WARSZAWA || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Czachor
- Juventino
1. wybacz pisałem z telefonu, mało wygodny. I nie używam tam "shiftu".LBaLin pisze: Po pierwsze nazwy ulic i klubów piszemy wielką literą!
Po drugie Juventus chyba gra z Milanem w sobotę 05.03 o 20:45 a Legia w niedzielę 06.03 o 17:00.
2. Zasugerowałem się postem Alexa
- Alexxxxx
- Juventino
SkarżypytaCzachor pisze:1. wybacz pisałem z telefonu, mało wygodny. I nie używam tam "shiftu".LBaLin pisze: Po pierwsze nazwy ulic i klubów piszemy wielką literą!
Po drugie Juventus chyba gra z Milanem w sobotę 05.03 o 20:45 a Legia w niedzielę 06.03 o 17:00.
2. Zasugerowałem się postem Alexa

W każdym razie na Milanie planujmy minimalnie 30 osob
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Czachor
- Juventino
Mam nadzieję, że się ogarnie i będzie organizował wypadyChoperini pisze:Alexxxxxxxxxxxxxxxxx za organizację się zabierasz?![]()

Ja też się postaram tak wszytko zaplanować, żeby się pojawić. Jak się nie uda to najwyżej z czegoś zrezygnuje, a na mecz pójde

btw Czy w Warszawie nie ma jakiegoś sensownego lokalu gdzie mają jakieś inne wynalazki niż Polsat,cyfra,enka? Jest gdzieś jakaś AlJazeere

Ostatnio zmieniony 18 lutego 2011, 16:01 przez Czachor, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdrianJuventin
- Juventino
Zapytaj może u Chińczyków coś mają 

- Czachor
- Juventino
Myślę, że nadszedł czas aby organizować się na Milan i w niektórych przypadkach na Polonię. Na Milanie będę na 100%, a Polonia stoi pod dużym znakiem zapytania, pomimo tego, że mam bilet. Jutro pewnie się okaże, idę do lekarza jak mi nogi w gips nie wpakują to pewnie na stadion wejdę 

- Alexxxxx
- Juventino
To popros o gips z odroczeniemCzachor pisze:Myślę, że nadszedł czas aby organizować się na Milan i w niektórych przypadkach na Polonię. Na Milanie będę na 100%, a Polonia stoi pod dużym znakiem zapytania, pomimo tego, że mam bilet. Jutro pewnie się okaże, idę do lekarza jak mi nogi w gips nie wpakują to pewnie na stadion wejdę
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Czachor
- Juventino
Na schodach wracałem z knajpy po kilku piwkach. Schody były oblodzone bo to pomiędzy blokami jakieś. Źle ustałem, zabolało, poczułem, że coś strzeliło i poszedłem dalej, jak gdyby nigdy nic. Jeszcze biegłem nawet kawałek. Potem w akademiku jeszcze cytrynówka rano, wstałem z kacem ale noga nadal wydawała mi się sprawna. Posiedziałem przed kompem z 2godziny a potem wstać nie mogłem i lekko spuchła mi. I chodzić do tej pory nie mogę