Nowy Trener?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wychodzi na to, że Agnelli faktycznie nie jest poważny. Dzisiaj Marotta stwierdza, że Del Neri ma ważny kontrakt i zostaje, by go wypełnić, więc kto wie, czy faktycznie Palermo nam nie zgarnie LE. A zapewne gdyby Andrea ogarniał, to by powiedział: basta. Za kadencji straszych Agnellich takie rzeczy były nie do pomyślenia.zahor pisze:Jedna sprawa - sam fakt że Agnelli opowiada o wygraniu 12 spotkań z rzędu (w tym sezonie chyba żadnemu zespołowi nie udało się wygrać w lidze nawet pięciu pod rząd - tak mi się wydaje) świadczy o tym, że facet nie jest do końca poważny.
Druga kwestia - skoro facet zabiera głos bardzo rzadko, to logiczne by było że skoro już się odzywa, to nie na darmo. No bo to dopiero by było coś - przez pół roku nic nie mówić, potem wreszcie przerwać milczenie słowami, że trener zostaje, a następnie go wywalić. Chociaż już nie takie rzeczy widziałem.
Po trzecie - nie zgodzę się, że nie gramy o nic, bo Palermo jeszcze może nas dogonić i zabrać nam miejsce w LE, ale akurat tutaj ew. zwolnienie Delneriego może tylko pomóc, bo spodziewałbym się "efektu Ferrary" i mobilizacji na ostatnie mecze nawet wówczas, jeżeli faktycznie nowym szkoleniowcem zostanie asystent podawacza bidonów.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- SZAGI
- Juventino
jak przeczytałem dzisiaj wypowiedź naszego trenera to mnie krew zalała. (fakt faktem przyciąłem przed chwilą palca krojąc rzodkiewkę, ale mniejsza z tym...)
Tu nie chodzi o piłkarzy, mimo iż w składzie jest parę luk, potrzeba ze 3 wzmocnień. to ta drużyna miała w tym sezonie bardzo dobre mecze. jakiś potencjał w nich siedzie tylko... Ten pan się pogubił. żyje w swoim szczelnie zamkniętym świecie. Ja się pytam... czy on ma problemy ze zdrowiem? bierze jakieś leki?
"drużyna zrobiła to co miała zrobić."
tutaj potrzeba motywatora, gościa który ma jaja (Van Gaal? ;]), zero pomysłu i motywacji... drużyna gra dobrze jak się sama zmotywuje... Del Neri jest chyba tylko statystą. nie widzę miejsca dla niego w nowym sezonie... nie ma sensu go teraz zwalniać. niech dociągnie ten cyrk do końca i należy pokazać temu panu drzwi, bez opcji powrotu. bezdyskusyjnie.
Tu nie chodzi o piłkarzy, mimo iż w składzie jest parę luk, potrzeba ze 3 wzmocnień. to ta drużyna miała w tym sezonie bardzo dobre mecze. jakiś potencjał w nich siedzie tylko... Ten pan się pogubił. żyje w swoim szczelnie zamkniętym świecie. Ja się pytam... czy on ma problemy ze zdrowiem? bierze jakieś leki?
"drużyna zrobiła to co miała zrobić."
tutaj potrzeba motywatora, gościa który ma jaja (Van Gaal? ;]), zero pomysłu i motywacji... drużyna gra dobrze jak się sama zmotywuje... Del Neri jest chyba tylko statystą. nie widzę miejsca dla niego w nowym sezonie... nie ma sensu go teraz zwalniać. niech dociągnie ten cyrk do końca i należy pokazać temu panu drzwi, bez opcji powrotu. bezdyskusyjnie.
- Lypsky
- Juventino
Pozostawienie DN na stanowisku nie będzie dla mnie wielkim zaskoczeniem - tak już jest jak do klubu sprowadza się dwóch przyjaciół (Marotta&DN). Za rok wyleci jeden i drugi, a może coś się zmieni w podejściu.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Lipsky - mam takie samo odczucie. Oni po prostu są dobrymi kumplami i jeden drugiego nie wywali. Jak już coś to porządek musi zrobić Angelli, ale w to też zaczynam wątpić. DN odejdzie a to pokazuje aspiracje naszego zarządu. 4 miejsce w lidze to dla nich jak Scudetto dla Interu czy Milanu - PRIORYTET
- pumex
- Juventino
Ja już dawno mówiłem, że jestem pewny, iż Del Neri zostanie niezależnie od wyników. A powinien wylecieć natychmiast, bo nie dość, że jest słabym trenerem, to jeszcze żyje w swoim wyimaginowanym świecie.Lypsky pisze:Pozostawienie DN na stanowisku nie będzie dla mnie wielkim zaskoczeniem - tak już jest jak do klubu sprowadza się dwóch przyjaciół (Marotta&DN). Za rok wyleci jeden i drugi, a może coś się zmieni w podejściu.
Marotta natomiast dalej nie wie, gdzie się znajduje. Krąży z podpaloną głową po Europie i często na gwałt poszukuje pseudo wartościowych piłkarzy.
Powinni go wywalić dyscyplinarnie za takie ruchy jak zamiana Camora na Martineza z wypraniem 12mln czy sprowadzenie do pierwszego składu 3-go prawego obrońcę Romy.
Obaj powinni być usunięci z tego środowiska jak najdalej ale na to się nie zanosi i to mnie najbardziej martwi, o frustracji już nie wspomnę

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jest nadzieja. Marotta mówi, że o przyszłości Del Neriego zadecydują "we właściwym czasie" - za kilka tygodni. Dziwią mnie trochę sprzeczne informacje na ten temat, ale jest cień szansy, że Alojzego nie zobaczymy w przyszłym sezonie.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Wojtek
- Juventino
Alozy planuje powrót do Bergamo?
Takk błagam o to! Przegrajmy wszystkie mecze do końca, nie będziemy grać w LE, posukamy dobrego trenera, zajmniemy się tylko ligą i...scudetto
Takk błagam o to! Przegrajmy wszystkie mecze do końca, nie będziemy grać w LE, posukamy dobrego trenera, zajmniemy się tylko ligą i...scudetto

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Raz mówi, że zostaje raz że nie wiadomo.Antichrist pisze:Jest nadzieja. Marotta mówi, że o przyszłości Del Neriego zadecydują "we właściwym czasie" - za kilka tygodni. Dziwią mnie trochę sprzeczne informacje na ten temat, ale jest cień szansy, że Alojzego nie zobaczymy w przyszłym sezonie.
Ja bym się fajerwerków nie spodziewał. Może i jak Del Neri odejdzie, to kto na jego miejsce? Van Gaal? Może...
Chciałbym, żeby przyszedł ktośą taki jak Mourinho. Kto oglądał wczoraj mecz, ten wie dlaczego. Geniusz!
- ewerthon
- Juventino
Lubię to<<W@jTEk>> pisze:Alozy planuje powrót do Bergamo?

A tu coś ciekawego i nadzieja dla zwolenników świeżości i trenera z wizją nowoczesnej piłki ( i ze świetnymi referencjami )
http://sport.virgilio.it/calcio/chi-vil ... -juve.html

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A weź mnie nie denerwuj! :evil:^FAZZI^ pisze:A tu coś ciekawego i nadzieja dla zwolenników świeżości i trenera z wizją nowoczesnej piłki ( i ze świetnymi referencjami )![]()
Jeżeli gość jest w połowie tak dobry jak Żoze, to znaczy, że jest 10razy lepszy od DN. Byłoby super, choć moim zdaniem miałby problem z autorytetem... Alex mówiłby do niego "Synku"

- Maku
- Juventino
Gość zna się na rzeczy, fajnie by było gdyby w przyszłym sezonie nas poprowadził^FAZZI^ pisze:A tu coś ciekawego i nadzieja dla zwolenników świeżości i trenera z wizją nowoczesnej piłki ( i ze świetnymi referencjami )![]()

- wagner
- Juventino
też nie jestem zwolennikiem tego niby "drugiego Jose"yanquez pisze:A weź mnie nie denerwuj! :evil:^FAZZI^ pisze:A tu coś ciekawego i nadzieja dla zwolenników świeżości i trenera z wizją nowoczesnej piłki ( i ze świetnymi referencjami )![]()
Jeżeli gość jest w połowie tak dobry jak Żoze, to znaczy, że jest 10razy lepszy od DN. Byłoby super, choć moim zdaniem miałby problem z autorytetem... Alex mówiłby do niego "Synku"

nie wszystko złoto co się świeci

:doh: wypluj to słowo !<<W@jTEk>> pisze: za sobą pociągnął np.Hulka
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2011, 18:59 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
- bendzamin
- Redaktor
- Wojtek
- Juventino
Jego wyniki z Porto są imponujące, majstra Portugali już mają bilans 25-2-0 :shock: Połfinał LE i są w finale pucharu Portugalii tak więc najpewniej potrójna korona!^FAZZI^ pisze:A tu coś ciekawego i nadzieja dla zwolenników świeżości i trenera z wizją nowoczesnej piłki ( i ze świetnymi referencjami )![]()
I wiadomo nie narzekałbym gdyby za sobą pociągnął np.Hulka