Sezon 2015/2016
- Vincitore
- Juventino
Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, ale asystę przy bramce Lasagnii zaliczył wychowanek Juventusu - Raffaele Bianco. Chłopak w wieku 20 lat, zadebiutował u nas w Serie B i zaliczył cztery występy. Dzisiaj ma 28 lat i raczej wielkiej kariery nie zrobił, plątając się po klubach z Serie B czy C, ale fajnie, że akurat w taki sposób trochę nam pomógł.
Asysta natomiast przednia
Asysta natomiast przednia
- jarmel
- Redaktor
Kurcze zaczynam się niepokoić tym Napoli, jak ciągle nie uważałem ich za jakiegoś rywala tak teraz zaczynam zmieniać zdanie. Te ich wygrane są bardzo pewne, mam jednak nadzieję że w końcu spuchną.
No, a Inter
znowu w doliczonym czasie, nikt tak pięknie nie traci punktów, dziękujemy!
No, a Inter
- CzeczenCZN
- Juventino
Z ciekawości wszedłem na stronę Interu. O panie!
wulgaryzmy, teksty w stylu Mancini out - Nie będę wycinał, dam link.
http://www.fcinter.pl/czat-kibicow/strona-1 - Jak ktoś się chce pośmiać.
Jest tam również nick - zahor - ciekawe czy to nasz zahor ich trolluje ?
Szczerze? To ja pojęcia nie mam kiedy Napoli może stracić pkt. ?
Empoli? za tydzień u siebie. Empoli niby ciekawie gra, walczy, ale to taka drużyna jak Sassuolo, z tym że "Neroverdi" potrafią wygrać z drużyną z czuba. Kto dalej?
Lazio? - chyba jedyna szansa, grają w Rzymie - ale jakoś wątpię w takowy scenariusz...
Carpi? - Nie oczekujemy zbyt dużo, w dodatku znów wyjazd. Cytując Sędziego Lagunę "Od cudów to był taki facet, co chodził boso po jeziorze"
W każdym bądź razie 8 zwycięstw "Azzurrich" z rzędu, do meczu w Turynie - jest jak najbardziej prawdopodobne. Obyśmy tylko my, mieli 14 z rzędu - a więc pobicie kolejnego rekordu, nie jest w tym przypadku fajnym dodatkiem, do np. Korony Italii - vide 102 pkt - jest absolutnym obowiązkiem!
Także ten, Cabrini_idol - nie wiem czy twoja przepowiednia się spełni, że już przed meczem w Turynie z Napoli będziemy Liderami

http://www.fcinter.pl/czat-kibicow/strona-1 - Jak ktoś się chce pośmiać.
Jest tam również nick - zahor - ciekawe czy to nasz zahor ich trolluje ?

Empoli? za tydzień u siebie. Empoli niby ciekawie gra, walczy, ale to taka drużyna jak Sassuolo, z tym że "Neroverdi" potrafią wygrać z drużyną z czuba. Kto dalej?
Lazio? - chyba jedyna szansa, grają w Rzymie - ale jakoś wątpię w takowy scenariusz...
Carpi? - Nie oczekujemy zbyt dużo, w dodatku znów wyjazd. Cytując Sędziego Lagunę "Od cudów to był taki facet, co chodził boso po jeziorze"
W każdym bądź razie 8 zwycięstw "Azzurrich" z rzędu, do meczu w Turynie - jest jak najbardziej prawdopodobne. Obyśmy tylko my, mieli 14 z rzędu - a więc pobicie kolejnego rekordu, nie jest w tym przypadku fajnym dodatkiem, do np. Korony Italii - vide 102 pkt - jest absolutnym obowiązkiem!

Także ten, Cabrini_idol - nie wiem czy twoja przepowiednia się spełni, że już przed meczem w Turynie z Napoli będziemy Liderami

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jeszcze kilka tygodni temu wypowiadales sie w podobnym tonie o interze.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Szczerze? To ja pojęcia nie mam kiedy Napoli może stracić pkt. ?
Na forum masz krotki staz, wiec byc moze kilka przepowiedni Cabriniego, mocno nietrafionych, Ci umknelo.

- CzeczenCZN
- Juventino
No dobra, ale Inter to trochę inna sytuacja, im się farciło, nie grali nic - a wygrywali. Napoli idzie jak walec. Z tą strata punktów, chodziło mi oczywiście o te 3 mecze - o których napisałem. Wiesz, jeżeli będziemy liczyć że się połamią Higuain i Hamsik - to możemy się przeliczyć. Napoli owszem, potem mogą potracić punkty, ale skoro tak się dobrze rozpędzą, aż nadto podniosą im się morale.CavAllano pisze:Jeszcze kilka tygodni temu wypowiadales sie w podobnym tonie o interze.Chlopie - WRZUC NA LUZ! :lol: Do konca rozgrywek jeszcze niemal cala runda, bardzo wiele moze sie stac, dojda rozgrywki europejskie (o lawce Napoli juz pisalem). :
Wiesz, nie zależy mi na nerwówie i walce o życie w Turynie z nimi - tym bardziej, że wkrótce po tym meczu Bayern... :cwaniak:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To zahorski brat, zresztą obecny i u nas.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Jest tam również nick - zahor - ciekawe czy to nasz zahor ich trolluje ?
Napoli nie wygra z Empoli, będzie remis, 100%.
- wojczech7
- Juventino
Od wczoraj jesteś na forum? To brat "naszego" zahora, kibic Interu.ForzaItanimulli3vujcm pisze: Jest tam również nick - zahor - ciekawe czy to nasz zahor ich trolluje ?
Fajnie, że Inter zremisował. Poza zwycięstwami Juventusu, nic tak nie cieszy, jak wpadki nerazzurrich. :lol:
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Arbuzini
- Juventino
Problemem Napoli może być to, że poza formacją ofensywną nie mają ławki, także są dość podatni na zdarzenia losowe. Choć muszę im oddać, że w przeciągu ostatnich pięciu sezonów to nie licząc nas, prezentują się najlepiej ze wszystkich drużyn Serie A i walka o majstra na pewno będzie zacięta do samego końca rozgrywek.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Powiem Ci, że jak na początku sezonu sam nie wierzyłem w mistrza Interu i się z tego śmiałem, tak mniej-więcej w 16-17 kolejsce po kolejnym 1:0 zacząłem się martwić, że jednak się mylę.CavAllano pisze:inter to ten zespol, ktory wedlug wielu z Was szedl po mistrza? Kolejna strata punktow, u siebie, do tego z kim. Dzisiaj trzeba im odskoczyc.
Całe szczęście szybko rozwiali moje wątpliwości. Ich gra wygląda i wyglądała tak słabo, że nie mogło to się inaczej skończyć, wszak farta można mieć do pewnego czasu, a nie przez cały sezon.

- mrozzi
- Juventino
Morale to jedno. Inna sprawa to lawka, lawka, lawka.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Napoli owszem, potem mogą potracić punkty, ale skoro tak się dobrze rozpędzą, aż nadto podniosą im się morale.

- playmaker
- Juventino
No, ale jednak nie grają ani w Lidze Mistrzów, ani w Pucharze Włoch. Co prawda jest LE, ale pewnie nie będą jej traktować jakoś bardzo poważnie.CavAllano pisze: Inna sprawa to lawka, lawka, lawka.Nie mozna rozegrac calego sezonu jednym skladem, a oni grajac rezerwa traca bardzo wiele, my nie.
Jednak też uważam, że zaczną grać słabiej, wyprzedzimy ich, a później spokojnie będziemy zwiększać przewagę

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Faktycznie zahor się tam udziela ale nie tylko on z tego co widzę...kucharius1 udziela się na asroma i podnosi ich na duchu...nie wiedziałem, że takiego poczciwego zucha mamy w swoich szeregach... 

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Napoli praktycznie co sezon ma okres gdzie miażdży, w dodatku grając bardzo efektownie. Myślę jednak, że spuchną jak zawsze, a im dalej zajdą w LE, tym szanse na taki obrót sprawy rosną.
Z drugiej strony jeżeli jednak wytrzymają to przyznam, że ze wszystkich rywali ( Inter, Roma, Fiorentina ) akurat mistrz dla Neapolu najmniej mnie zaboli i mówię tutaj o kwestiach czysto sportowych, bo o tym, że są burakami doskonale wiem.
Z drugiej strony jeżeli jednak wytrzymają to przyznam, że ze wszystkich rywali ( Inter, Roma, Fiorentina ) akurat mistrz dla Neapolu najmniej mnie zaboli i mówię tutaj o kwestiach czysto sportowych, bo o tym, że są burakami doskonale wiem.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie przesadzajmy, Napoli mogą urwać punktu i Inter i Roma i Fiorentina, myślę że Lazio nie jest bez szans i oczywiście my. Teraz Napoli ma na rozkładzie Empoli i Lazio - to nie będą łatwe mecze i nie zdziwię się jak zgubią ze 2 jak nie 4 punkty. Szczególnie że z Lazio grają na wyjeżdzie. później z Fiorentina na wyjeżdzie, z interem i roma też. Także spokojnie, zobaczycie że sezon skończymy minimum 8 pkt przewagi na drugim zespołem.
Swoją drogą Neapol pokazuje, że warto mieć w składzie wielka gwiazda, wydać na nią niebotyczną sumę i pozwolić grać. Gdyby nie Igła z pewnością nie byli by tam gdzie są.
Swoją drogą Neapol pokazuje, że warto mieć w składzie wielka gwiazda, wydać na nią niebotyczną sumę i pozwolić grać. Gdyby nie Igła z pewnością nie byli by tam gdzie są.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- mrozzi
- Juventino
My wydaliśmy krocie na Dybalę i mieliśmy nosa. Chłopak dawno już się spłacił, strzela cholernie ważne bramki, ma wspaniałe perspektywy na przyszłość.
Czy Napoli odpuści LE? Nie sądzę. To zawsze jakieś pieniądze, zresztą nie wiem dlaczego nie mieliby spróbować wygrać tych rozgrywek. To zawsze jakiś puchar do ich skromnej kolekcji.
Czy Napoli odpuści LE? Nie sądzę. To zawsze jakieś pieniądze, zresztą nie wiem dlaczego nie mieliby spróbować wygrać tych rozgrywek. To zawsze jakiś puchar do ich skromnej kolekcji.