Andrzej Gołota - Tutaj Wszystko

W tym pokoju możesz podyskutować z kibicami na temat innych dyscyplin sportowych.
ODPOWIEDZ
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 16:12

To będzie 3 szansa Andrzeja i bez wątpienia jeśli przegra to juz ostatnia...
Ja jednak nie dopuszczam takiej mysli w ogóle...
Moim zdaniem Gołota wygra na pkt !!! Czemu nie przez nokaut? No bo Ruiz to kawał chłopa i bedzie sie pewnie umiejetnie bronił.... Jednak to jest waga ciezka wiec wystarczy jeden cios wiec zobaczymy.....
Jedyne co mnie naprawde martwi to wiek naszego mistrza
No bo nawet jesli wygra to ma on juz swoje lata i długo sie tym nie nacieszymy.... Oby szybko wujek King zorganizowal kolejna walke o zunifikowane tytuły ze zwyciezca pojedynku Byrda z Jameelem McCline'em Wtedy nasz Andrew mógłby spokojnie odejśc z boksu w glorii chwały i zwycięstwa !!!!

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2004, 18:01

Walka już jutro a ja nie mam TVN :( No ale licze na Andrzeja. Jest chyba w dobrej formie. Postawiłem na niego w Toto-Mix i mam nadzieje że mnie nie zawiedzie. A 19 listopada po pojedynku to jedezie sobie na narty do Austri :wink: taki to sobie moze pozwolić :) Jeśli przegra to powiedział że kończy kariere. Byłoby to wtedy jedyne wyjście.
DALEJ ENDRJU!!!

Obrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2004, 19:10

bartusek pisze:Jedyne co mnie naprawde martwi to wiek naszego mistrzaNo bo nawet jesli wygra to ma on juz swoje lata i długo sie tym nie nacieszymy....
Wszyscy fani boksu zapewne slyszeli nazwisko Foreman.

55-letni Foreman: "Nie zwariowałem, wracam na ring"

Były mistrz świata w kategorii ciężkiej, 55-letni George Foreman, oświadczył, że chce wrócić na bokserski ring.

W 1995 Foreman został najstarszym pięściarzem w historii, który wywalczył pas mistrza świata. W walce o tytuł znokautował Michaela Moore'a. Dwa lata później stracił pas na rzecz Shanona Briggsa.

Foreman na łamach jednej z brytyjskich gazet oświadczył: - W wieku 55 lat chcę znowu powrócić do boksu. Nie zwariowałem, chcę się boksować.

- Zrzucam zbędne kilogramy i już niedługo będę gotowy do powrotu na ring. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Ja po prostu chcę przeżyć kolejną przygodę - dodał. - Ludzie mówią: 'George, nie powinieneś już walczyć, masz wszystko, jesteś bogaty, masz Rolls Royce'a. Dlaczego chcesz powrócić na ring?' A ja im odpowiadam, że to nie jest życie, to jest egzystowanie. Wszyscy potrzebujemy przygód, adrenaliny. Dla mnie najważniejszy był zawsze boks.

- Próbowałem jeździć na nartach, wędkowałem. Robiłem wszystko, ale to nie to. Ja wciąż chcę przeżyć kolejną prawdziwą przygodę.

Foreman w swojej karierze wygrał 76 walk (68 przez nokaut), a przegrał zaledwie 5. Po raz pierwszy tytuł mistrza świata zdobył w 1973 roku, gdy znokautował Joe Fraziera. Pas stracił rok później, gdy przegrał z Muhammadem Alim. Walka odbyła się w Zairze i przeszła do historii jako "bijatyka w dżungli".

http://sport.onet.pl/1002064,wiadomosci.html

Jak widać starość nie radość :lol: Podobnie (no powiedzmy, że 13 lat różnicy to podobnie ;)) Holyfield - 42 lata, a walczy w najbliższej gali w MSG. Miejmy nadzieję, że Andrzej nie skończy jak Tyson - bankrut :?

Już za chwilę, za chwileczkę ... do walki pozostalo 35 godzin ! :D

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
pieny

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 23:19

Panowie do walki zostało około 6 godzin!!! i będziem mieli mistrza świata ;p wpisujcie swoje wrażenia od razu po walce... 8)

Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 23:29

Andrzej wygra. Zasłuzył zeby byc mistrzem świata. Pokona przez nokaut tego rywala. Czym szybciej tym lepiej

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 23:39

Chce tak jak kazdy zeby Andrew wygral ale przeszkodzic moga mu w tym sedziowie tak jak w walce z Byrdem :x juz za 1,5 h studio a potem to jush szybko zleci 8)

we believe.
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 23:54

Oto bohaterowie, Goły wygląda imponująco 8) Wazy ok. 107 kg

Obrazek

Holy,Rahman,Byrd,Ruiz ,DON KING :D , Goły ,McCline ,Meehan ,Donald

Obrazek

Co do innych walk obstawiam

Rahman TKO Meehan

Byrd PTS Mccline

Holyfield TKO Donald (to z sympatii 8) )

Mccall TKO Williamson

BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 02:14

no tak siedze i czekam na te walke.. obym nie usnol :D:D:D

mam nadzieje ze warto :/

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 04:01

McCall wypunktowany przez Williamsona

Holy niestety przegrał (mozna sie bylo tego spodziewać,to juz nie ten Holy) :? na punkty zdecydowanie....

Za chwile Rahman - Meehan....

EDIT

Rahman wygrał gdyż Meehan po bombardowaniu w 4 rundzie został poddany...że też nie padł po tej serii :shock:

Za chwile Byrd - McCline....

EDIT

Niestety zwyciestwo Byrda na punkty.Początek dla Macclina ale "spuchł" i byrd uzystał przewage.Eh ten refleks....b.dobra walka Byrda

A ZA MOMENT ENDRJU - RUIZ

EDIT

SKANDAL :!: :!: :!: :!:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 07:00

co to jest?? skadal! Ruiz boksowal jak niepowiem co, ciagle sie chowal, przez niego walka byla brzydka i malo komu sie podobala. Golota jest zwyciesca tego pojedynku! Jemu sie to nalezalo! Jestem zalamany.... :(

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 07:09

SKANDAAAL !!! :evil:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Krupy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 07:13

i jak zwykle Polaka amerykańscy sędziowe wy....... bez mydła ... dwa knock downy i ostrzeżenie a ci mu policzyli i to jednogłośnie ... normalnie załamka :evil: :evil: :evil:

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 07:14

Krupy pisze:i jak zwykle Polaka amerykańscy sędziowe wy....... bez mydła ... dwa knock downy i ostrzeżenie a ci mu policzyli i to jednogłośnie ... normalnie załamka :evil: :evil: :evil:
Poprostu Usa to sprzedawczyki dadz im troche $ to wiadomo co SKANDAAAL !!!

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
pieny

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 07:15

To jest jedna wielka kupa Przecież ten Ruiz to ... kleji sie tylko oberwałwiecej ciosów ... ostrzeżenie ... dwa Knockdowny czy jakostam dla mnie Gołota wygrał ale specjalisci bo nie tylko sędziowie uważaja inaczej nei rozumiem stylu oceniania boksu Gołota walczył ładnie pokazał normalny boks nei to co ten... Mimo porażki chcem jeszcze raz zobaczyć Gołote z najsilnieszjym przeciwnikiem jaki tylko może być nie wiem z kim ... Ale boks jest przewrotny jest niezormalny nawet .............żżaałłoossnneee

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 07:27

nie Ruiz Tylko GOLOTA jest dla mnie Mistrzem a dlaczego boooo jest NAJLEPSZY a ze AmerykaDcy mieli (zachlapane oczy) to juz inna sprawa jak sie sprzedaja to sa skutki!!! GOLOTA najlepszy z najlepszych !!!

ODPOWIEDZ