BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- białas
- Juventino
no to ja jak najbardziej. w najbliższym czasie to tak: zasadniczo mogę grać w weekend, przy czym jestem już ustawiony na piątek po pracy, niedzielę w godzinach popołudniowych i odpada gra o godz. 14 bo oglądam F1
w tygodniu to po pracy, a więc ok. 19.

- Winner
- Juventino
Najlepiej weekend lub środa w moim wypadku a na pewno nie czwartek i wtorek. Już wpłaciłem zaliczkę na zlot razem z paintballem, coś czuję że będzie się w tym roku działo. Coś mało osób się na razie na zlot deklaruje 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- pezet1988
- Juventino
Z tego co wiem, kumpel kilkakrotnie pytał się mnie czy piszę się na halę i wypadało to zazwyczaj w piątek o 20. Zapytam go czy nadal któregoś razu byłoby to aktualne, to zrobilibyśmy jakiś sparing, my ludziska z JP na jego skład.
Hala na Świerkowej zapomniałem dodać 

- Winner
- Juventino
Taki trochę off-topic ale podobno Polsat wykupił prawa do pokazywanie 2 meczu LM w kanale otwartym dzięki temu może wreszcie nie będziemy musieli chodzić do Jaga Cafe. A TVP Sport podobno teraz jest też na Cyfrze+
A i na Polsacie sport extra w niedzielę jest mecz Juve z taśmy z Sieną o godzinie 17 zbieramy się?(najprawdopodobniej ostatnie spotkanie w tym sezonie meczu z Lazio w ramówce canal plus brak)
A i na Polsacie sport extra w niedzielę jest mecz Juve z taśmy z Sieną o godzinie 17 zbieramy się?(najprawdopodobniej ostatnie spotkanie w tym sezonie meczu z Lazio w ramówce canal plus brak)
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- sushi
- Juventino
Hej jakby co to dajcie znać za free was tam podwioze co prawda nie wszystkich ale z 2-3 moge zabrać jestem prawie co drugi dzień koło Sulejowa wiec jak ktoś chętny to piszcie pozd .
Może przypadkiem się sam wbiję na chwile jak bedzie okazja
Może przypadkiem się sam wbiję na chwile jak bedzie okazja

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- Tigmar
- Juventino
z uwagi na małą ilość osób chętnych i biorąc pod uwagę porę (niedziela godzina 17:00) myślę, ze najlepiej będzie pójść "na żywioł", bez rezerwacji dzisiaj do knaya na 17:00
pozdrawiam i zapraszam zainteresowanych
pozdrawiam i zapraszam zainteresowanych