Ajax - Juventus 0:1 (LM)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 19:07

. Ogladalem mecz, specjalnie zarwalem noc do 4tej nad ranem zeby zobaczyc ten chyba njawazniejszy mecz w fazie grupowej LM. Nie moge sie zgodzic ze Del Piero zagral slabo. Bardzo rozsadnie rozgrywal pilki, mijal obroncow, probowal strzelac, dogrywac. Brakowalo tylko kogos kto moglby z nim wspopracowac, bo niestety Zlatan chyba bardziej myslal o tym ze wrocil na Arene niz o meczu. W drugiej polowie cala druzyna grala slabiej, pozwalala Ajaxowi na wiecej , wiec wystawienie Appiaha bylo bardzo madrym posunieciem, ale TakTYCZNYM, a nie wynikajacym ze slabej dyspozycji Del Piero. Wkoncu akcja bramkowa z pierwszej polowy to tez jego wielka zasluga: wspaniale zagral z falszu do Camora w polu karnym , ten na chwile przytrzymaj pilke i odegral do Nedveda - gol.
Co do samego Camoransesi'ego to tez nie rozumiem dlaczego tak nisko go niektorzy oceniaja ? Cyz wy patrzyliscie tylko na oceny ? Chyba tak, bo rozegral on bardzo dobre spotkanie, ladnie wspopracowal z innymi, noi zaliczyl asyste...
Olivera zaskoczyl...dojrzaloscia. Gdy zmienial Nedveda balem sie troche o srodek pola , ale tam wspaniale gral Emerson, a gdy zszedl Del Piero to Olivera zajal sie rozgrywaniem pilek - bardzo dobrze potrafil odnalezc sie na boisku.
Niska nota Zambroty wynika wg mnie z tego ze regularnie do tej poryprezentowal sie on GENIALNIE, a tym razem zaliczyl wystep jedynie bardzo dobry. Wg mnie zasuzyl na 7, mial kilka bardzo dobrych akcji ofensywnych , duzo bardzo dobrych dosrodkowan...ktore niestety nie konczyly sie pomyslnie bo Ibrahimovic chyba spal, a pilki kolo niego przelatywaly.

To tyle sprostowan z mojej strony ;)

Zablokowany