HipHopowa strona Forum.

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 13:19

lukask1 pisze:A podoba wam sie moze nowy kawalek Snoop Doga??? nazywa sie Drop It Like Its Hot :P 8) mnie sie on podoba czekam na wasze opinie o nim.... :D (acha i tak przy okazji jak sie podoba kawalek Jay-Z z Linkin Park :wink: )
Co do snoopa to według mnie nie jest to jakas rewelacja, ale ogólnie moze być, da sie słuchać. Poprzednie piosenki dużo lepsze! mówie wam nie ma to jak Gin and Juice Snoop Doggy Dogg'a :D :D

Jay-Z - naprawde stracił w moich oczach bardzo dużo po tym kawałku....
wole jego dirt of your shoulder - niespotykany bit!!! moja ulubiona jego piosenka!

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 13:42

Andrewtbg pisze:
lukask1 pisze:A podoba wam sie moze nowy kawalek Snoop Doga??? nazywa sie Drop It Like Its Hot :P 8) mnie sie on podoba czekam na wasze opinie o nim.... :D (acha i tak przy okazji jak sie podoba kawalek Jay-Z z Linkin Park :wink: )

Jay-Z - naprawde stracił w moich oczach bardzo dużo po tym kawałku....
wole jego dirt of your shoulder - niespotykany bit!!! moja ulubiona jego piosenka!
Jay Z w moich oczach stracił wszystko jak nagrał płytę z Linkin Parkiem ostatnio nawet na VIVIE pokazywali teledysk z Koncertu a konkretnie piosenke ''Numb'' tamtem koleś spiewa leje sie z niego a Jay Z siediz sobie na krzesełku i coś tam rymuje wiecie jak to wyszło nigdy eni lubiałem Jay Z a teraz to już na psy schodzi!

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 13:50

nie wiem czy sie ze mna zgodzicie ale tak samo zrobil Peja nagrywajac piosenke z Sweet Noise :? a Jay-Z wszeniej zabardzo nie lubilem, moze tez przez to ze przerobil Me and my girlfriend 2pac'a

Obrazek
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 13:52

lukask1 pisze:nie wiem czy sie ze mna zgodzicie ale tak samo zrobil Peja nagrywajac piosenke z Sweet Noise :? a Jay-Z wszeniej zabardzo nie lubilem, moze tez przez to ze przerobil Me and my girlfriend 2pac'a
piosenka 2paca me and my girlfriend przy piosence jay z beyonce to wiecej niz lepsza piosenka!!!
co i innego taka polska a co Ameryka
ja nawet przetrawialme ta piosenke i dalej lubie peje i uwazam go za najlpeszego mc w polsce

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 18:13

Andrewtbg pisze:
lukask1 pisze:nie wiem czy sie ze mna zgodzicie ale tak samo zrobil Peja nagrywajac piosenke z Sweet Noise :? a Jay-Z wszeniej zabardzo nie lubilem, moze tez przez to ze przerobil Me and my girlfriend 2pac'a
piosenka 2paca me and my girlfriend przy piosence jay z beyonce to wiecej niz lepsza piosenka!!!
co i innego taka polska a co Ameryka
ja nawet przetrawialme ta piosenke i dalej lubie peje i uwazam go za najlpeszego mc w polsce
Widze że rozmowa toczy się o kontrowersyjnej piosence Tupaca a dlaczego piosenka jest kontrowersyjna?? ponieważ tytuł jest ''My And My Girlfrend '' czyli Ja i moja dziewczyna a Pack w piosence śpiewa o swoim .. pistolecie :D jeżeli chodzi o Peje to on nagrał piosenkę ze Sweet Noise a Jay Z nagrał płytę z Linkinami a to już zasadnicza różnica , a najbardziej rozsmieszył mnie Karramba jak zrobił remix piosenki ''Pocałuj Mnie W ....'' z ...Tatu jeszcze to jest Remix Techno!

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 21:45

to może robimy rok podsumowań

najlepsza piosenka: trudno wybrac
najlepszy album- "The Hunger for more " Llooyd banksa i "Straight Outta Cashville" Young Bucka
najlepszy teledysk - like toy soldiers - eminem
najlepszy debiut- LIOYD BANKS

Jesli nie ma jakies kategori, która według wa powinna sie tu znlesć to pisac

Zawsze jak mam wybierac kto lepszy Banks czy Buck to nigdy nie moge wybrać!!! Oni są obaj świetni. A te albumy to tylko potwierdziły, moge ich słuchac wiecznie
Clip - za logike!

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2004, 23:38

Dzis slyszalem boska piesn w radiu :lol: (malolat nie wiem czy to tytul czy wykonawca).Malo ze gosciu sie sepleni(zyc zamiast życ itp.) to po uslyszeniu jego boskich teksytow o maturze itp. kilka minut zwijalem sie ze smiechu.Totalny kicz az dziwie sie ze radia puszczaja takie cos :?
Szkoda ze na takich amatorach musi cierpiec caly hip-hop :roll:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Baranoss

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 00:06

Wajron pisze:
Lucid_Dreamer pisze: Wiesz kto to Peja, WWO, Pezet, Hans ? To Ci najwielcy, którzy pisza piosenki nie o laniu browarów tylko o życiu, ale co ty o tym możesz wiedzieć, skoro oglądasz pokemony ...
Wajron troche przesdziles tutaj z raperami z poznania. Ogolnie nie uwazam zeby peja hans mezo ascetoholix 18l dka trzeci wymiar itp. reprezentowali polski hh.

Zauważ takich wykonawców jak np. tede (znasz? :)), wszystkie ZIPy, ostry, pokahontaz, abradab, gural, vienio, pele , mes , hst, i wiele wiele innych.
(nie wymienialem pezeta bo ty go wymieniales)

mam nadzieje ze nikogo nie urazilem - zaznaczam ze to sa moje poglady

lepiej być nie może
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 00:19

DjJuve pisze:Dzis slyszalem boska piesn w radiu :lol: (malolat nie wiem czy to tytul czy wykonawca).Malo ze gosciu sie sepleni(zyc zamiast życ itp.) to po uslyszeniu jego boskich teksytow o maturze itp. kilka minut zwijalem sie ze smiechu.Totalny kicz az dziwie sie ze radia puszczaja takie cos :?
Zazwyczaj w radiach leci kicz jeśli chodzi o hiphop (no bo przecież chyba nikt nie powie że np. 18l kiczem nie jest).
Muszę przyznać ze nie słyszałem tego kawałka, ale po takiej rekomendacji to jakoś nie bardzo chcę go usłyszeć :wink:
P.S. To mój pierwszy post w tym "temacie" więc pozdro dla wszystkich i sory ze tak się wcinam w rozmowę, bo widzę że tu raczej o amerykańskim hihopie rozmawiacie 8)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2004, 20:10

DjJuve pisze:Dzis slyszalem boska piesn w radiu :lol: (malolat nie wiem czy to tytul czy wykonawca).Malo ze gosciu sie sepleni(zyc zamiast życ itp.) to po uslyszeniu jego boskich teksytow o maturze itp. kilka minut zwijalem sie ze smiechu.Totalny kicz az dziwie sie ze radia puszczaja takie cos :?
Nie jestem pewnien ale chyba chodzi Ci o ''Baka'' jest to totalny małolat który próbuje robić HH mówi ze zbiera ziomków z całych Kielc i nagrywa jeden z jego ziomków ma chyba 10 lat i nagrywa też z tym sepleniącym tylko nie wiem jak ten sepleniący się nazywa :wink:

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2004, 11:39

Pelson pisze:
Nie jestem pewnien ale chyba chodzi Ci o ''Baka'' jest to totalny małolat który próbuje robić HH mówi ze zbiera ziomków z całych Kielc i nagrywa jeden z jego ziomków ma chyba 10 lat i nagrywa też z tym sepleniącym tylko nie wiem jak ten sepleniący się nazywa :wink:
nie wiem czy to ten sam, ale tez mlody chyba z 11 lat zrobił dissa na numera raza ( albo meza, ale nie pamietam) i miał takie teksty ze jest niezla polewka. Poszukałbym tego linka, moze potem gdzie tu zarzuce.
PS. zróbcie podsumowanie takie jak ja wczesniej.
peace

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2004, 19:10

Andrewtbg pisze:
Pelson pisze:
nie wiem czy to ten sam, ale tez mlody chyba z 11 lat zrobił dissa na numera raza ( albo meza, ale nie pamietam) i miał takie teksty ze jest niezla polewka. Poszukałbym tego linka, moze potem gdzie tu zarzuce.
PS. zróbcie podsumowanie takie jak ja wczesniej.
peace
Jak chcesz posłuchac tego młodego to wejdź tu http://mp3.cgm.pl/artysci/artysta.php?artysta=2742 najlepiej go słychać na poczatku piosenki ''Buda'' jak to pierwszy raz słuchałem to spadłem z Krzesła w innych piosenkach tez czasami jest ale rzadko!

EDIT: O Boże!!! znalazłem młodego co ma 5 lat i se śpiewa piosenke czajcie http://mp3.cgm.pl/katalog/utwor.php?utwor=2030

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 19:09

Pelson pisze:EDIT: O Boże!!! znalazłem młodego co ma 5 lat i se śpiewa piosenke czajcie http://mp3.cgm.pl/katalog/utwor.php?utwor=2030
nie wiem jak u innych ale ten link mi nie dziala :evil: :ball:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 16:08

bartus pisze:
Pelson pisze:EDIT: O Boże!!! znalazłem młodego co ma 5 lat i se śpiewa piosenke czajcie http://mp3.cgm.pl/katalog/utwor.php?utwor=2030
nie wiem jak u innych ale ten link mi nie dziala :evil: :ball:
Więc poprostu Wibij się tutaj http://mp3.cgm.pl/artysci/artysta.php?artysta=3314 i tam są 2 MP3.

Zwróćcie uwage na zdjęcie LOL

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 16:50

Przesłuchałem pare kawałków nie jakiego Budy i to jest tragedia :x
Jak takie badziewie leci w radiu to ja sie nie dziwie że potem niektórzy ludzie nazywają cały hip hop muzyką slumsów :evil:

ODPOWIEDZ