Funkluby :P

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:23

Niestety innego zdjęcia nie miałem, wiec prosze sie nie smiac z moich włosów na nim - to było bardzo poźno w nocy na urodzinach kolegi :P

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:24

Ulisses pisze:
Maggie Del Piero pisze:Pozatym coś nasz idol Ulisses zamilkł ;( buuuuuu
Spokojnie :D Kontroluje sytuacje. Czekam na resztę jak zamienią swoje awatarki na fotki... Jakoś tylko kończy się na "gadaniu" :D Brawo Maggie za odwagę :)
Dziękuję z racji tego, że jesteś moim idolem musiałam pujść za Twym przykładem ;) a teraz cytata z "Folwarku..." Orwela " Prowadź nas wyniosłą racicą " hehehe poczytajcie fajne Napolion ;) !!!! hehehe :D :D w naszym wypadku to Ulisses!!!!
Ulisses pisze:
Maggie Del Piero pisze:musimy za coś z Ulissesem iść na tą pizze :D :D :D :D :twisted: :twisted: :D :D
Mam podawać numer konta?? Chętnie przyjme każdą subwencje :D:D:D
Ja też mogę podać numer <lol> dziś byłam na zakupach i tak mi jakoś się chyba straciło nic nie wiem :D :D . No ale Ulissesku ty się biedny finansami swojego FC nie będziesz zajmował ;) Ty się o nic nie martw :D :D :D
Dobra to zakładamy konto FC Ulissesa :twisted: i ja i Ulisses mamy do niego dostęp co???
A ty się już przygotuj na te zdjęcia z autografami :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:26

kornknot pisze:Niestety innego zdjęcia nie miałem, wiec prosze sie nie smiac z moich włosów na nim - to było bardzo poźno w nocy na urodzinach kolegi :P
Korknot jesteś master!!!!!!!!!!!! super zdjęcie poważnie fastanawiamy się nad nowym fanclubem :D

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:27

Azzurra zmieniła avatarek :) Teraz tym bardziej chce mi się wchodzić na forum i wiadomo czemu m.in kibicuje Juve a nie innemu zespołowi :D:D:D

P.S. Bardzo ładnie wyglądasz w tej bluzeczce - w końcu błękitna - Azzura :D

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:31

Maggie Del Piero pisze:Korknot jesteś master!!!!!!!!!!!! super zdjęcie poważnie fastanawiamy się nad nowym fanclubem :D
Czyżby jakaś zdrada?? :wink: Gubisz się koleżanko... Myślałem, że kobiety są bardziej zdecydowane... Pizza stygnie :D:D:D

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:33

Ulisses, błękit to chyba też kolor Twoich oczu, prawda? :D
Ale muszę uważać, bo zostanę oskarżona, że próbuję założyć Twój konkurencyjne FC. :wink:

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:34

Ulisses pisze:
Maggie Del Piero pisze:Korknot jesteś master!!!!!!!!!!!! super zdjęcie poważnie fastanawiamy się nad nowym fanclubem :D
Czyżby jakaś zdrada?? :wink: Gubisz się koleżanko... Myślałem, że kobiety są bardziej zdecydowane... Pizza stygnie :D:D:D
Te kobieta zmienną jest :D Ale puki co kiedy ta pizza :twisted: :twisted: No ale Twojego FC nie opuszczę jakże bym mogła !!!!! Żadnej zdrady się nie dopuszczę ;)
Ulisses pisze:Azzurra zmieniła avatarek :) Teraz tym bardziej chce mi się wchodzić na forum i wiadomo czemu m.in kibicuje Juve a nie innemu zespołowi :D:D:D

P.S. Bardzo ładnie wyglądasz w tej bluzeczce - w końcu błękitna - Azzura :D
A czemu nie różowa :D :D :D

PS Azuriana dawaj fote misko :twisted:

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:45

azzurra pisze:Ulisses, błękit to chyba też kolor Twoich oczu, prawda? :D
Prawda... Poza tym na fotce może nie być widać, bo za mała :wink: Niebieski to mój ulubiony kolor... Forza azurro, blue, blau, niebieski :D

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:46

Dobrze Maggie pasuje??????? :twisted:
Azurra poszłam za Twoim śladem jesteś moją idolką ...ja chce założyć klub azurry !!!!!!!!! Tylko czemu nie na różowo .?????? :wink:
Ostatnio zmieniony 30 września 2004, 15:18 przez azuriana, łącznie zmieniany 1 raz.

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:49

Maggie dzieki za te słowa :o
Ulisses nie masz sie czym martwic w koncu jak to śpiewał J. Kaczmarski - "wszyscyśmy z płócien Rembranta - to tylko kwestia światła" :wink:
A pizza to widze wszystkich przekonasz, to sa niesprawiedliwe chwyty :P

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:50

Avatorek na różowo kiedyś będzie :D Teraz musi wystarczyć na niebiesko. Niebieski bardziej podkreśla kolor moich oczu
:D

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:52

azzurra pisze:Avatorek na różowo kiedyś będzie :D Teraz musi wystarczyć na niebiesko. Niebieski bardziej podkreśla kolor moich oczu
No ale różowy podkreśli usta i policzki :D Zastanów się poważnie nad tym :wink:

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:55

Na mój avatarek troszke poczekacie, cały czas szukam fotki (nie mam ich zbyt dużo) a później trzeba ją będzie gdzieś zeskanować (tylko gdzie :roll: )

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:56

azuriana pisze:Azurra poszłam za Twoim śladem jestem moją idolką ...ja chce założyć klub azurry !!!!!!!!! Tylko czemu nie na różowo .?????? :wink:
Boże... jak ja się ciesze, że studiuje we Wrocławiu :D:D:D Aż serce roście :D:D:D Następny zjazd 10 pazdziernik :D:D:

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 14:56

azuriana pisze:
azzurra pisze:Avatorek na różowo kiedyś będzie :D Teraz musi wystarczyć na niebiesko. Niebieski bardziej podkreśla kolor moich oczu
No ale różowy podkreśli usta i policzki :D Zastanów się poważnie nad tym :wink:
Obiecuję, że się zastanowię 8) Jeśli zmienię avatorek to specjalnie dla Ciebie :wink:

ODPOWIEDZ