Forumowicz od A do Z - vol. 1
- azzurra
- Qualità Juventina
To nie jest niechlubny zwyczaj, ale tradycja!
A tradycję trzeba kultywować
Ale spoko, cały weekendzik będę w dziczy, a co za tym idzie offline. Mój alfabecik najpóźniej ukaże się więc w piątek około południa. Ale na pewno o tym powiadomię, bo po co się tak starać, jak nikt nie przeczyta, a tym bardziej nie skomentuje
8) 

Ale spoko, cały weekendzik będę w dziczy, a co za tym idzie offline. Mój alfabecik najpóźniej ukaże się więc w piątek około południa. Ale na pewno o tym powiadomię, bo po co się tak starać, jak nikt nie przeczyta, a tym bardziej nie skomentuje

Ostatnio zmieniony 28 marca 2005, 12:33 przez azzurra, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Pawciosss
- Juventino
tzn. że juventinie będą zamieszczać alfabety w piątekazzurra pisze:To nie jest niechlubny zwyczaj, ale tradycja!A tradycję trzeba kultywować
![]()
Ale spoko, cały weekendzik będę w dziczy, a co za tym idzie offline. mój alfabecik najpóźniej ukaże się więc w piątek około połudnai. Ale na pewno o tym powiadomię, bo po co się tak starać, jak nikt nie przeczyta, a tym bardziej nie skomentuje8)

pozdrawiam i czekam na ciekawy alfabet

- azzurra
- Qualità Juventina
Mój alfabet właśnie się ukazał:
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 087#124087
Mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę, żeby wyrazić swoje opinie. Czekam zwłaszcza na głosy konstruktywnej krytyki :twisted:
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 087#124087
Mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę, żeby wyrazić swoje opinie. Czekam zwłaszcza na głosy konstruktywnej krytyki :twisted:
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Bad_Magick
- Juventino
Szczerze mówiąc bła to pierwsza ankieta na która oddałem głos. Wczesniej obojętne mi było kto stworzy alfabet. Przeczytałem Twój i już wiem, że się nie pomyliłem.
"Sto lat samotności" i "Dogville" może mnie nie zaskoczyły, bo można było się spodziewać tego typu wyborów, jednak sam fakt, że są ludzie, którzy docenią 500 stronicową książkę o Macondo i film niemal bez scenografii jest czymś wspaniałym...
"Sto lat samotności" i "Dogville" może mnie nie zaskoczyły, bo można było się spodziewać tego typu wyborów, jednak sam fakt, że są ludzie, którzy docenią 500 stronicową książkę o Macondo i film niemal bez scenografii jest czymś wspaniałym...
- Sarsik
- Juventino
Wyniki 6. ankiety:
1. swiergot - 25 głosów
2. BIANCONERI - 8 głosów
3. ToMeK - 7 głosów
4. Philby - 5 głosów
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie swiergot. Gratulacje.
Do następnej ankiety przechodzą BIANCONERI i ToMeK. Uzupełnią ją Oskar8 ( sam się zgłosił ) i Yari.
Nowa ankieta:
BIANCONERI
ToMeK
Oskar8
Yari
1. swiergot - 25 głosów
2. BIANCONERI - 8 głosów
3. ToMeK - 7 głosów
4. Philby - 5 głosów
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie swiergot. Gratulacje.
Do następnej ankiety przechodzą BIANCONERI i ToMeK. Uzupełnią ją Oskar8 ( sam się zgłosił ) i Yari.
Nowa ankieta:
BIANCONERI
ToMeK
Oskar8
Yari
I need a girl that I can train.
- OskarG
- Juventino
Może odrazu bójcie sie wszyscy którzy na mnie nie zagłosowująkouba pisze:No to jesli Oskar nie wygra to bojcie sie Wy trzej ModeratorzySarsik pisze:Nowa ankieta:
BIANCONERI
ToMeK
Oskar8
Yari

a po za tym to komp naprawiony

- swiergot
- Juventino
Kiedy dwa tygodnie temu Sarsik zapytał mnie, czy chcę znaleźć się w ankiecie, bez obaw się zgodziłem, bo nie przypuszczałem, że wygram (mówię szczerze). Tymczasem już tydzień temu nie mogłem uwierzyć, że prawie wygrałem, a wyniki tej ankiety są w ogóle nieprawdopodobne. Chciałem podziękować Wam za sympatię do mojej osoby i obiecuję, że postaram się Was nie zawieść, choć nie będzie to łatwe patrząc na poprzednie alfabety.
E tam swiergot, każdy tak mówi, a alfabaty są na najwyzszym poziomie
Napewno nas mile zaskoczysz -Dragon-
E tam swiergot, każdy tak mówi, a alfabaty są na najwyzszym poziomie

- _Jah
- Juventino
taa.. również jestem pod wrażeniem alfabetu azzurriany. cóż.. pozdro dla prawdziwych kobiet.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Lypsky
- Juventino
Chyba azzurry_Jah pisze:taa.. również jestem pod wrażeniem alfabetu azzurriany. cóż.. pozdro dla prawdziwych kobiet.

Bardzo fajny alfabecik.
Trza przyznac ze dotychczas opublikowane stoja na wysokim poziomie a teraz czekam na swiergota

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- _Jah
- Juventino
ok, ta jest różowa, może zapamiętam
.
[nabijam posta] hhyhyh.
[nabijam posta] hhyhyh.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- azzurra
- Qualità Juventina
No nie! To ja tu w alfabecie sie tak uzewnętrzniłam, a tu mnie redukują do jednej cechy! I to koloru ubrania :twisted:_Jah pisze:ok, ta jest różowa, może zapamiętam.
[nabijam posta] hhyhyh.

Ostatnio zmieniony 28 marca 2005, 12:33 przez azzurra, łącznie zmieniany 1 raz.
- krys121
- Juventino