Forumowicz od A do Z - vol.2
- Juve Master
- Juventino
Cóż to za tajemnicza postać robiąca sobie zdjęcie na fotkowy profil?Lypsky pisze:Mam coś lepszego, jeśli wygra -10- ujawnię ciąg dalszy "łazienkowej sesji"...
Spiszcie się, a będzie gorąco...

- pan Zambrotta
- Juventino
:?Lypsky pisze:Miś Zambrotta zwany również Panem Coccolino :>
zdjęcie robione na nasza-biba-z-fleszem-pl, wyłącznie w celu pokazania mojego kaloryfera! ciągu dalszego nie ma, Lipski kłamie. Lipski niech s3,14erdala !
Ein pisze:http://dailymobile.se/wp-content/upload ... ylenko.png[/img]
Moja kandydatka(ze wschodu !)
Twoje dzieło ma 501.12 KB, więc do pierdla z nim :lol: . Jak widać, Twoje szmugle nie wyszły Ci na dobre, bo Juve Master jest już na drugim miejscu. Głosujcie dalej! Pamiętajcie - jeżeli Juve Master wygra ankietę, to pokażę Wam mój gorący harem. No i ja dostanę gorzałe.i) ZABRONIONE jest umieszczanie obrazków w wypowiedziach, które przekraczają rozmiary 800x600 pixeli i 500KB. Jeśli zdjęcie nie spełnia w/w kryteriów zaleca podanie się linka bądź szczegółowej informacji, gdzie można na nie trafić. UWAGA! Zdjęcie musi być związane z tematem.
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2009, 15:55 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamex22
- Juventino
Zachwalasz tak te fotki, ale przecież głupich ni ma i potrzebujemy jakiejś próbki
Kota w worku nikt nie weźmie
Chyba ze to ta laska ze zdjęcia to ja już wolę glosować na kogoś innego, niż mieć zrytą psychę 

- Ein
- Juventino
I tak mam świadomość, że twoje "hawajskie" konta zrobiły swojepan Zambrotta pisze:Jak widać, Twoje szmugle nie wyszły Ci na dobre, bo Juve Master jest już na drugim miejscu.

walka wciąż trwa !
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Tharp
glosy oddane na Zoffa beda nagradzane zdjeciami golej klaty (ew. nie tylko) Deszczowego.
- Wojt
- Juventino
I like Ein! 

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Ein
- Juventino
Bóg zapłać.Wojt pisze:I like Ein!
Tak sobie pomyślałem, że może w wyniku pzpnowskich machlojek jakich dokonuje Kokolino, powinienem połączyć swoje siły z -10-.
Mielibyśmy wtedy realne szanse na zwycięstwo,a alfabet do podziału. Po połowie

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Łukasz
- Juventino
Koalicja? No tego tu jeszcze nie grano. A co Ty, z PSL-u?Ein pisze: Mielibyśmy wtedy realne szanse na zwycięstwo,a alfabet do podziału. Po połowie

A co sam zainteresowany na to?Tharp pisze:glosy oddane na Zoffa beda nagradzane zdjeciami golej klaty (ew. nie tylko) Deszczowego.
- Tharp
Cwiczy pozowanie do zdjecia przed lustrem, jak skonczy to przyjdzie wyrazic swoj entuzjazm na forum.Łukasz pisze:A co sam zainteresowany na to?Tharp pisze:glosy oddane na Zoffa beda nagradzane zdjeciami golej klaty (ew. nie tylko) Deszczowego.
EDIT: Chyba ze przez "zainteresowany" rozumiesz Zoff, on dla odmiany wciera olejek w mleczne posladki Deszczowego, co by ladnie wygladaly na zdjeciu.
- mati888
- Juventino
co za wyrównana walka, emocje prawie takie jak za ankiety z Mnowo i Lypskym w składzie, o ile się nie mylę 
Już wcześniej głos poszedł na Zoffa, ale nie powiem-wszystkie bonusy są teraz niezwykle zachęcające, miałbym tym cięższy wybór

Już wcześniej głos poszedł na Zoffa, ale nie powiem-wszystkie bonusy są teraz niezwykle zachęcające, miałbym tym cięższy wybór
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tharpik czeka na tą deszczową klatę już kilka długich miesięcy. Mam nadzieję, że Rzęsisty sprawi mu tą przyjemność niezależnie od wyników tej ankiety.
W mroźnej Norwegii Tharp potrzebuje najwyraźniej trochę ciepełka. A rozmowa na czacie JP w trakcie meczów Juve to już trochę za mało:P
Co do moich oralnych avatarów, to tylko zbieg okoliczności. Naprawdę
Walka trwa!!
W mroźnej Norwegii Tharp potrzebuje najwyraźniej trochę ciepełka. A rozmowa na czacie JP w trakcie meczów Juve to już trochę za mało:P
Co do moich oralnych avatarów, to tylko zbieg okoliczności. Naprawdę
Walka trwa!!