Forumowicz od A do Z - vol.2
- Ein
- Juventino
Nic nie mów. Ja ciągle liczę, że chociaż do 50 głosów dojdzie w ogóle.
Panowie Moderatorzy, podbijamy w górę ? 8)
Panowie Moderatorzy, podbijamy w górę ? 8)
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Motor
- Juventino
Wystarczy że nauczysz się czytać dupąEin pisze:Nic nie mów. Ja ciągle liczę, że chociaż do 50 głosów dojdzie w ogóle.
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- pan Zambrotta
- Juventino
jeśli Juve Master wygra obecną ankietę, obiecuję wgrać swoje nagie zdjęcia wraz z fajnymi koleżankami ze wschodu.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2009, 21:42 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motor
- Juventino
Szkoda że już oddałem głos na Ein-a.pan Zambrotta pisze:jeśli Juve Master wygra obecną ankietę, obiecuję wgrać swoje nagie zdjęcia wraz z fajnymi koleżankami ze wschodu.

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mówisz to z taką lekkością jakby to łatwo miało przyjśćMotor pisze:Wystarczy że nauczysz się czytać dupą.

Nie dajcie się na to nabrać. Później wgra te zdjęcia i nie udostępni linku. Albo koleżanki nie będą ze wschodu.pan Zambrotta pewnie na lekkiej fazie pisze:jeśli Juve Master wygra obecną ankietę, obiecuję wgrać swoje nagie zdjęcia wraz z fajnymi koleżankami ze wschodu.
- Ein
- Juventino
Motor pisze:Wystarczy że nauczysz się czytać dupą.
Od jutra pobieram praktyki !

Jak daleki ten wschód ?
Nic straconego, pobiję każdą ofertę DoskiegoMotor pisze: Szkoda że już oddałem głos na Ein-a.:doh:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- JuveR
- Juventino
Głos na zoffa...pan Zambrotta pisze:jeśli Juve Master wygra obecną ankietę, obiecuję wgrać swoje nagie zdjęcia wraz z fajnymi koleżankami ze wschodu.
Naprzeciwko Jego lokum znajduje się dom spokojnej starości, ale nie mam pewności, że to wschód.Jak daleki ten wschód ?
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2009, 22:48 przez JuveR, łącznie zmieniany 2 razy.
- pan Zambrotta
- Juventino
- oliver
- Juventino
A mogą być same nagie koleżanki bez Ciebie? Ewentualnie możesz być tylko do cholery ubierz się.pan Zambrotta pisze:jeśli Juve Master wygra obecną ankietę, obiecuję wgrać swoje nagie zdjęcia wraz z fajnymi koleżankami ze wschodu.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ech gdyby to było Muppet Show to może skusiłbym się.pan Zambrotta pisze:jeśli Juve Master wygra obecną ankietę, obiecuję wgrać swoje nagie zdjęcia wraz z fajnymi koleżankami ze wschodu.

Z Juventusem od 1997 roku.
- Łukasz
- Juventino
Ty nagi + kilkanaście butelek ruskiej wódkipan Zambrotta pisze:jeśli Juve Master wygra obecną ankietę, obiecuję wgrać swoje nagie zdjęcia wraz z fajnymi koleżankami ze wschodu.

Nikt na to nie poleci.
- Juve Master
- Juventino
Moje sondaże od razu poleciały w górę :>
Zambrotta ma u mnie gorzałę (jeśli odniosę zwycięstwo!)
Może jakiś diss na zoffa :> ?!
Jeśli wygram obiecuję obniżenie akcyzy na liczne dobra, do których naród polski jest tak przywiązany!
Każdemu kto zagłosuje mnie zapowiadam doskie samopoczucie na lekkiej fazie!
Zambrotta ma u mnie gorzałę (jeśli odniosę zwycięstwo!)
Może jakiś diss na zoffa :> ?!
Jeśli wygram obiecuję obniżenie akcyzy na liczne dobra, do których naród polski jest tak przywiązany!
Każdemu kto zagłosuje mnie zapowiadam doskie samopoczucie na lekkiej fazie!
- pan Zambrotta
- Juventino
masz to jak w banku! tylko głosujoliver pisze: A mogą być same nagie koleżanki bez Ciebie? Ewentualnie możesz być tylko do cholery ubierz się.
jak strzelasz takimi sucharami, to weź jakoś ostrzeż najpierw, bo zęby możesz komuś tym wybićJuveR pisze:Naprzeciwko Jego lokum znajduje się dom spokojnej starości, ale nie mam pewności, że to wschód.Jak daleki ten wschód ?
kto nie glosuje, ten z policji. Zobaczycie, jakie fajne są te fotki. Tylko Juve Master ma wygrać ankietę.
- Ein
- Juventino
pan Zambrotta pisze:
PS - to nie ja jestem na zdjęciu.

Moja kandydatka
poza tym, to miał być wschód a nie południe. Oszustwo !
A co do kampanii "kto nie głosuje ten z policji" też się przyłączam 8)
- Lypsky
- Juventino
Mam coś lepszego, jeśli wygra -10- ujawnię ciąg dalszy "łazienkowej sesji"...
Spiszcie się, a będzie gorąco...
Spiszcie się, a będzie gorąco...
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady