Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 23:01

Van Persie chyba kiks roku, sytuacja 150% i taki babol.
Ogolnie ManU dzisiaj bardzo slabo, nie zasluzyli na ten remis.

PS. postawilem u bukmachera, ze w meczu w Doniecku pierwszy gol padnie w minutach 16-30, chyba wiekszosc wie, w ktorej minucie Srna trafil z wolnego :angry:

PS2. Pol to chyba 20h dziennie spedza na Twitterze :smile:

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 23:40

Lubię TVP, z naszego meczu pokazali tylko bramki, więc wyszło, że przejechaliśmy się po Celticu :prochno:.

Obrazek
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 01:02

Oglądałem oba mecze i Real-MU na zdecydowanie lepszym poziomie. Fajnie, że jak na razie nic jeszcze nie jest rozstrzygnięte i zadecydują rewanże.

Do fapaczy Hummelsa. Gość w ostatnich 2 meczach (Liga, LM) popełnił taką masę 'baboli a la Bonucci", że głowa mała. Bardzo słaba forma i/albo brak Suboticia dają o sobie znać.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Marian50

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 01:43

Vimes,a nie było tak? :D

Teo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 09:12

Trochę zdziwiony jestem waszymi stwierdzeniami bo dla mnie lepszy,bardziej wyrównany,płynny i ofensywny był jednak mecz w Doniecku.United oddało pole i czekało na kontry,ale Real nie potrafił zagrać dobrze pozycyjnie i nie wykorzystał szansy na wygraną bo optyczną przewagę miał na pewno

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 09:16

W sumie narzekałem na wybór "widzów" odnośnie Borussi kosztem Realu i Man Utd ale przyznam, że mecz się fajnie oglądało. Szybki, wyrównany - bez dłużyzny i nudy. No ale zapewne na atrakcyjność wpłynęło oglądanie bezpośrednio z TV a nie jak dzień wcześniej na marnym okienku z wyskakującymi reklamami :prochno:

Liczę na awans Borussi, wtedy losowania na Juve i mecz w telewizji mamy pewny.

PS. Żal drugiej okazji Lewandowskiego. Piękna bramka by była do oglądania.

Szaq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 10:34

Szpakowski nawet skrótu meczu nie potrafi skomentować. Gdzie on w ManU widział Walcotta to ja nie wiem. Emerytura i to jak najszybciej. Dobrze, że dali Laskowskiemu skomentować BVB.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 10:40

We wczorajszym spotkaniu BVB najbardziej zdziwił mnie słabiutki występ Mkhitaryana. Pytanie, czy jest w kiepskiej formie, czy po prostu tak dobrze obrońcy Borussii wyłączyli go z gry :think: Kolejny świetny występ Fernandinho, który widziałem. Dziwię się trochę, czemu w reprezentacji pełni on tak niewielką rolę.

Szczerze mówiąc, w następnej rundzie (jeśli awansujemy :wink: ) dużo bardziej wolałbym trafić na np. PSG niż na BVB
Szaq pisze:Szpakowski nawet skrótu meczu nie potrafi skomentować
Jak wczoraj usłyszałem Laskowskiego, byłem cały w skowronkach, jakby mi się byk ocielił. Szpaku jest chyba tym, który powoduje u mnie największe rozwolnienie, gdy słyszę jego denny komentarz.

Obrazek
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 11:10

pumex pisze:
Jak wczoraj usłyszałem Laskowskiego, byłem cały w skowronkach, jakby mi się byk ocielił. Szpaku jest chyba tym, który powoduje u mnie największe rozwolnienie, gdy słyszę jego denny komentarz.
Myślałem że puszczę pawia w trakcie komentarzu Szpaka po bramce Ronaldo.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 18:15

kuba2424 pisze:
Lypsky pisze:Niemcy w dobrej sytuacji po pierwszym meczu, ale w 1/4 na kogo nie trafią powinni odpaść.
Dziwny wniosek, zastanawia mnie jakie masz przesłanki ku temu, bo chyba nie dzisiejszy mecz.
Marna postawa we wczorajszym meczu to wystarczający powód. Szachtar nie zaprezentował połowy tego czym wyróżniał się w fazie grupowej, a mimo to zremisował i strzelił 2 gole Borussi.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 18:28

fazzi pisze:
pumex pisze:
Myślałem że puszczę pawia w trakcie komentarzu Szpaka po bramce Ronaldo.
Dokladnie. Tak jak Ty byles caly w skowronkach po komentarzu Laskowskiego, tak ja slyszac komentarz Szpaka i parafrazując komentarze z weszło Stanisłava Levego bylem "cały w ekskrementach" :?

co do meczu, to nie moge nie zgodzic sie z Lypskim, ze tak grajaca BVB jesli przejdzie nawet Szachtara, a nie poprawi gry obronnej (z HSV - przypominam - tez stracili 4 gole. no i z Bayerem 2 :whistle: ) bedzie sie czula jak dziwka po gangbangu - od 2-4 bramek straconych zarowno w meczu i rewanzu - i bolesna nauczka futbolu.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2013, 15:09

Lypsky pisze:
kuba2424 pisze:
Lypsky pisze:Niemcy w dobrej sytuacji po pierwszym meczu, ale w 1/4 na kogo nie trafią powinni odpaść.
Dziwny wniosek, zastanawia mnie jakie masz przesłanki ku temu, bo chyba nie dzisiejszy mecz.
Marna postawa we wczorajszym meczu to wystarczający powód. Szachtar nie zaprezentował połowy tego czym wyróżniał się w fazie grupowej, a mimo to zremisował i strzelił 2 gole Borussi.
Z tą marną postawą to trochę przesadziłeś. Poza tym zapominasz chyba jak grali w swojej grupie. Przedwczorajszy mecz, może i nie najlepszy w ich wykonaniu, to być może mała zadyszka, a mimo to udało im się dwukrotnie wyrównać. Oni tak jak my nie są typowani do faworytów, dlatego mogą zajść daleko. Ja ich już raz zlekceważyłem...również wtedy nie grali w roli faworyta.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2013, 20:47

Bardzo mnie ciekawi co pokaze Milan przeciwko Barcelona.
W koncu Milan bedzie bronic honor Italii przeciwko uwazana za najlepsza liga na swiecie.

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 12:58

juvemaroko pisze:Bardzo mnie ciekawi co pokaze Milan przeciwko Barcelona.
W koncu Milan bedzie bronic honor Italii przeciwko uwazana za najlepsza liga na swiecie.
Co tu duzo mówić szanse marne... nie można w ogóle porównac drugiej lini Barcy do tej która dysponuje Milan a to na środku pola "leży" zwycięstwo w takich meczach. Oczywiście będe kibicował Milanowi ale tak jak wspomniałem szanse maja mizerne :/

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 lutego 2013, 13:19

Terminarz Juve:
9 lutego; 18:00 Juventus FC - ACF Fiorentina (sobota)
12 lutego; 20:45 Celtic FC - Juventus FC (WYJAZD)
16 lutego; 20:45 AS Roma - Juventus FC

Terminarz Milanu:
15 lutego; 20:45 AC Milan - FC Parma (PIĄTEK)
20 lutego; 20:45 AC Milan - FC Barcelona (DOM)
24 lutego; 15:00 Inter Mediolan - AC Milan

Dlaczego Milan grał przed spotkaniem u siebie z Barceloną w piątek? Jakieś specjalne traktowanie?

Z Juventusem od 1997 roku.
Zablokowany