HipHopowa strona Forum.
- Andryk
- Juventino
Co do snoopa to według mnie nie jest to jakas rewelacja, ale ogólnie moze być, da sie słuchać. Poprzednie piosenki dużo lepsze! mówie wam nie ma to jak Gin and Juice Snoop Doggy Dogg'alukask1 pisze:A podoba wam sie moze nowy kawalek Snoop Doga??? nazywa sie Drop It Like Its Hot8) mnie sie on podoba czekam na wasze opinie o nim....
(acha i tak przy okazji jak sie podoba kawalek Jay-Z z Linkin Park
)

Jay-Z - naprawde stracił w moich oczach bardzo dużo po tym kawałku....
wole jego dirt of your shoulder - niespotykany bit!!! moja ulubiona jego piosenka!
- Vincitore
- Juventino
Jay Z w moich oczach stracił wszystko jak nagrał płytę z Linkin Parkiem ostatnio nawet na VIVIE pokazywali teledysk z Koncertu a konkretnie piosenke ''Numb'' tamtem koleś spiewa leje sie z niego a Jay Z siediz sobie na krzesełku i coś tam rymuje wiecie jak to wyszło nigdy eni lubiałem Jay Z a teraz to już na psy schodzi!Andrewtbg pisze:lukask1 pisze:A podoba wam sie moze nowy kawalek Snoop Doga??? nazywa sie Drop It Like Its Hot8) mnie sie on podoba czekam na wasze opinie o nim....
(acha i tak przy okazji jak sie podoba kawalek Jay-Z z Linkin Park
)
Jay-Z - naprawde stracił w moich oczach bardzo dużo po tym kawałku....
wole jego dirt of your shoulder - niespotykany bit!!! moja ulubiona jego piosenka!
- Andryk
- Juventino
piosenka 2paca me and my girlfriend przy piosence jay z beyonce to wiecej niz lepsza piosenka!!!lukask1 pisze:nie wiem czy sie ze mna zgodzicie ale tak samo zrobil Peja nagrywajac piosenke z Sweet Noise :? a Jay-Z wszeniej zabardzo nie lubilem, moze tez przez to ze przerobil Me and my girlfriend 2pac'a
co i innego taka polska a co Ameryka
ja nawet przetrawialme ta piosenke i dalej lubie peje i uwazam go za najlpeszego mc w polsce
- Vincitore
- Juventino
Widze że rozmowa toczy się o kontrowersyjnej piosence Tupaca a dlaczego piosenka jest kontrowersyjna?? ponieważ tytuł jest ''My And My Girlfrend '' czyli Ja i moja dziewczyna a Pack w piosence śpiewa o swoim .. pistolecieAndrewtbg pisze:piosenka 2paca me and my girlfriend przy piosence jay z beyonce to wiecej niz lepsza piosenka!!!lukask1 pisze:nie wiem czy sie ze mna zgodzicie ale tak samo zrobil Peja nagrywajac piosenke z Sweet Noise :? a Jay-Z wszeniej zabardzo nie lubilem, moze tez przez to ze przerobil Me and my girlfriend 2pac'a
co i innego taka polska a co Ameryka
ja nawet przetrawialme ta piosenke i dalej lubie peje i uwazam go za najlpeszego mc w polsce

- Andryk
- Juventino
to może robimy rok podsumowań
najlepsza piosenka: trudno wybrac
najlepszy album- "The Hunger for more " Llooyd banksa i "Straight Outta Cashville" Young Bucka
najlepszy teledysk - like toy soldiers - eminem
najlepszy debiut- LIOYD BANKS
Jesli nie ma jakies kategori, która według wa powinna sie tu znlesć to pisac
Zawsze jak mam wybierac kto lepszy Banks czy Buck to nigdy nie moge wybrać!!! Oni są obaj świetni. A te albumy to tylko potwierdziły, moge ich słuchac wiecznie
Clip - za logike!
najlepsza piosenka: trudno wybrac
najlepszy album- "The Hunger for more " Llooyd banksa i "Straight Outta Cashville" Young Bucka
najlepszy teledysk - like toy soldiers - eminem
najlepszy debiut- LIOYD BANKS
Jesli nie ma jakies kategori, która według wa powinna sie tu znlesć to pisac
Zawsze jak mam wybierac kto lepszy Banks czy Buck to nigdy nie moge wybrać!!! Oni są obaj świetni. A te albumy to tylko potwierdziły, moge ich słuchac wiecznie
Clip - za logike!
- Lypsky
- Juventino
Dzis slyszalem boska piesn w radiu :lol: (malolat nie wiem czy to tytul czy wykonawca).Malo ze gosciu sie sepleni(zyc zamiast życ itp.) to po uslyszeniu jego boskich teksytow o maturze itp. kilka minut zwijalem sie ze smiechu.Totalny kicz az dziwie sie ze radia puszczaja takie cos :?
Szkoda ze na takich amatorach musi cierpiec caly hip-hop :roll:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Baranoss
- Juventino
Wajron pisze:Wajron troche przesdziles tutaj z raperami z poznania. Ogolnie nie uwazam zeby peja hans mezo ascetoholix 18l dka trzeci wymiar itp. reprezentowali polski hh.Lucid_Dreamer pisze: Wiesz kto to Peja, WWO, Pezet, Hans ? To Ci najwielcy, którzy pisza piosenki nie o laniu browarów tylko o życiu, ale co ty o tym możesz wiedzieć, skoro oglądasz pokemony ...
Zauważ takich wykonawców jak np. tede (znasz?), wszystkie ZIPy, ostry, pokahontaz, abradab, gural, vienio, pele , mes , hst, i wiele wiele innych.
(nie wymienialem pezeta bo ty go wymieniales)
mam nadzieje ze nikogo nie urazilem - zaznaczam ze to sa moje poglady
lepiej być nie może
- Reggie
- Juventino
Zazwyczaj w radiach leci kicz jeśli chodzi o hiphop (no bo przecież chyba nikt nie powie że np. 18l kiczem nie jest).DjJuve pisze:Dzis slyszalem boska piesn w radiu :lol: (malolat nie wiem czy to tytul czy wykonawca).Malo ze gosciu sie sepleni(zyc zamiast życ itp.) to po uslyszeniu jego boskich teksytow o maturze itp. kilka minut zwijalem sie ze smiechu.Totalny kicz az dziwie sie ze radia puszczaja takie cos :?
Muszę przyznać ze nie słyszałem tego kawałka, ale po takiej rekomendacji to jakoś nie bardzo chcę go usłyszeć
P.S. To mój pierwszy post w tym "temacie" więc pozdro dla wszystkich i sory ze tak się wcinam w rozmowę, bo widzę że tu raczej o amerykańskim hihopie rozmawiacie 8)
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Vincitore
- Juventino
Nie jestem pewnien ale chyba chodzi Ci o ''Baka'' jest to totalny małolat który próbuje robić HH mówi ze zbiera ziomków z całych Kielc i nagrywa jeden z jego ziomków ma chyba 10 lat i nagrywa też z tym sepleniącym tylko nie wiem jak ten sepleniący się nazywaDjJuve pisze:Dzis slyszalem boska piesn w radiu :lol: (malolat nie wiem czy to tytul czy wykonawca).Malo ze gosciu sie sepleni(zyc zamiast życ itp.) to po uslyszeniu jego boskich teksytow o maturze itp. kilka minut zwijalem sie ze smiechu.Totalny kicz az dziwie sie ze radia puszczaja takie cos :?
- Andryk
- Juventino
nie wiem czy to ten sam, ale tez mlody chyba z 11 lat zrobił dissa na numera raza ( albo meza, ale nie pamietam) i miał takie teksty ze jest niezla polewka. Poszukałbym tego linka, moze potem gdzie tu zarzuce.Pelson pisze:Nie jestem pewnien ale chyba chodzi Ci o ''Baka'' jest to totalny małolat który próbuje robić HH mówi ze zbiera ziomków z całych Kielc i nagrywa jeden z jego ziomków ma chyba 10 lat i nagrywa też z tym sepleniącym tylko nie wiem jak ten sepleniący się nazywaDjJuve pisze:Dzis slyszalem boska piesn w radiu :lol: (malolat nie wiem czy to tytul czy wykonawca).Malo ze gosciu sie sepleni(zyc zamiast życ itp.) to po uslyszeniu jego boskich teksytow o maturze itp. kilka minut zwijalem sie ze smiechu.Totalny kicz az dziwie sie ze radia puszczaja takie cos :?
PS. zróbcie podsumowanie takie jak ja wczesniej.
peace
- Vincitore
- Juventino
Jak chcesz posłuchac tego młodego to wejdź tu http://mp3.cgm.pl/artysci/artysta.php?artysta=2742 najlepiej go słychać na poczatku piosenki ''Buda'' jak to pierwszy raz słuchałem to spadłem z Krzesła w innych piosenkach tez czasami jest ale rzadko!Andrewtbg pisze:nie wiem czy to ten sam, ale tez mlody chyba z 11 lat zrobił dissa na numera raza ( albo meza, ale nie pamietam) i miał takie teksty ze jest niezla polewka. Poszukałbym tego linka, moze potem gdzie tu zarzuce.Pelson pisze:Nie jestem pewnien ale chyba chodzi Ci o ''Baka'' jest to totalny małolat który próbuje robić HH mówi ze zbiera ziomków z całych Kielc i nagrywa jeden z jego ziomków ma chyba 10 lat i nagrywa też z tym sepleniącym tylko nie wiem jak ten sepleniący się nazywaDjJuve pisze:Dzis slyszalem boska piesn w radiu :lol: (malolat nie wiem czy to tytul czy wykonawca).Malo ze gosciu sie sepleni(zyc zamiast życ itp.) to po uslyszeniu jego boskich teksytow o maturze itp. kilka minut zwijalem sie ze smiechu.Totalny kicz az dziwie sie ze radia puszczaja takie cos :?
PS. zróbcie podsumowanie takie jak ja wczesniej.
peace
EDIT: O Boże!!! znalazłem młodego co ma 5 lat i se śpiewa piosenke czajcie http://mp3.cgm.pl/katalog/utwor.php?utwor=2030
- bartus
- Juventino
nie wiem jak u innych ale ten link mi nie dziala :evil:Pelson pisze:EDIT: O Boże!!! znalazłem młodego co ma 5 lat i se śpiewa piosenke czajcie http://mp3.cgm.pl/katalog/utwor.php?utwor=2030

- Vincitore
- Juventino
Więc poprostu Wibij się tutaj http://mp3.cgm.pl/artysci/artysta.php?artysta=3314 i tam są 2 MP3.bartus pisze:nie wiem jak u innych ale ten link mi nie dziala :evil:Pelson pisze:EDIT: O Boże!!! znalazłem młodego co ma 5 lat i se śpiewa piosenke czajcie http://mp3.cgm.pl/katalog/utwor.php?utwor=2030
Zwróćcie uwage na zdjęcie LOL