Żużel - wszystko o speedway'u
- Ulisses
- Qualità Juventino
Ja stawiam na taka kolejnośc w lidze:
1. Włókniarz Częstochowa
2. Unia Tarnów
3. Atlas Wrocław
4. Apator Toruń
5. ZKŻ Zielona Góra
6. Unia Leszno
7. RKM Rybnik
8. BTS Bydgoszcz
Tak powinna się zkończyć liga, ale nie koniecznie. wszystko zalezy też od szczęścia i dyspozycji zawodników (defekty, kontuzje itd.). Oczywiście nikt nie musi sie z tym zgodzić co napisałem wyżej, ale to moje zdanie
1. Włókniarz Częstochowa

2. Unia Tarnów
3. Atlas Wrocław
4. Apator Toruń
5. ZKŻ Zielona Góra
6. Unia Leszno
7. RKM Rybnik
8. BTS Bydgoszcz
Tak powinna się zkończyć liga, ale nie koniecznie. wszystko zalezy też od szczęścia i dyspozycji zawodników (defekty, kontuzje itd.). Oczywiście nikt nie musi sie z tym zgodzić co napisałem wyżej, ale to moje zdanie
- Batigol
- Juventino
Oczywiscie ze UNIA TARNOW- klub z mojego rodzinnego miasta zdobedzie mistrzostwo!!!!!! Oprocz wspomnianych wielkich gwiazd: T.Rickardson i T.Gollob, mamy takze bardzo dobrych juniorow: J.Kolodziej i M.Rempala. Dlatego UNIA jest glownym kandydatem do tytulu!! Drugi moze byc Wlukniarz
oddamy im to miejsce
8)
FORZA UNIA
FORZA JUVE
FORZA UNIA
FORZA JUVE
- Ulisses
- Qualità Juventino
Ja bardzo lubie jak zespół ktoremu kibicuje nie jest faworytem, bo przez to spada presja. Tak było w zeszłym sezonie odnośnie żuzla - Murowany faworyt to Apator z "Dream Teamem" Wszyscy wiedza jak się skończyło. Na nas mało kto stawiał... W tym sezonie jest wręcz identycznie, tylko z tą drobną różnicą, że "Dream Team" jest w Tarnowie. Mnie osobiście i naszym żużlowcom pasuje rola "skromnego" faworytaclimas pisze:Faworytem jest oczywiście Tarnów...

- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
a Według mnie tak :
1.Unia Tarnów
2.Włókniarz Częstochowa
3.Apator Toruń
4.Atlas Wrocław
5.ZKŻ Zielona Góra
6.Unia Leszno
7.RKM Rybnik
8.BTS Bydgoszcz
UNIA TARNÓW RUUUUUUULEZ
1.Unia Tarnów
2.Włókniarz Częstochowa
3.Apator Toruń
4.Atlas Wrocław
5.ZKŻ Zielona Góra
6.Unia Leszno
7.RKM Rybnik
8.BTS Bydgoszcz
UNIA TARNÓW RUUUUUUULEZ
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Ulisses
- Qualità Juventino
Jakby nie patrzeć najlepszym polskim zawodnikiem czy się komuś podoba czy nie jest obecnie Rune Holta (potwierdził w Kryterium Asów, kóre wygrał oraz jest indywidualnym Mistrzem Polski).juvetar pisze:najlepszego zawodnika polskiego, znakomitego obcokrajowca i rewelacyjnego juniora
Znakomity obcokrajowiec - Ryan Sullivan z Włókniarza nie jest wcale gorszy od Rickardsona, więc tutaj remis (zwłaszcza, że nasz kangurek jest w wyśmienitej formie - mistrz Australii

Rewelacyjny junior - tutaj plus dla Tarnowa, ale zobaczymy co pokaże Łukasz Stanisławski oraz Michał Szczepaniak - tez nie sa w ciemie bici i wiedzą o co chodzi w tym sporcie...
Pierwsze mecze pokaża, jaka siłą dysponuje Włókniarz i Unia

- MAGIK- DEL PIERO
- Juventino
Myślę, że DMP zdobędzie Apator Toruń, w tamtym roku im nie wyszło, uważam, że w tym roku będzie im znacznie lepiej :!:
A pro po 1 ligi, to awansuje Stal Telenet Gorzów
Tak jak mówił autor, nasi teraz bardzo dobrze zaczęli, co jak co, ale w tym sezonie mamy wielkie szanse, no i ambicje 
A pro po 1 ligi, to awansuje Stal Telenet Gorzów

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Bobryt
- Juventino
zacięta walka widze tarnów vs. toruń
faktycznie ktoś wspomniał że kontuzje mogą mieć duży na to wpływ (oczywuiście nikomu tego nie życze). także spadki formy (ricki w u.r. miał kilka wpadek w meczach, a jak sie walczy o tytuł takiech wpadek nie powinno być).
sercem mistrzostwa życze.... Stali Gorzów... ale to za rok

faktycznie ktoś wspomniał że kontuzje mogą mieć duży na to wpływ (oczywuiście nikomu tego nie życze). także spadki formy (ricki w u.r. miał kilka wpadek w meczach, a jak sie walczy o tytuł takiech wpadek nie powinno być).
sercem mistrzostwa życze.... Stali Gorzów... ale to za rok

- RadeKas
- Juventino
Przykro mi to stwierdzac, ale o awans to bedzie sie bil TŻ-cik i Gdansk. Taka prawda, ale Gorzow widze w pierwszej 4 obok Ostrowa.MAGIK- DEL PIERO pisze:
A pro po 1 ligi, to awansuje Stal Telenet GorzówTak jak mówił autor, nasi teraz bardzo dobrze zaczęli, co jak co, ale w tym sezonie mamy wielkie szanse, no i ambicje
Forza TŻ !!!
[*][*][*]ROBERT DADOS[*][*][*]
srali muszki będzie wiosna
- juvetar
- Juventino
Typowy punkt widzenia kibica z Częstochowy.Jakby nie patrzeć najlepszym polskim zawodnikiem czy się komuś podoba czy nie jest obecnie Rune Holta
Ok, Holta wygrał IMP i Kryterium Asów, ale co z tego? Od wielu wielu lat w ścisłej czołówce najlepszych zawodników wg średniej biegopunktowej jest Tomasz Gollob i nie przekonasz mnie, że RH jest lepszy od TG. Co najwyżej można postawić między nimi znak równości...
Wyśmienita forma? Patrzysz tylko na wyniki Sullivana, lepiej zorientuj się w tegorocznych wynikach Rickardssona np. w lidze brytyjskiej.Znakomity obcokrajowiec - Ryan Sullivan z Włókniarza nie jest wcale gorszy od Rickardsona, więc tutaj remis (zwłaszcza, że nasz kangurek jest w wyśmienitej formie - mistrz Australii)
Niech będzie remis.
Marcin Rempała też nie jest bity w ciemięRewelacyjny junior - tutaj plus dla Tarnowa, ale zobaczymy co pokaże Łukasz Stanisławski oraz Michał Szczepaniak - tez nie sa w ciemie bici i wiedzą o co chodzi w tym sporcie...

Zgadzam się. Ale 13. kwietnia Mistrz przegra z beniaminkiemPierwsze mecze pokaża, jaka siłą dysponuje Włókniarz i Unia

- Ulisses
- Qualità Juventino
Może i przegra, ale na pewno Wy u nas polegnieciejuvetar pisze:Zgadzam się. Ale 13. kwietnia Mistrz przegra z beniaminkiem.

- Batigol
- Juventino
Wszyscy typuja albo Unie albo Wlokniarz. Moze poczekajmy, az te zespoly rozegraja chociaz po jednym meczu 8)
Dla mnie Unia jest glownym faworytem do tytulu, a te wszystkie wyliczenia, co bylo rok temu sa juz nieaktualne. Sila zespolow ulegla zmianie i teraz trzeba brac pod uwage aktualne wyniki, a tych jeszcze nie ma :?
Ja jako kibic Unii, moglbym zauwazyc, ze zespol z Tarnowa awansowal do Ekstraligi dopiero po barazach. Jednak po wzmocnieniach mamy teraz naprawde silny sklad i jezeli nie wywalczymy mistrzostwa, to napewno bedziemy w scislej czolowce!!!!!!!!
UNIA!!!!!!! TARNOW!!!!!!!!
Dla mnie Unia jest glownym faworytem do tytulu, a te wszystkie wyliczenia, co bylo rok temu sa juz nieaktualne. Sila zespolow ulegla zmianie i teraz trzeba brac pod uwage aktualne wyniki, a tych jeszcze nie ma :?
Ja jako kibic Unii, moglbym zauwazyc, ze zespol z Tarnowa awansowal do Ekstraligi dopiero po barazach. Jednak po wzmocnieniach mamy teraz naprawde silny sklad i jezeli nie wywalczymy mistrzostwa, to napewno bedziemy w scislej czolowce!!!!!!!!
UNIA!!!!!!! TARNOW!!!!!!!!
- juvetar
- Juventino
Apropo nowego sponsora... CKM ZŁOMREX Włókniarz
Szkaradnie to brzmi
Już widzę te tłumy krzyczące na meczach: "ZŁOMREX PANY!" albo tytuły w prasie "Zwycięstwo Złomrexu z Quick-mixem" hehe
Wiem wiem, liczy się, że dają kasę
Szkaradnie to brzmi

Wiem wiem, liczy się, że dają kasę