Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:40

Szikit pisze: Jeśli sam Berbatov pisze, że to tylko plotki to co najwyżej Marotta może bawić się w przeszkadzanie Violi, żeby puściła Joveticia.
No ale co ma, z drugiej strony, napisać? "Jasne, lecę do was bo macie fajne koszulki i najlepsze pesto, ale oni dają mi więcej szmalu"?

A wynajdywanie połączeń lotniczych świadczy tylko o tym jak bardzo zdeterminowana jest społeczność JP. Pożądamy napastnika jak arabski pastuch kozy o jędrnym tyłeczku i sprężystych łydkach. A że Berba jest w tej chwili dostępny i potrafi nie tylko kopnąć piłkę tak, ze leci ona prosto....

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:41

Wolalbym Berbe w Violi. Dlaczego? Zeby wzmocnic jedna druzyne, zeby nie kompromitowala nas w pucharach. Sklad maja dobry, ae z Berba beda miec bardzo dobry. Do nas niech przyjdzie Llorente. Nawet jak nie przyjdzie, i tak moim zdaniem zajmiemy miejsce w pierwszej 2 w lidze, i wyjdziemy z grupy w LM (przy dobrym losowaniu cwiercfinal jest nawet pewny). To mi poki co wystarczy. Step by step. Krok po kroku, eh? :smile:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:41

rosomak pisze:No bez przesady:)

Kolega zapodal swietny pomysl, stworzmy ,,wywiad Juvepoland''
Stworzymy siatke osob ktore beda odpowiadaly za takie sprawy jak dokladne penetrowanie lin lotniczych, pociagow czy nawet tramwajów.
To by sie nam przydalo, bysmy na biezaco mieli wszystko na tacy.
Dyrektorem technicznym moglby zostac Elo Vidal:)
Idź lepiej jarać się Floccarim za Quagliarellę mianuję cię prawą ręką Marotty. :lol:

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:47

deszczowy pisze:
Szikit pisze: Jeśli sam Berbatov pisze, że to tylko plotki to co najwyżej Marotta może bawić się w przeszkadzanie Violi, żeby puściła Joveticia.
No ale co ma, z drugiej strony, napisać? "Jasne, lecę do was bo macie fajne koszulki i najlepsze pesto, ale oni dają mi więcej szmalu"?

A wynajdywanie połączeń lotniczych świadczy tylko o tym jak bardzo zdeterminowana jest społeczność JP. Pożądamy napastnika jak arabski pastuch kozy o jędrnym tyłeczku i sprężystych łydkach. A że Berba jest w tej chwili dostępny i potrafi nie tylko kopnąć piłkę tak, ze leci ona prosto....
Co do notki Berbatova to mógłby nic nie pisać, jeśli faktycznie się coś dzieje. Po co by publikował taki wpis? No chyba, że męczy go zaśmiecanie jego tablicy przez fanów ;)
Ja rozumiem z czego to wynika. Po prostu wydaje mi się zabawne to, że całe forum aż tak jest napalone na napastnika. Wchodzę zobaczyć nowe plotki, a tam dowiaduje się o lotach czarterowych do Florencji ;)

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:50

Dobry Mudżyn pisze: Wolalbym Berbe w Violi. Dlaczego? Zeby wzmocnic jedna druzyne, zeby nie kompromitowala nas w pucharach. Sklad maja dobry, ae z Berba beda miec bardzo dobry. Do nas niech przyjdzie Llorente. Nawet jak nie przyjdzie, i tak moim zdaniem zajmiemy miejsce w pierwszej 2 w lidze, i wyjdziemy z grupy w LM (przy dobrym losowaniu cwiercfinal jest nawet pewny). To mi poki co wystarczy. Step by step. Krok po kroku, eh?
Nie mów, że pierdzielisz tak na poważnie? Jakiś nie najgorszy napastnik musi przyjść, ponieważ jest całkiem możliwe, że za rok trzeba będzie pozbyć się i Quaga i Matriego, a przynajmniej możliwe, że tak będziemy chcieli zrobić. Poza tym Udinese nie weszło do LM również przez brak Asamoaha,a tego oni właśnie wynaleźli dla nas jak wiadomo.
Gorzej, że podkradnięcie Berby, to Jovetić za granicą. Tak, czy owak nie ma zgody na zostanie w ataku z tym co jest!

Booster

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:53

Berbatov nie wysiadł z samolotu we Florencji

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:55

Booster pisze:Berbatov nie wysiadł z samolotu we Florencji

A kiedy ostatnio siedział na kiblu?
Paranoja... niektórym powinni do piątku odłączyć internet.

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:56

Booster pisze:Berbatov nie wysiadł z samolotu we Florencji
Skąd te rewelacje, śledzisz go?

typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:58

strong return pisze:Gorzej, że podkradnięcie Berby, to Jovetić za granicą. Tak, czy owak nie ma zgody na zostanie w ataku z tym co jest!
Ma ktoś oficjalne źródło iście kosmicznej informacji o tym, że Jovetić jest nam obiecany za rok? Dopóki nie przeczytam autoryzowanego wywiadu z Marottą, w którym to potwierdza - nie uwierzę.

Nie oglądajmy się na jakieś dżentelmeńskie umowy, patrzmy tylko na siebie. Bierzmy Berbę, bo Bendtnera nie zdzierżę ;((

Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 17:00

Hahaha, na polskiej wikipedi ktoś sobie żarty robi, bo napisał, że Berbatov został dziś piłkarzem Man City. :rotfl:

Forza Juve!
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 17:05

@typkens
"Dżentelmeńskie" umowy to jest w ogóle jakiś straszny wymysł, w który osobiście nie wierzę. Już kiedyś dla przykładu Dzeko niby był obiecany Bayernowi itd, itp.
Ale jeśli podbierzemy Fiorentinie zawodnika, to nasze relacje się z pewnością na przyszłość nie poprawią. Chociaż ofc zgadzam się, również nie zdzierżę Duńczyka, a Bułgar mógłby się przydać ze swoim doświadczeniem, zakładając że to nie tylko ploty.

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 17:06

Krystek pisze:Hahaha, na polskiej wikipedi ktoś sobie żarty robi, bo napisał, że Berbatov został dziś piłkarzem Man City. :rotfl:
Nie psuj forumowiczom zabawy, przecież Berbatov jest już w City i zaraz sprzedadzą nam Dżeko :rotfl:

endrjuJT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 17:07

A mnie się wydaje, że będzie bomba transferowa. Jovetic jednak przyjdzie do nas, dlatego Viola kupuje Berbatova. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nagle się obudzili we Florencji i chcą potęgę budować. Jakby miał prezydent Violi budować potęgę to by zaczął wcześniej :) Taka luźna myśl mnie naszła :D

JUVENTUS #LE6END
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 17:10

endrjuJT pisze:A mnie się wydaje, że będzie bomba transferowa. Jovetic jednak przyjdzie do nas, dlatego Viola kupuje Berbatova. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nagle się obudzili we Florencji i chcą potęgę budować. Jakby miał prezydent Violi budować potęgę to by zaczął wcześniej :) Taka luźna myśl mnie naszła :D
Marotta geniuszem? Niee...jeszcze nie teraz :prochno:

trzeba powoli sie oswajać,że za mało czasu na top piłkarza i jak Vucinić jest naszym Aguero, to naszym Jojo czy Cavanim będzie Berbatov....

Obrazek
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 17:14

Może to nie związane z tematem, a może tak...

Javi Martinez dziś przeszedł testy w Bayernie - Bayern płaco ... 40 mln!!! i kontrakt 8 mln rocznie!

Związek to ma miec taki, że niby kiedyś ktoś z Bilbao powiedział, że albo odejdzie Martinez albo Llorente, ale napewno nie obydwaj w ciągu jednego okienka. Czyli Llorente ciao?

Wszystkie drogi prowadzą do Berby :d hahaha

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Zablokowany