Funkluby :P
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Dziękuję z racji tego, że jesteś moim idolem musiałam pujść za Twym przykłademUlisses pisze:SpokojnieMaggie Del Piero pisze:Pozatym coś nasz idol Ulisses zamilkł ;( buuuuuuKontroluje sytuacje. Czekam na resztę jak zamienią swoje awatarki na fotki... Jakoś tylko kończy się na "gadaniu"
Brawo Maggie za odwagę

Ja też mogę podać numer <lol> dziś byłam na zakupach i tak mi jakoś się chyba straciło nic nie wiemUlisses pisze:Mam podawać numer konta?? Chętnie przyjme każdą subwencjeMaggie Del Piero pisze:musimy za coś z Ulissesem iść na tą pizze![]()
![]()
![]()
:twisted: :twisted:
![]()
:D:D

Dobra to zakładamy konto FC Ulissesa :twisted: i ja i Ulisses mamy do niego dostęp co???
A ty się już przygotuj na te zdjęcia z autografami

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Korknot jesteś master!!!!!!!!!!!! super zdjęcie poważnie fastanawiamy się nad nowym fanclubemkornknot pisze:Niestety innego zdjęcia nie miałem, wiec prosze sie nie smiac z moich włosów na nim - to było bardzo poźno w nocy na urodzinach kolegi

- Ulisses
- Qualità Juventino
Azzurra zmieniła avatarek
Teraz tym bardziej chce mi się wchodzić na forum i wiadomo czemu m.in kibicuje Juve a nie innemu zespołowi
P.S. Bardzo ładnie wyglądasz w tej bluzeczce - w końcu błękitna - Azzura

- Ulisses
- Qualità Juventino
Czyżby jakaś zdrada??Maggie Del Piero pisze:Korknot jesteś master!!!!!!!!!!!! super zdjęcie poważnie fastanawiamy się nad nowym fanclubem

- azzurra
- Qualità Juventina
Ulisses, błękit to chyba też kolor Twoich oczu, prawda?
Ale muszę uważać, bo zostanę oskarżona, że próbuję założyć Twój konkurencyjne FC.

Ale muszę uważać, bo zostanę oskarżona, że próbuję założyć Twój konkurencyjne FC.
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Te kobieta zmienną jestUlisses pisze:Czyżby jakaś zdrada??Maggie Del Piero pisze:Korknot jesteś master!!!!!!!!!!!! super zdjęcie poważnie fastanawiamy się nad nowym fanclubemGubisz się koleżanko... Myślałem, że kobiety są bardziej zdecydowane... Pizza stygnie

A czemu nie różowaUlisses pisze:Azzurra zmieniła avatarekTeraz tym bardziej chce mi się wchodzić na forum i wiadomo czemu m.in kibicuje Juve a nie innemu zespołowi

PS Azuriana dawaj fote misko :twisted:
- Ulisses
- Qualità Juventino
Prawda... Poza tym na fotce może nie być widać, bo za małaazzurra pisze:Ulisses, błękit to chyba też kolor Twoich oczu, prawda?![]()

- azuriana
- Juventino
Dobrze Maggie pasuje??????? :twisted:
Azurra poszłam za Twoim śladem jesteś moją idolką ...ja chce założyć klub azurry !!!!!!!!! Tylko czemu nie na różowo .??????
Azurra poszłam za Twoim śladem jesteś moją idolką ...ja chce założyć klub azurry !!!!!!!!! Tylko czemu nie na różowo .??????
Ostatnio zmieniony 30 września 2004, 15:18 przez azuriana, łącznie zmieniany 1 raz.
ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- kornknot
- Qualità Juventino
Maggie dzieki za te słowa :o
Ulisses nie masz sie czym martwic w koncu jak to śpiewał J. Kaczmarski - "wszyscyśmy z płócien Rembranta - to tylko kwestia światła"
A pizza to widze wszystkich przekonasz, to sa niesprawiedliwe chwyty
Ulisses nie masz sie czym martwic w koncu jak to śpiewał J. Kaczmarski - "wszyscyśmy z płócien Rembranta - to tylko kwestia światła"
A pizza to widze wszystkich przekonasz, to sa niesprawiedliwe chwyty

- azzurra
- Qualità Juventina
Avatorek na różowo kiedyś będzie
Teraz musi wystarczyć na niebiesko. Niebieski bardziej podkreśla kolor moich oczu

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- azuriana
- Juventino
No ale różowy podkreśli usta i policzkiazzurra pisze:Avatorek na różowo kiedyś będzieTeraz musi wystarczyć na niebiesko. Niebieski bardziej podkreśla kolor moich oczu

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- Alexa Del Piero
- Juventino
Na mój avatarek troszke poczekacie, cały czas szukam fotki (nie mam ich zbyt dużo) a później trzeba ją będzie gdzieś zeskanować (tylko gdzie :roll: )
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Ulisses
- Qualità Juventino
Boże... jak ja się ciesze, że studiuje we Wrocławiuazuriana pisze:Azurra poszłam za Twoim śladem jestem moją idolką ...ja chce założyć klub azurry !!!!!!!!! Tylko czemu nie na różowo .??????

- azzurra
- Qualità Juventina
Obiecuję, że się zastanowię 8) Jeśli zmienię avatorek to specjalnie dla Ciebieazuriana pisze:No ale różowy podkreśli usta i policzkiazzurra pisze:Avatorek na różowo kiedyś będzieTeraz musi wystarczyć na niebiesko. Niebieski bardziej podkreśla kolor moich oczu
Zastanów się poważnie nad tym