Liga Mistrzów 2012/13
- squinter
- Juventino
Van Persie chyba kiks roku, sytuacja 150% i taki babol.
Ogolnie ManU dzisiaj bardzo slabo, nie zasluzyli na ten remis.
PS. postawilem u bukmachera, ze w meczu w Doniecku pierwszy gol padnie w minutach 16-30, chyba wiekszosc wie, w ktorej minucie Srna trafil z wolnego
PS2. Pol to chyba 20h dziennie spedza na Twitterze
Ogolnie ManU dzisiaj bardzo slabo, nie zasluzyli na ten remis.
PS. postawilem u bukmachera, ze w meczu w Doniecku pierwszy gol padnie w minutach 16-30, chyba wiekszosc wie, w ktorej minucie Srna trafil z wolnego

PS2. Pol to chyba 20h dziennie spedza na Twitterze
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Oglądałem oba mecze i Real-MU na zdecydowanie lepszym poziomie. Fajnie, że jak na razie nic jeszcze nie jest rozstrzygnięte i zadecydują rewanże.
Do fapaczy Hummelsa. Gość w ostatnich 2 meczach (Liga, LM) popełnił taką masę 'baboli a la Bonucci", że głowa mała. Bardzo słaba forma i/albo brak Suboticia dają o sobie znać.
Do fapaczy Hummelsa. Gość w ostatnich 2 meczach (Liga, LM) popełnił taką masę 'baboli a la Bonucci", że głowa mała. Bardzo słaba forma i/albo brak Suboticia dają o sobie znać.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Teo
- Juventino
Trochę zdziwiony jestem waszymi stwierdzeniami bo dla mnie lepszy,bardziej wyrównany,płynny i ofensywny był jednak mecz w Doniecku.United oddało pole i czekało na kontry,ale Real nie potrafił zagrać dobrze pozycyjnie i nie wykorzystał szansy na wygraną bo optyczną przewagę miał na pewno
- steru
- Qualità Juventino
W sumie narzekałem na wybór "widzów" odnośnie Borussi kosztem Realu i Man Utd ale przyznam, że mecz się fajnie oglądało. Szybki, wyrównany - bez dłużyzny i nudy. No ale zapewne na atrakcyjność wpłynęło oglądanie bezpośrednio z TV a nie jak dzień wcześniej na marnym okienku z wyskakującymi reklamami
Liczę na awans Borussi, wtedy losowania na Juve i mecz w telewizji mamy pewny.
PS. Żal drugiej okazji Lewandowskiego. Piękna bramka by była do oglądania.

Liczę na awans Borussi, wtedy losowania na Juve i mecz w telewizji mamy pewny.
PS. Żal drugiej okazji Lewandowskiego. Piękna bramka by była do oglądania.
- pumex
- Juventino
We wczorajszym spotkaniu BVB najbardziej zdziwił mnie słabiutki występ Mkhitaryana. Pytanie, czy jest w kiepskiej formie, czy po prostu tak dobrze obrońcy Borussii wyłączyli go z gry
Kolejny świetny występ Fernandinho, który widziałem. Dziwię się trochę, czemu w reprezentacji pełni on tak niewielką rolę.
Szczerze mówiąc, w następnej rundzie (jeśli awansujemy
) dużo bardziej wolałbym trafić na np. PSG niż na BVB

Szczerze mówiąc, w następnej rundzie (jeśli awansujemy
Jak wczoraj usłyszałem Laskowskiego, byłem cały w skowronkach, jakby mi się byk ocielił. Szpaku jest chyba tym, który powoduje u mnie największe rozwolnienie, gdy słyszę jego denny komentarz.Szaq pisze:Szpakowski nawet skrótu meczu nie potrafi skomentować

Myślałem że puszczę pawia w trakcie komentarzu Szpaka po bramce Ronaldo.pumex pisze:Jak wczoraj usłyszałem Laskowskiego, byłem cały w skowronkach, jakby mi się byk ocielił. Szpaku jest chyba tym, który powoduje u mnie największe rozwolnienie, gdy słyszę jego denny komentarz.Szaq pisze:Szpakowski nawet skrótu meczu nie potrafi skomentować
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Lypsky
- Juventino
Marna postawa we wczorajszym meczu to wystarczający powód. Szachtar nie zaprezentował połowy tego czym wyróżniał się w fazie grupowej, a mimo to zremisował i strzelił 2 gole Borussi.kuba2424 pisze:Dziwny wniosek, zastanawia mnie jakie masz przesłanki ku temu, bo chyba nie dzisiejszy mecz.Lypsky pisze:Niemcy w dobrej sytuacji po pierwszym meczu, ale w 1/4 na kogo nie trafią powinni odpaść.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Dokladnie. Tak jak Ty byles caly w skowronkach po komentarzu Laskowskiego, tak ja slyszac komentarz Szpaka i parafrazując komentarze z weszło Stanisłava Levego bylem "cały w ekskrementach" :?fazzi pisze:Myślałem że puszczę pawia w trakcie komentarzu Szpaka po bramce Ronaldo.pumex pisze:Jak wczoraj usłyszałem Laskowskiego, byłem cały w skowronkach, jakby mi się byk ocielił. Szpaku jest chyba tym, który powoduje u mnie największe rozwolnienie, gdy słyszę jego denny komentarz.Szaq pisze:Szpakowski nawet skrótu meczu nie potrafi skomentować
co do meczu, to nie moge nie zgodzic sie z Lypskim, ze tak grajaca BVB jesli przejdzie nawet Szachtara, a nie poprawi gry obronnej (z HSV - przypominam - tez stracili 4 gole. no i z Bayerem 2

BESTER MANN, BESTEEER !

- kuba2424
- Juventino
Z tą marną postawą to trochę przesadziłeś. Poza tym zapominasz chyba jak grali w swojej grupie. Przedwczorajszy mecz, może i nie najlepszy w ich wykonaniu, to być może mała zadyszka, a mimo to udało im się dwukrotnie wyrównać. Oni tak jak my nie są typowani do faworytów, dlatego mogą zajść daleko. Ja ich już raz zlekceważyłem...również wtedy nie grali w roli faworyta.Lypsky pisze:Marna postawa we wczorajszym meczu to wystarczający powód. Szachtar nie zaprezentował połowy tego czym wyróżniał się w fazie grupowej, a mimo to zremisował i strzelił 2 gole Borussi.kuba2424 pisze:Dziwny wniosek, zastanawia mnie jakie masz przesłanki ku temu, bo chyba nie dzisiejszy mecz.Lypsky pisze:Niemcy w dobrej sytuacji po pierwszym meczu, ale w 1/4 na kogo nie trafią powinni odpaść.
- juvemaroko
- Juventino
Bardzo mnie ciekawi co pokaze Milan przeciwko Barcelona.
W koncu Milan bedzie bronic honor Italii przeciwko uwazana za najlepsza liga na swiecie.
W koncu Milan bedzie bronic honor Italii przeciwko uwazana za najlepsza liga na swiecie.
- Swider10
- Juventino
Co tu duzo mówić szanse marne... nie można w ogóle porównac drugiej lini Barcy do tej która dysponuje Milan a to na środku pola "leży" zwycięstwo w takich meczach. Oczywiście będe kibicował Milanowi ale tak jak wspomniałem szanse maja mizernejuvemaroko pisze:Bardzo mnie ciekawi co pokaze Milan przeciwko Barcelona.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Terminarz Juve:
9 lutego; 18:00 Juventus FC - ACF Fiorentina (sobota)
12 lutego; 20:45 Celtic FC - Juventus FC (WYJAZD)
16 lutego; 20:45 AS Roma - Juventus FC
Terminarz Milanu:
15 lutego; 20:45 AC Milan - FC Parma (PIĄTEK)
20 lutego; 20:45 AC Milan - FC Barcelona (DOM)
24 lutego; 15:00 Inter Mediolan - AC Milan
Dlaczego Milan grał przed spotkaniem u siebie z Barceloną w piątek? Jakieś specjalne traktowanie?
9 lutego; 18:00 Juventus FC - ACF Fiorentina (sobota)
12 lutego; 20:45 Celtic FC - Juventus FC (WYJAZD)
16 lutego; 20:45 AS Roma - Juventus FC
Terminarz Milanu:
15 lutego; 20:45 AC Milan - FC Parma (PIĄTEK)
20 lutego; 20:45 AC Milan - FC Barcelona (DOM)
24 lutego; 15:00 Inter Mediolan - AC Milan
Dlaczego Milan grał przed spotkaniem u siebie z Barceloną w piątek? Jakieś specjalne traktowanie?
Z Juventusem od 1997 roku.