Na jakiej pozycji lubicje grać??(Piłka Nożna)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Na jakiej pozycji lubicje grać??

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 15:21

A ja musze lubieć tą pozycję bo trener kazał grać mi na niej w klubie :D gram na Lewym ataku i narazie w klubie mam strzelonych 5 bramek :-D a moja drużyna zajmuje 4 miejsce na 11 4 kwietnie zaczynamy nową rundę 8)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
pusskian

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 13:48

Ja w klubie nie gram, ale kiedy idziemy pokopać coś na boisko z kumplami, to najczęściej decyduję się na pomoc. Lubię zrobić przechwyt, kiwnąć kilku gości, precyzyjnie dograć... i gol jak złoto! :D

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 14:28

Ja u siebie w klubie gram jako ofensywny pomocnik. Odpowiada mi ta pozycja bo moge walic brameczki oraz pomagac kolegom z tylu :D ;]

#FinoAllaFine
#WeAreOne
tom1tom1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:17

Ja uwielbiam grać na napadzie a dokładnie jako środkowy napastnik bo umiem to i już niewiem czemu :/ lubiałem bronić ale nie wychodziło mi to jak strzelanie bramek a to potrafie i umiem wykorzystać 9przynajmniej tak mówią) uwielbiam tez wrzucać i wolne technicznie bić co nei ukrywam wychodzi mi wyśmienicie :) oczywiście jak każdemu sa też kiksy ;( no ale na tym polega piłka żeby ich było jak najmniej :P

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2005, 15:30

Ja osobiście ubustwiam grać na pomocy.Dobrze jest kiwnąć kilku gości :dance: i celnie podać 8) albo strzelić gola :wink: :wink: :wink: .Nisetety nie gram w rzadnym klubie(może dlatego że nie mam aż takich dobrych predyspozycji :angry: )ale cóż gra się dalej :dance: :dance:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 11:39

Jak uwielbiam grać na lewej pomocy, albo lewym ataku, dlatego że jestem dosyć szybki, dosyć silny(czasmi nerwy ponoszą) i nauczyłem sie bdb strzelać z ostrego konta. Jest ktoś z Kłodzka albo okolic?

ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 13:49

W klubie grałem na lewej pomocy, lecz zbytnio się tam nie sprawdziłem :? Za to moją ulubioną pozycją jest rola środkowego pomocnika gdyż mam dosyć dobrą technikę i dużo widzę:P ale se wlewam :)

we believe.
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 13:57

ja na hali stoje na bramce i kocham to zajęcie :D ale teraz mialem zlamaną ręke i jak mi gips zdjeli to poszedlem na trena i pokopalem troche w polu i powiem wam ze przyponialem sobie stare czasy jak sie szalało na boisku.no ale to juz nie dla mnie..teraz jest czas na bycie golkiperem :D

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
batosmesas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 14:46

ja preferuje prawa pomoc...najczestrze polecenia jakie dostaje przed meczem (zebys mi za duzo Individual Actions na skrzydle nie robil --> czasem sie rozpedzam i za 4 zawodnikiem trace pilke) (Ładuj z pierwszej --> oj to to ja uwielbiam...raz mi zrobili pomiar to 120 km/h przekroczyla pilka ;D) // ale niestety czesciej jestem wykozystywane jako prawy obronca...niby za szybki jestem na pomcnika...to mam biegac od bramki do bramki... --> 70 minuta i "fajny mecz ale gdzie jest nasza bramka" ze zmeczenia....I POLECAM SIE NA PRZYSZLOSC JESLI JAKIS KLUB Z WROCLAWIA JEST CHETNY....

Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 15:58

Ja gram na boku obrony, zwykle na lewej stronie, ale i na prawej się zdarzało grać. W środku obrony raczej nie mam szans, bo mam tylko 170 cm ale mojego jedynego gola ligowego strzeliłem z główki (szczupak :smile: ). Trener czasami mi daje do pokrycia konkretnego zawodnika, ponieważ jestem dość waleczny (boiskowa ksywka - Gennaro :prochno: ) i mam dobrą kondycję

onliforpipul
P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 17:15

Ja uwielbiam wręcz grać na środku pomocy! To jest najlepsza pozycja! Bo ciąży wtedy na tobie rozgrywanie większości piłek co jest superrr! :lol:
Często też gram w ataku, bądz na lewej pomocy ale nic nie równa się z środkiem pomocy :D

mały skała

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 17:19

Ja w sumie lubię grać wszędzie. Nie, że jestem jakiś tam genialny, ale tak lubię. Chociaż najbardziej lubię atak i obronę. I jak stracę piłkę to biegne za nią bez względu na odległość

Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!
Tomek1900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2005, 20:35

Ja jestem stoperem i to jest moja ulubiona pozycja

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2005, 22:05

Zdecydowanie pomoc. Kiedy jeszcze grałem w klubie trener dawał mnie na atak, ale i tak nielubiałem tej pozycji...gdy postawił mnie jako rozgrywającego to nawet strzeliłem kilka bramek co rzadziej udawało mi się gdy grałem w napadzie :D

Teraz gdy już nie trenuje (niestety) gram na boiskach osiedlowych które sa małe to biega się od bramki do bramki i gra praktycznie na każdej pozycji.

Ale ja trzeba powiedzieć mam dobrą kondycje :) więc taki pomocnik skrzydłowy, obojętnie z której strony bardzo mi odpowiada :D:D

Jak troche podrosne to pojade kiedyś na zlot...wtedy pokarze na co mnie stac :D:D:D ........mam nadzieje :wink:

Kam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2005, 22:14

ja na boisku jestem od destrukcji - odbieranie pilek, ew. wyłączanie przeciwnikow z gry ;] i szczerze lubie to robic! :) dlatego uwielbiam kazda pozycja na obronie! obronca ma najlepiej - wysrczy powstrzymac rywala i wybic pilke do przodu :) (wiem, wiem, troche to trąci antyfutbolem :P)

ODPOWIEDZ