Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- darex
- Juventino
Przeważnie w soboty, ale polska liga była w piątek. Ciekawe czy włoską w ogóle dają :-Dpumex pisze:Ale miałem na myśli numer z dodatkiem "skarb kibica"darex pisze:Codziennie.pumex pisze:W który dzień tygodnia wychodzi PS?
- Wiking
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
darex pisze:Nie wiecie może czy w tym tygodniu będzie w Przeglądzie Sportowym skarb kibica ligi włoskiej ? Na ich stronie nic nie pisze, a inne ligi już były.
Jak to nie pisze?
Informacja ze strony:Skarby Kibica lig zagranicznych ukażą się:
Francja - 11 sierpnia (sobota)
Anglia - 18 sierpnia (sobota)
Niemcy - 25 sierpnia (sobota)
Hiszpania - 1 września (sobota)
Włochy - 8 września (sobota)
http://www.przegladsportowy.pl/Skarb-Ki ... ,1020.html
- Montezuma11
- Juventino
ktoś móglby podac jak wygląda jedenastka weekendu Europy według Piłki Nożnej ? Ostatnio umiescili w niej z cialcio tylko naszych Asę i Lichta, a nie wiem czy będę kupował ten numer, do sklepu wybrać się nie mogę, więc liczę na to, że ktoś poratuje 

FORZA JUVENTUS !!!
- Dybala 4ever
- Juventino
Ja tam będę czekał z utęsknieniem na Skarb Kibica Piłki Nożnej Ligi Europy. Zrobiony w środku września, gdzie wszystkie ligi mają aktualne składy i jest o wiele mniej błędów rzeczowych niż w Skarbach Przeglądu Sportowego.
- negocjator
- Juventino
Przegląd Sportowy ze skarbem ligi włoskiej bedzie 8 września a Ligi mistrzów 14 września .
- ŁukaszCałeŻycieZaJuve
- Juventino
od razu mówię, nie wiedziałem do jakiego działu to przypisać . Chodzi mi o to ,że na allegro znalazłem taki o to autograf Del Piero
http://allegro.pl/alessandro-del-piero-i2594894743.html
Z tego co widziałem na innych jego autografach ten jest łudząco podobny do orginału ? Co o nim myślicie ? Warto licytować ?
PS. ten koleś co sprzedaje ten autograf , ma w swojej ofercie wiele innych autografów innych gwiazd, albo to kolekcjoner albo wielki matacz . Pozdrawiam
usuwam
http://allegro.pl/alessandro-del-piero-i2594894743.html
Z tego co widziałem na innych jego autografach ten jest łudząco podobny do orginału ? Co o nim myślicie ? Warto licytować ?
PS. ten koleś co sprzedaje ten autograf , ma w swojej ofercie wiele innych autografów innych gwiazd, albo to kolekcjoner albo wielki matacz . Pozdrawiam
usuwam
Ostatnio zmieniony 07 września 2012, 15:34 przez ŁukaszCałeŻycieZaJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- pezet1988
- Juventino
A ten Skarb Kibica nie jest połączony z uzupełnieniem i uaktualnieniem Ekstraklasy? Bo kilka lat temu taki właśnie Skarb Kibica wychodził... i właściwie były podane tylko kadry zespołów bez jakichś tam prognoz itpElo Vidal:) pisze:Ja tam będę czekał z utęsknieniem na Skarb Kibica Piłki Nożnej Ligi Europy. Zrobiony w środku września, gdzie wszystkie ligi mają aktualne składy i jest o wiele mniej błędów rzeczowych niż w Skarbach Przeglądu Sportowego.

- pumex
- Juventino
Jestem szczęśliwym posiadaczem skarbu kibica SerieA 12/13. W zasadzie nie ma żadnego zaskoczenia. Otwieram, mowa wstępna pt. "Włoski futbol na tak" a tam: "Kogo następnego zamkną, kto wystartuje z ujemnymi punktami, za ile lat wyjdzie na jaw, że mecz był ustawiony? Obyśmy wreszcie przestali myśleć o SerieA w ten sposób...". Potem otwieram na stronę poświęconą Juve i czytam: "Conte ma szczęście, że wycofano jeden z zarzutów pod jego adresem. Inaczej wisiałby trzy lata"
Tak więc nie obyło się bez standardowych tekstów.
Ale jest coś, co mnie nawet rozbawiło: "Ale latem sprzedano też największe gwiazdy - Zlatana Ibrahimovicia (najlepszego piłkarza świata wg Zlatana Ibrahimovicia) oraz Thiago Silvę (najlepszego stopera świata wg ekspertów)"
Tak więc nie obyło się bez standardowych tekstów.
Ale jest coś, co mnie nawet rozbawiło: "Ale latem sprzedano też największe gwiazdy - Zlatana Ibrahimovicia (najlepszego piłkarza świata wg Zlatana Ibrahimovicia) oraz Thiago Silvę (najlepszego stopera świata wg ekspertów)"

- Dybala 4ever
- Juventino
Zgadza się do tego Skarbu jest też dodany na samym końcu taki suplement odnośnie naszej Ekstraklasy. Trochę moim zdaniem bezsens. Bo mogli wydać oba Skarby we wrześniu, kiedy jest już po mercato i składy są już na pewno bez zmian. Oprócz tego mogliby jeszcze wydawać na wiosnę oprócz naszego polskiego też zagraniczny, bo zimą też jest okienko i składy tam także się zmieniają. Jak widać dobrze, że nie kupowałem skarbu PS, bo tam są takie bzdury, że szok. Już świadczy o tym błąd rzeczowy o sprzedaży Zlatana. W Skarbie PN też są pomyłki, ale już mniej zauważalne. Zobaczyć je może kto naprawdę siedzi długo we włoskiej Serie A i nie ogranicza się do oglądania wyników i tabeli na podstawie Telegazetypezet1988 pisze:A ten Skarb Kibica nie jest połączony z uzupełnieniem i uaktualnieniem Ekstraklasy? Bo kilka lat temu taki właśnie Skarb Kibica wychodził... i właściwie były podane tylko kadry zespołów bez jakichś tam prognoz itpElo Vidal:) pisze:Ja tam będę czekał z utęsknieniem na Skarb Kibica Piłki Nożnej Ligi Europy. Zrobiony w środku września, gdzie wszystkie ligi mają aktualne składy i jest o wiele mniej błędów rzeczowych niż w Skarbach Przeglądu Sportowego.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Kosztuje 3.20zł i powinieneś spotkać w każdym kioskurammstein pisze:to warto sie zaopatrzyc w ten Skarb Kibica z PS ?;) i ile to kosztuje, moze jsszcze uda mi sie gdzies kupic ;p