Mercato (Lato 2016)
- ozob
- Juventino
Przeciez "znafcy" z JP mowili, ze slaby.Yaro417 pisze:Wczoraj uważnie przyglądałem się Andre Gomesowi i naprawdę podobała mi się jego gra. Takie połączenie Pogby, Khediry i Marchisio w jednej osobie. Niezły przegląd pola, podania, podłączenie się do akcji ofensywnej, a przy tym strzał z dystansu. Wg whoscored najlepszy gracz wczoraj na boisku. Gdyby się nie udało z Masche, to trzeba go jeszcze raz spróbować ściągnąć do nas.
La fidanzata d'Italia
- pablo1503
- Juventino
Rok temu była dokładnie taka sama śpiewka, tyle, że od strony Barcelony. Sam Paul podobno się dogadał z klubem, ale zażyczył sobie drugiej co do wysokości pensji w klubie, zaraz po Messim. Większość łyka to jak pelikany, a później płacz. Jaki to on jest próżny, typowy najemnik, bezmózg, Balotelli v2. Poważnie. Aż ręce opadają.Ze strony Realu pisze:Sprawa Pogby: Juventus chce 140 milionów euro. Więcej, Mino Raiola, agent zawodnika, chce prowizji w wysokości 12,5 miliona euro netto, czyli Real z podatkiem musiałby wypłacić mu 25 milionów euro. Do tego chodzi pensja, a pomocnik prosi o 30 milionów euro brutto rocznie.
Gomes zagrał wczoraj ładny mecz. Ciekawi mnie co dalej z napastnikiem. Wszystko na to wskazuje, że Berardi po raz kolejny zostanie w Sassuolo, a My najpewniej zostaniemy bez Moraty. Nie wierzę w zostanie Hiszpana. Mają tylko jednego napastnika, w dodatku dość często łapie kontuzje. Za rogiem czeka ban na dwa okienka. Nawet, jeżeli nie odsprzedać, to ściągną Alvaro na ławkę.
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2016, 09:38 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- playmaker
- Juventino
Też przyglądałem się jego grze i bardzo fajnie grał. Przypomina mi Pogbę, wysoki, potrafi kiwnąć w środku pola, dobry strzał, gra kombinacyjna... Szkoda, że Valencia stawia takie warunki, ale biorąc pod uwagę jego wiek, to może warto byłoby zaryzykować?Yaro417 pisze:Wczoraj uważnie przyglądałem się Andre Gomesowi i naprawdę podobała mi się jego gra. Takie połączenie Pogby, Khediry i Marchisio w jednej osobie. Niezły przegląd pola, podania, podłączenie się do akcji ofensywnej, a przy tym strzał z dystansu. Wg whoscored najlepszy gracz wczoraj na boisku. Gdyby się nie udało z Masche, to trzeba go jeszcze raz spróbować ściągnąć do nas.
- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... rtowefaktypablo1503 pisze:Ciekawi mnie co dalej z napastnikiem.
:czytaj:
- jakku1
- Juventino
Tymczasem pojawiają sie informacje (LGDS), że Romą włączyla się w walke o podpis Kovacicia i te rozmowy są już całkiem zaawansowane.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Arbuzini
- Juventino
Zarówno cena, jak i zainteresowanie innych klubów mogą okazać się dla nas zaporowe. Zawodnik na pewno ciekawy, w odpowiednim środowisku może stać się pomocnikiem z topu. Niemniej nie macie wrażenia, że po pozyskaniu Pjanicia umilkły praktycznie wszystkie plotki o zawodnikach do środka pola? Sytuacja z Kovaciciem wyjaśniła się i wiadomo, że nie mamy na co liczyć. Jedynie co jakiś czas mignie informacja, że wciąż pracujemy nad sprowadzeniem Mascherano.
- Axel
- Juventino
Kapustka dołączył do tych ploteczekKrzychu89 pisze:http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... rtowefaktypablo1503 pisze:Ciekawi mnie co dalej z napastnikiem.
:czytaj:

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- wagner
- Juventino
Nie może być.. Skauci juvepoland.com po pierwszej decyzji w sprawie Andre Gomesa, zmienili zdanie i orzekli że jednak się nadaje. :lol:

Jestem podobnego zdania, więc i u mnie Berardiego brak w tej zabawiepumex pisze:Berardi? Chciałoby się rzec: 'a nie mówiłem'. Gościu od dawna ma wyraźny problem z założeniem trykotu Juve, nietrudno byłoby to wywnioskować po jego wypowiedziach. Także jakku, liczydło w dłoń i naliczaj minusy 40-tu osobom w typerze

Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2016, 10:41 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Czyli co? Najpierw Real kategorycznie sprzeciwia się wypożyczeniu Kovacicia, utrzymując, że interesuje ich tylko definitywna sprzedaż, a potem w jeden wieczór dogadują się z Romą odnośnie wypożyczenia? Media znowu strzelają ślepakami...jakku1 pisze:Tymczasem pojawiają sie informacje (LGDS), że Romą włączyla się w walke o podpis Kovacicia i te rozmowy są już całkiem zaawansowane.
Berardi? Chciałoby się rzec: 'a nie mówiłem'. Gościu od dawna ma wyraźny problem z założeniem trykotu Juve, nietrudno byłoby to wywnioskować po jego wypowiedziach. Także jakku, liczydło w dłoń i naliczaj minusy 40-tu osobom w typerze

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dobra dobra, żebym Ci czasem Pjanicia nie wypomniał.pumex pisze: Berardi? Chciałoby się rzec: 'a nie mówiłem'.

Jak można pisać w stylu - "jeśli nie uda się nam pozyskać Mascherano, możemy spróbujemy z Gomesem?". Przecież to jest zupełnie inny przedział cenowy. Ja absolutnie nie wierzę w to, że w dalszym ciągu interesujemy się Portugalczykiem, który miałby kosztować tyle siana. Zwłaszcza, że wzięliśmy Pjanicia. Ten najbardziej prawdopodobny scenariusz wygląda zapewne tak, że dokupimy kogoś po mniejszych pieniądzach (Mascherano czy też ktoś, o kim do tej pory w doniesieniach nie czytaliśmy) i zainwestujemy większą kasę w atak. Oczywiście wiele zależy też od Moraty, ale problemy przy próbie pozyskania Berardiego mogłyby nieco zmienić nasz plan działania. A może by tak spróbować powalczyć o tego Cuadrado?

Też uważam, że prasa się miota, ale nawet jeśli Kovacić wylądowałby w Rzymie, dobrze by się stało. Poza kwestią Moraty żadnych interesów z Madrytem robić nie powinniśmy. W biznesie bardzo łatwo zepsuć dobre wrażenie, a Real w ostatnim czasie robi to skutecznie.
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2016, 10:52 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Tobie także już policzyć chybione (najpewniej) transfery Vrsaljko, Saponary czy Marchettiego czy jeszcze się wstrzymac?:prochno:pumex pisze:Także jakku, liczydło w dłoń i naliczaj minusy 40-tu osobom w typerze
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Dodajmy do tego jeszcze Vidala, CR7 i Messiego- Gomes to geniusz, który nie wyróżniał się nawet na tle słabej Valencii...Yaro417 pisze:Wczoraj uważnie przyglądałem się Andre Gomesowi i naprawdę podobała mi się jego gra. Takie połączenie Pogby, Khediry i Marchisio w jednej osobie.
Kolego, trochę Cię poniosło. Zagrał normalnie ale szczerze powiedziawszy nie widzę w nim niczego czego nie posiada Pjanić, natomiast Pjanic ma coś czego nie ma A. Gomes czyli umiejętność wykonywania rzutów wolnych, które w 90 % zamieniane są na bramkę.
Pogba w pierwszym meczu na euro zagrał kichę co nie oznacza, że jest beznadziejnym piłkarzem

Gdyby jakimś cudem okazało się to prawdą to byłby to kolejny policzek Realu wymierzony Juve...w takim przypadku miałaby być złośliwość z tego powodu, że nie chcemy im oddać Pogby w myśl "dobrych relacji" pomiędzy klubami. Juz teraz Juve w ogóle nie powinno nawet wymawiać słowa Real a co dopiero rozmawiać z tymi bucami. Mnie to jednak w ogóle nie martwi bo szczerze powiedziawszy nie chcę go podobnie jak Gomesa ani Draxlera w przeszłości. A sprawa z Berardim cuchnie ale nie potrzebna nam pipka, która płacze bo trener nie chce wpuścić go na boisko. Niech pozostanie na zawsze w Sassuolo, zaliczy jeden epizod w LE albo niech pójdzie do interu i rozmienia się na drobne.jakku1 pisze:Tymczasem pojawiają sie informacje (LGDS), że Romą włączyla się w walke o podpis Kovacicia i te rozmowy są już całkiem zaawansowane.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Padoina mi szkoda bo lubię go. Zloty rezerwowy na którego zawsze można było liczyć i nigdy nie narzekał na swoja sytuację. Ale niech jeszcze pogra na stare lata, zasługuje na to.