BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- francuz
- Juventino
no polazlem a Was nie bylo w Knay 
z Lazio o ktorej bo uczelnie mam do 18 i musze zostac ;] Macie Jakies mecze na plytach nagrane moze co? ja bym poprosil ;] a jak mecze bedzie po 18 to ja sie pisze ;]

z Lazio o ktorej bo uczelnie mam do 18 i musze zostac ;] Macie Jakies mecze na plytach nagrane moze co? ja bym poprosil ;] a jak mecze bedzie po 18 to ja sie pisze ;]
Francuz-Ave Juve!
- Dagmara
- Juventino
- Tigmar
- Juventino
no trudno, w takim razie opcja obejrzenia meczu u Pezeta odpada
ma ktoś jeszcze jakąś propozycje?
czy nie robimy nic?
a może spotkamy sie po prostu na piwku w Escapadzie o 18, wypijemy za sezon, za zwolnienie Ranieriego, za przyjście Diegoola, za obecność na zlocie i takie takie ?
ma ktoś jeszcze jakąś propozycje?
czy nie robimy nic?
a może spotkamy sie po prostu na piwku w Escapadzie o 18, wypijemy za sezon, za zwolnienie Ranieriego, za przyjście Diegoola, za obecność na zlocie i takie takie ?
- białas
- Juventino
jestem jak najbardziej za a nawet przedTigmar pisze:a może spotkamy sie po prostu na piwku w Escapadzie o 18, wypijemy za sezon, za zwolnienie Ranieriego, za przyjście Diegoola, za obecność na zlocie i takie takie ?

- Winner
- Juventino
Nie wiem ja amatorem klubów i pubów nie jestem więc cen nie znam ale jeśli będzie pogoda to jak najbardziej można gdzieś na świeżym powietrzu wypić jak choćby w Polanie. Jest jeszcze jeden powód do wypicia, koniec kariery Nedveda. Więc trzeba do jutra ustalić jakieś konkrety i się spotykamy.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.