne, kto zagra w 1/2.
Real, Barca, Bayern, PSG.
Dało się jednak wylosować bez zestawiania zdecydowanych faworytów ze sobą? hiehie

Liczę na Atletico w meczu z Barcą