Forumowicz od A do Z - vol.2
- Łukasz
- Juventino
Ja bym najchętniej przeczytał trzeci alfabet Miśqa, po przemianie duchowej, jaką wywołał kontakt z objawionymi treściami jednego z Trzech Wielkich Polskich Współczesnych Wieszczy.
- Ein
- Juventino
Zoff, za ładny (kiedyś) avatar z Olkiem 
Poza tym, odpimpajcie się od Doska Stachurskyego.

Poza tym, odpimpajcie się od Doska Stachurskyego.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- pan Zambrotta
- Juventino
no przecież to jest płyta roku. BTW polecam edycje specjalną, z takimi bonus trackami, jak: "jam jest 444" i "vademecum dja". Tak wiem, będą jasełka - wszyscy gotowi i nikt nie pęka.Ein pisze:Poza tym, odpimpajcie się od Doska Stachurskyego.
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2009, 21:38 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Człowieku, my z Miśqiem tym żyjemy! Sam się odpimpaj. I nie skracaj Jego imienia: Jacka Łaszczoka 444 Stachurskyego.Ein pisze:Poza tym, odpimpajcie się od Doska Stachurskyego.
Edit:
Dziś tylko białe sadze. Ale sprzęt już na stole, o ja pindolę.Ein pisze: Poza tym, będzie dzisiaj kamikadze ?
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2009, 23:45 przez Łukasz, łącznie zmieniany 3 razy.
- Ein
- Juventino
Dosko się czujecie ?
Poza tym, będzie dzisiaj kamikadze ?

Poza tym, będzie dzisiaj kamikadze ?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Juve Master
- Juventino
Jakie życie morał taki,pan Zambrotta pisze:podtrzymuję swój głos, a na dodatek napiszę, że Juve Master pisze Doskie posty. I na lekkiej fazie, wciąż trybi i jarzy.pan Zambrotta pisze:Mimo, że Juve Master to lewak, a o religii wie tyle co nic to fajnie by się przeczytało jego alfabet. Najciekawsza osoba z tej czwórki.
dawaj palnik i bez draki,
bo jak przyjdzie co do czego,
to już będziesz do niczego! No!
Dobra nuta!

- Ein
- Juventino
Jesteście 444 8)

Chcesz nervosol ?Łukasz pisze:Buźnisz. 444 jest tylko jeden.

Ostatnio zmieniony 09 listopada 2009, 21:49 przez Ein, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Buźnisz. 444 jest tylko jeden.Ein pisze:444
Jednak poproszę colę.Ein pisze: Chcesz nervosol ?
Edit:
O Australii?pan Zambrotta pisze:o wyspie, na którą mieliby lądować seryjni mordercy

Ostatnio zmieniony 09 listopada 2009, 22:11 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
dobra, skończmy, bo rozmowa zeszła chyba na inny temat.
Ciekawe, czy LordJuve pod literką "W" opisze swoje przemyślenia o wyspie, na którą mieliby lądować seryjni mordercy, a także o chrześcijaństwie i rybołówstwie
Ciekawe, czy LordJuve pod literką "W" opisze swoje przemyślenia o wyspie, na którą mieliby lądować seryjni mordercy, a także o chrześcijaństwie i rybołówstwie

O JA CIĘ PINDOLE!!!!!!!1111stojedenascieŁukasz pisze:Jednak poproszę colę.Ein pisze: Chcesz nervosol ?
- Tharp
Glos na zoffa, bez dwoch zdan. Bo jak w tym wieku, ma sie taki tyleczek, to trzeba napisac alfabet.
- LordJuve
- Juventino
To już? Przegapiłem sprawę.
Dzięki wszystkim za głosy, nie spodziewałem się, że mogę wygrać. To była taka subtelna decyzja z tym "analfabetem".
Cieszy wybór.
Dzięki Wam będę mógł poszerzyć swoją wiedzę o te 23 (a może więcej) mądre słowa.
Głos na Juve Mastera.

Dzięki Wam będę mógł poszerzyć swoją wiedzę o te 23 (a może więcej) mądre słowa.

Głos na Juve Mastera.

- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli dobrze kojarzę to zoff miałeś wcześniej av z Del Piero gryzącym korka, teraz Nedveda "ciumciającego" lizaczka. Chętnie przeczytałbym co sam wkładasz najczęściej do ust.
Pewnie zwyciężysz, ale żeby była większa dramaturgia to zagłosuję na Ein'a. Bobek, na którego konsekwentnie głosowałem niestety złożył broń. Gratuluję Lordzie, to było do przewidzenia.
PS: Dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie głosy i w dalszym ciągu oddają, może kiedyś się uda.
Pozostaję z szacunkiem.

PS: Dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie głosy i w dalszym ciągu oddają, może kiedyś się uda.

Pozostaję z szacunkiem.
Z Juventusem od 1997 roku.
- Juve Master
- Juventino
Oj kiepsko sondaże dobrze nie rokują :>
I tak Bóg zapłać za wszystkie oddane głosy ;>
I tak Bóg zapłać za wszystkie oddane głosy ;>