BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Winner
- Juventino
Więc można podsumować Nasz 2 wspólnie spędzony sezon
. Wydaje mi się że obejrzeliśmy razem wszystkie mecze które były w tv(z małym wyjątkiem Catanią PW). Stała grupa bywalców jak zwykle zwarta i gotowa plus od tego sezonu Asia(Dagmara).Od czasu do czasu na jakiś mecz wpadało do nas parę nowych osób i parę starych 8) .I na mecz z Chelsea (chyba na tym 1 ) padł Nasz Białostocki rekord frekwencji
. Żeby za sobą za bardzo nie zatęsknić to trzeba jakiś mecz zorganizować i oczywiście wybrać się na zlot
. I czekać na nowy sezon pełen wrażeń.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- pezet1988
- Juventino
Ja trochę w kratkę chodziłem na mecze, ale od następnego sezonu obiecuję poprawę
i proszę mnie trzymać za słowo i wypominać to
Czekamy na wzmocnienia i na "stałego" trenera. Miejmy nadzieję, że następny sezon przyniesie nam wiele emocji i będzie lepszy od tego.
Jakoś trzeba się obowiązkowo zgadać na jakieś pokopajki piłki, może w Boże Ciało popołudniem jak pogoda dopisze? Chyba, że wyjeżdżacie gdzieś.
Pozdro dla Ekipy

Czekamy na wzmocnienia i na "stałego" trenera. Miejmy nadzieję, że następny sezon przyniesie nam wiele emocji i będzie lepszy od tego.
Jakoś trzeba się obowiązkowo zgadać na jakieś pokopajki piłki, może w Boże Ciało popołudniem jak pogoda dopisze? Chyba, że wyjeżdżacie gdzieś.
Pozdro dla Ekipy

- francuz
- Juventino
A ja mówie, że ... hmm w nastepnym sezonie trzeba bedzie pojechac na mecz ;] i obiecuje czesciej wpadac i pic ;] a i teraz moze wypic gdzies w terenie
nie ma to jak browar na swieżym powietrzu ;] kto za? i w pileczke tez mozna pokopac... tylko dajcie jakies terminy 

Francuz-Ave Juve!
- KUZMA
- Juventino
hej ja tez mam nadzieje ze w przyszłym sezonie bede mógł sie pojawiać częściej :d
pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na nowy sezon
NA Diego i jeszcze kogoś Do wzmocnienia :p
pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na nowy sezon
NA Diego i jeszcze kogoś Do wzmocnienia :p
JUVE the best i love football
- Judzio
- Juventino
Co do pełnych meczów Juve - nie posiadam, poszukaj może coś w dziale "Multimedia".
Co do członkostwa w JPC to wszystko wyczytasz na club.juvepoland.com
np. to:
"W chwili obecnej nie są prowadzone zapisy do fanklubu. Zostaną one otwarte ponownie w czerwcu lub lipcu 2009 roku. "
Co do grania w gałe, narazie mam jeszcze przed sobą 3 mecze i cały czas treningi więc nie bardzo.
A co do chlania to z chęcią, tylko trzeb konkretny termin 8)
Co do członkostwa w JPC to wszystko wyczytasz na club.juvepoland.com
np. to:
"W chwili obecnej nie są prowadzone zapisy do fanklubu. Zostaną one otwarte ponownie w czerwcu lub lipcu 2009 roku. "
Co do grania w gałe, narazie mam jeszcze przed sobą 3 mecze i cały czas treningi więc nie bardzo.
A co do chlania to z chęcią, tylko trzeb konkretny termin 8)

- białas
- Juventino
Panowie i Panie, ogarnijmy się w końcu. sezon zakończony, trza to uczcić, proponuję szybko zebrać się do kupy i ustawić na browarka, tudzież inny trunek wyskokowy. najlepiej jeszcze w ten weekend. co Wy na to? czasu niewiele, ale jeśli zgrabnie to zorganizujemy, będę bardzo zadowolony