Na jakiej pozycji lubicje grać??(Piłka Nożna)
- farmer16
- Juventino
A ja musze lubieć tą pozycję bo trener kazał grać mi na niej w klubie
gram na Lewym ataku i narazie w klubie mam strzelonych 5 bramek :-D a moja drużyna zajmuje 4 miejsce na 11 4 kwietnie zaczynamy nową rundę 8)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- pusskian
- Juventino
Ja w klubie nie gram, ale kiedy idziemy pokopać coś na boisko z kumplami, to najczęściej decyduję się na pomoc. Lubię zrobić przechwyt, kiwnąć kilku gości, precyzyjnie dograć... i gol jak złoto! 

- tom1tom1
- Juventino
Ja uwielbiam grać na napadzie a dokładnie jako środkowy napastnik bo umiem to i już niewiem czemu
lubiałem bronić ale nie wychodziło mi to jak strzelanie bramek a to potrafie i umiem wykorzystać 9przynajmniej tak mówią) uwielbiam tez wrzucać i wolne technicznie bić co nei ukrywam wychodzi mi wyśmienicie
oczywiście jak każdemu sa też kiksy ;( no ale na tym polega piłka żeby ich było jak najmniej 

- Ein
- Juventino
Ja osobiście ubustwiam grać na pomocy.Dobrze jest kiwnąć kilku gości
i celnie podać 8) albo strzelić gola
.Nisetety nie gram w rzadnym klubie(może dlatego że nie mam aż takich dobrych predyspozycji
)ale cóż gra się dalej

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Spitfire
- Juventino
ja na hali stoje na bramce i kocham to zajęcie
ale teraz mialem zlamaną ręke i jak mi gips zdjeli to poszedlem na trena i pokopalem troche w polu i powiem wam ze przyponialem sobie stare czasy jak sie szalało na boisku.no ale to juz nie dla mnie..teraz jest czas na bycie golkiperem 

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- batosmesas
- Juventino
ja preferuje prawa pomoc...najczestrze polecenia jakie dostaje przed meczem (zebys mi za duzo Individual Actions na skrzydle nie robil --> czasem sie rozpedzam i za 4 zawodnikiem trace pilke) (Ładuj z pierwszej --> oj to to ja uwielbiam...raz mi zrobili pomiar to 120 km/h przekroczyla pilka ;D) // ale niestety czesciej jestem wykozystywane jako prawy obronca...niby za szybki jestem na pomcnika...to mam biegac od bramki do bramki... --> 70 minuta i "fajny mecz ale gdzie jest nasza bramka" ze zmeczenia....I POLECAM SIE NA PRZYSZLOSC JESLI JAKIS KLUB Z WROCLAWIA JEST CHETNY....
- Zawidowianin
- Juventino
Ja gram na boku obrony, zwykle na lewej stronie, ale i na prawej się zdarzało grać. W środku obrony raczej nie mam szans, bo mam tylko 170 cm ale mojego jedynego gola ligowego strzeliłem z główki (szczupak
). Trener czasami mi daje do pokrycia konkretnego zawodnika, ponieważ jestem dość waleczny (boiskowa ksywka - Gennaro
) i mam dobrą kondycję

onliforpipul
- P!otr
- Juventino
Ja uwielbiam wręcz grać na środku pomocy! To jest najlepsza pozycja! Bo ciąży wtedy na tobie rozgrywanie większości piłek co jest superrr! :lol:
Często też gram w ataku, bądz na lewej pomocy ale nic nie równa się z środkiem pomocy
Często też gram w ataku, bądz na lewej pomocy ale nic nie równa się z środkiem pomocy

- mały skała
- Juventino
Ja w sumie lubię grać wszędzie. Nie, że jestem jakiś tam genialny, ale tak lubię. Chociaż najbardziej lubię atak i obronę. I jak stracę piłkę to biegne za nią bez względu na odległość
Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!
- koki90
- Juventino
Zdecydowanie pomoc. Kiedy jeszcze grałem w klubie trener dawał mnie na atak, ale i tak nielubiałem tej pozycji...gdy postawił mnie jako rozgrywającego to nawet strzeliłem kilka bramek co rzadziej udawało mi się gdy grałem w napadzie 
Teraz gdy już nie trenuje (niestety) gram na boiskach osiedlowych które sa małe to biega się od bramki do bramki i gra praktycznie na każdej pozycji.
Ale ja trzeba powiedzieć mam dobrą kondycje
więc taki pomocnik skrzydłowy, obojętnie z której strony bardzo mi odpowiada
:D
Jak troche podrosne to pojade kiedyś na zlot...wtedy pokarze na co mnie stac
:D:D ........mam nadzieje 

Teraz gdy już nie trenuje (niestety) gram na boiskach osiedlowych które sa małe to biega się od bramki do bramki i gra praktycznie na każdej pozycji.
Ale ja trzeba powiedzieć mam dobrą kondycje

Jak troche podrosne to pojade kiedyś na zlot...wtedy pokarze na co mnie stac

- Kam
- Juventino
ja na boisku jestem od destrukcji - odbieranie pilek, ew. wyłączanie przeciwnikow z gry ;] i szczerze lubie to robic!
dlatego uwielbiam kazda pozycja na obronie! obronca ma najlepiej - wysrczy powstrzymac rywala i wybic pilke do przodu
(wiem, wiem, troche to trąci antyfutbolem
)