Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 10:53

darex pisze:Nie wiecie może czy w tym tygodniu będzie w Przeglądzie Sportowym skarb kibica ligi włoskiej ? Na ich stronie nic nie pisze, a inne ligi już były.
W który dzień tygodnia wychodzi PS?

Obrazek
darex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 10:55

pumex pisze:W który dzień tygodnia wychodzi PS?
Codziennie.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 11:00

darex pisze:
Codziennie.
Ale miałem na myśli numer z dodatkiem "skarb kibica" :wink:

Obrazek
darex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 11:07

pumex pisze:
darex pisze:
Codziennie.
Ale miałem na myśli numer z dodatkiem "skarb kibica" :wink:
Przeważnie w soboty, ale polska liga była w piątek. Ciekawe czy włoską w ogóle dają :-D

Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 12:39

darex pisze:Nie wiecie może czy w tym tygodniu będzie w Przeglądzie Sportowym skarb kibica ligi włoskiej ? Na ich stronie nic nie pisze, a inne ligi już były.

Jak to nie pisze?
Skarby Kibica lig zagranicznych ukażą się:
Francja - 11 sierpnia (sobota)
Anglia - 18 sierpnia (sobota)
Niemcy - 25 sierpnia (sobota)
Hiszpania - 1 września (sobota)
Włochy - 8 września (sobota)
Informacja ze strony:
http://www.przegladsportowy.pl/Skarb-Ki ... ,1020.html

Montezuma11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2012, 10:07

ktoś móglby podac jak wygląda jedenastka weekendu Europy według Piłki Nożnej ? Ostatnio umiescili w niej z cialcio tylko naszych Asę i Lichta, a nie wiem czy będę kupował ten numer, do sklepu wybrać się nie mogę, więc liczę na to, że ktoś poratuje :)

FORZA JUVENTUS !!!
s00p3L

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2012, 10:20

Ehhh za późno czytam forum, mogłem zrobic zdjecie bo chwilowo miałem dzisiejszą PN w rękach. Ale pamietam ze z naszych Gio figuruje na środku ataku (4-3-3) w jedenstce tygodnia.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2012, 12:36

Ja tam będę czekał z utęsknieniem na Skarb Kibica Piłki Nożnej Ligi Europy. Zrobiony w środku września, gdzie wszystkie ligi mają aktualne składy i jest o wiele mniej błędów rzeczowych niż w Skarbach Przeglądu Sportowego.

negocjator

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 września 2012, 16:37

Przegląd Sportowy ze skarbem ligi włoskiej bedzie 8 września a Ligi mistrzów 14 września .

ŁukaszCałeŻycieZaJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2012, 01:04

od razu mówię, nie wiedziałem do jakiego działu to przypisać . Chodzi mi o to ,że na allegro znalazłem taki o to autograf Del Piero

http://allegro.pl/alessandro-del-piero-i2594894743.html

Z tego co widziałem na innych jego autografach ten jest łudząco podobny do orginału ? Co o nim myślicie ? Warto licytować ?

PS. ten koleś co sprzedaje ten autograf , ma w swojej ofercie wiele innych autografów innych gwiazd, albo to kolekcjoner albo wielki matacz . Pozdrawiam

usuwam
Ostatnio zmieniony 07 września 2012, 15:34 przez ŁukaszCałeŻycieZaJuve, łącznie zmieniany 1 raz.

pezet1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2012, 08:00

Elo Vidal:) pisze:Ja tam będę czekał z utęsknieniem na Skarb Kibica Piłki Nożnej Ligi Europy. Zrobiony w środku września, gdzie wszystkie ligi mają aktualne składy i jest o wiele mniej błędów rzeczowych niż w Skarbach Przeglądu Sportowego.
A ten Skarb Kibica nie jest połączony z uzupełnieniem i uaktualnieniem Ekstraklasy? Bo kilka lat temu taki właśnie Skarb Kibica wychodził... i właściwie były podane tylko kadry zespołów bez jakichś tam prognoz itp

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2012, 11:17

Jestem szczęśliwym posiadaczem skarbu kibica SerieA 12/13. W zasadzie nie ma żadnego zaskoczenia. Otwieram, mowa wstępna pt. "Włoski futbol na tak" a tam: "Kogo następnego zamkną, kto wystartuje z ujemnymi punktami, za ile lat wyjdzie na jaw, że mecz był ustawiony? Obyśmy wreszcie przestali myśleć o SerieA w ten sposób...". Potem otwieram na stronę poświęconą Juve i czytam: "Conte ma szczęście, że wycofano jeden z zarzutów pod jego adresem. Inaczej wisiałby trzy lata"

Tak więc nie obyło się bez standardowych tekstów.

Ale jest coś, co mnie nawet rozbawiło: "Ale latem sprzedano też największe gwiazdy - Zlatana Ibrahimovicia (najlepszego piłkarza świata wg Zlatana Ibrahimovicia) oraz Thiago Silvę (najlepszego stopera świata wg ekspertów)"

Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2012, 12:32

pezet1988 pisze:
Elo Vidal:) pisze:Ja tam będę czekał z utęsknieniem na Skarb Kibica Piłki Nożnej Ligi Europy. Zrobiony w środku września, gdzie wszystkie ligi mają aktualne składy i jest o wiele mniej błędów rzeczowych niż w Skarbach Przeglądu Sportowego.
A ten Skarb Kibica nie jest połączony z uzupełnieniem i uaktualnieniem Ekstraklasy? Bo kilka lat temu taki właśnie Skarb Kibica wychodził... i właściwie były podane tylko kadry zespołów bez jakichś tam prognoz itp
Zgadza się do tego Skarbu jest też dodany na samym końcu taki suplement odnośnie naszej Ekstraklasy. Trochę moim zdaniem bezsens. Bo mogli wydać oba Skarby we wrześniu, kiedy jest już po mercato i składy są już na pewno bez zmian. Oprócz tego mogliby jeszcze wydawać na wiosnę oprócz naszego polskiego też zagraniczny, bo zimą też jest okienko i składy tam także się zmieniają. Jak widać dobrze, że nie kupowałem skarbu PS, bo tam są takie bzdury, że szok. Już świadczy o tym błąd rzeczowy o sprzedaży Zlatana. W Skarbie PN też są pomyłki, ale już mniej zauważalne. Zobaczyć je może kto naprawdę siedzi długo we włoskiej Serie A i nie ogranicza się do oglądania wyników i tabeli na podstawie Telegazety :smile: .

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 08 września 2012, 19:01

to warto sie zaopatrzyc w ten Skarb Kibica z PS ?;) i ile to kosztuje, moze jsszcze uda mi sie gdzies kupic ;p

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 08 września 2012, 22:05

rammstein pisze:to warto sie zaopatrzyc w ten Skarb Kibica z PS ?;) i ile to kosztuje, moze jsszcze uda mi sie gdzies kupic ;p
Kosztuje 3.20zł i powinieneś spotkać w każdym kiosku ;)

ODPOWIEDZ