Mercato (2012-2014)
- deszczowy
- Juventino
No ale co ma, z drugiej strony, napisać? "Jasne, lecę do was bo macie fajne koszulki i najlepsze pesto, ale oni dają mi więcej szmalu"?Szikit pisze: Jeśli sam Berbatov pisze, że to tylko plotki to co najwyżej Marotta może bawić się w przeszkadzanie Violi, żeby puściła Joveticia.
A wynajdywanie połączeń lotniczych świadczy tylko o tym jak bardzo zdeterminowana jest społeczność JP. Pożądamy napastnika jak arabski pastuch kozy o jędrnym tyłeczku i sprężystych łydkach. A że Berba jest w tej chwili dostępny i potrafi nie tylko kopnąć piłkę tak, ze leci ona prosto....
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Wolalbym Berbe w Violi. Dlaczego? Zeby wzmocnic jedna druzyne, zeby nie kompromitowala nas w pucharach. Sklad maja dobry, ae z Berba beda miec bardzo dobry. Do nas niech przyjdzie Llorente. Nawet jak nie przyjdzie, i tak moim zdaniem zajmiemy miejsce w pierwszej 2 w lidze, i wyjdziemy z grupy w LM (przy dobrym losowaniu cwiercfinal jest nawet pewny). To mi poki co wystarczy. Step by step. Krok po kroku, eh? 
BESTER MANN, BESTEEER !

- Dybala 4ever
- Juventino
Idź lepiej jarać się Floccarim za Quagliarellę mianuję cię prawą ręką Marotty. :lol:rosomak pisze:No bez przesady:)
Kolega zapodal swietny pomysl, stworzmy ,,wywiad Juvepoland''
Stworzymy siatke osob ktore beda odpowiadaly za takie sprawy jak dokladne penetrowanie lin lotniczych, pociagow czy nawet tramwajów.
To by sie nam przydalo, bysmy na biezaco mieli wszystko na tacy.
Dyrektorem technicznym moglby zostac Elo Vidal:)
- Szilgu
- Juventino
Co do notki Berbatova to mógłby nic nie pisać, jeśli faktycznie się coś dzieje. Po co by publikował taki wpis? No chyba, że męczy go zaśmiecanie jego tablicy przez fanówdeszczowy pisze:No ale co ma, z drugiej strony, napisać? "Jasne, lecę do was bo macie fajne koszulki i najlepsze pesto, ale oni dają mi więcej szmalu"?Szikit pisze: Jeśli sam Berbatov pisze, że to tylko plotki to co najwyżej Marotta może bawić się w przeszkadzanie Violi, żeby puściła Joveticia.
A wynajdywanie połączeń lotniczych świadczy tylko o tym jak bardzo zdeterminowana jest społeczność JP. Pożądamy napastnika jak arabski pastuch kozy o jędrnym tyłeczku i sprężystych łydkach. A że Berba jest w tej chwili dostępny i potrafi nie tylko kopnąć piłkę tak, ze leci ona prosto....

Ja rozumiem z czego to wynika. Po prostu wydaje mi się zabawne to, że całe forum aż tak jest napalone na napastnika. Wchodzę zobaczyć nowe plotki, a tam dowiaduje się o lotach czarterowych do Florencji

- strong return
- Juventino
Nie mów, że pierdzielisz tak na poważnie? Jakiś nie najgorszy napastnik musi przyjść, ponieważ jest całkiem możliwe, że za rok trzeba będzie pozbyć się i Quaga i Matriego, a przynajmniej możliwe, że tak będziemy chcieli zrobić. Poza tym Udinese nie weszło do LM również przez brak Asamoaha,a tego oni właśnie wynaleźli dla nas jak wiadomo.Dobry Mudżyn pisze: Wolalbym Berbe w Violi. Dlaczego? Zeby wzmocnic jedna druzyne, zeby nie kompromitowala nas w pucharach. Sklad maja dobry, ae z Berba beda miec bardzo dobry. Do nas niech przyjdzie Llorente. Nawet jak nie przyjdzie, i tak moim zdaniem zajmiemy miejsce w pierwszej 2 w lidze, i wyjdziemy z grupy w LM (przy dobrym losowaniu cwiercfinal jest nawet pewny). To mi poki co wystarczy. Step by step. Krok po kroku, eh?
Gorzej, że podkradnięcie Berby, to Jovetić za granicą. Tak, czy owak nie ma zgody na zostanie w ataku z tym co jest!
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Skąd te rewelacje, śledzisz go?Booster pisze:Berbatov nie wysiadł z samolotu we Florencji
- typkens
- Juventino
Ma ktoś oficjalne źródło iście kosmicznej informacji o tym, że Jovetić jest nam obiecany za rok? Dopóki nie przeczytam autoryzowanego wywiadu z Marottą, w którym to potwierdza - nie uwierzę.strong return pisze:Gorzej, że podkradnięcie Berby, to Jovetić za granicą. Tak, czy owak nie ma zgody na zostanie w ataku z tym co jest!
Nie oglądajmy się na jakieś dżentelmeńskie umowy, patrzmy tylko na siebie. Bierzmy Berbę, bo Bendtnera nie zdzierżę ;((
- strong return
- Juventino
@typkens
"Dżentelmeńskie" umowy to jest w ogóle jakiś straszny wymysł, w który osobiście nie wierzę. Już kiedyś dla przykładu Dzeko niby był obiecany Bayernowi itd, itp.
Ale jeśli podbierzemy Fiorentinie zawodnika, to nasze relacje się z pewnością na przyszłość nie poprawią. Chociaż ofc zgadzam się, również nie zdzierżę Duńczyka, a Bułgar mógłby się przydać ze swoim doświadczeniem, zakładając że to nie tylko ploty.
"Dżentelmeńskie" umowy to jest w ogóle jakiś straszny wymysł, w który osobiście nie wierzę. Już kiedyś dla przykładu Dzeko niby był obiecany Bayernowi itd, itp.
Ale jeśli podbierzemy Fiorentinie zawodnika, to nasze relacje się z pewnością na przyszłość nie poprawią. Chociaż ofc zgadzam się, również nie zdzierżę Duńczyka, a Bułgar mógłby się przydać ze swoim doświadczeniem, zakładając że to nie tylko ploty.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nie psuj forumowiczom zabawy, przecież Berbatov jest już w City i zaraz sprzedadzą nam Dżeko :rotfl:Krystek pisze:Hahaha, na polskiej wikipedi ktoś sobie żarty robi, bo napisał, że Berbatov został dziś piłkarzem Man City. :rotfl:
- endrjuJT
- Juventino
A mnie się wydaje, że będzie bomba transferowa. Jovetic jednak przyjdzie do nas, dlatego Viola kupuje Berbatova. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nagle się obudzili we Florencji i chcą potęgę budować. Jakby miał prezydent Violi budować potęgę to by zaczął wcześniej
Taka luźna myśl mnie naszła 

JUVENTUS #LE6END
- Piotr Juvefan
- Juventino
Marotta geniuszem? Niee...jeszcze nie terazendrjuJT pisze:A mnie się wydaje, że będzie bomba transferowa. Jovetic jednak przyjdzie do nas, dlatego Viola kupuje Berbatova. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nagle się obudzili we Florencji i chcą potęgę budować. Jakby miał prezydent Violi budować potęgę to by zaczął wcześniejTaka luźna myśl mnie naszła

trzeba powoli sie oswajać,że za mało czasu na top piłkarza i jak Vucinić jest naszym Aguero, to naszym Jojo czy Cavanim będzie Berbatov....

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Może to nie związane z tematem, a może tak...
Javi Martinez dziś przeszedł testy w Bayernie - Bayern płaco ... 40 mln!!! i kontrakt 8 mln rocznie!
Związek to ma miec taki, że niby kiedyś ktoś z Bilbao powiedział, że albo odejdzie Martinez albo Llorente, ale napewno nie obydwaj w ciągu jednego okienka. Czyli Llorente ciao?
Wszystkie drogi prowadzą do Berby :d hahaha
Javi Martinez dziś przeszedł testy w Bayernie - Bayern płaco ... 40 mln!!! i kontrakt 8 mln rocznie!
Związek to ma miec taki, że niby kiedyś ktoś z Bilbao powiedział, że albo odejdzie Martinez albo Llorente, ale napewno nie obydwaj w ciągu jednego okienka. Czyli Llorente ciao?
Wszystkie drogi prowadzą do Berby :d hahaha
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS