Wasz pierwszy obejrzany w TV mecz Juventusu
- m@N!eK
- Juventino
z tego co pamietam to 1 mecz jaki zobaczyłem w tv to mecz chyba Juventus - B. Dortmund...
ale do dzisiaj pamietam spotkanie i od tego spotkania kibicuje JUVE, to meczyk w półfinale LM kiedy JUVE gralo z Monaco... wtedy chyba mial byc pokazywany rela - b. dortmund... ale chyba bramka im sie rozleciałą i dali meczyk JUVE
no w tym meczu kapitalnie zagrał ALEX DP strzelił 3 bramki 2 z karnych i jedna przepiekna z wolnego potem trafił jeszcze Zidane... a dla monaco nie wiem
a w rewanzu było 3 - 1 dla monaco... w tym meczu fantastyczna padła bramka dla JUVE chyba z przewrotki... ale nie pamietam kto strzelił... nie wiem czasem czy nie Pippo
ale do dzisiaj pamietam spotkanie i od tego spotkania kibicuje JUVE, to meczyk w półfinale LM kiedy JUVE gralo z Monaco... wtedy chyba mial byc pokazywany rela - b. dortmund... ale chyba bramka im sie rozleciałą i dali meczyk JUVE
no w tym meczu kapitalnie zagrał ALEX DP strzelił 3 bramki 2 z karnych i jedna przepiekna z wolnego potem trafił jeszcze Zidane... a dla monaco nie wiem
a w rewanzu było 3 - 1 dla monaco... w tym meczu fantastyczna padła bramka dla JUVE chyba z przewrotki... ale nie pamietam kto strzelił... nie wiem czasem czy nie Pippo
- zolwikowski
- Juventino
A mój pierwszy mecz był nie aż tak dawno bo za Juve jestem od roku 2003(chyba) co przegrali z Milanem w Finale LM!Wtedy po raz pierwszy obejrzalem jak Juve gra z Realem!Niestety finału tej edycji LM nie mogłem obejrzeć bo byłem ,,mały" i musiałem iść spać!Nie widziałem karnych, ale to może i dobrze

- morfeuszrejowiec
- Juventino
Moj pierwszy mecz to był w sezonie 98/99 Juventus - Manchester w 1/2 Ligi Mistrzów. Przegraliśmy bodajże 2-3 :płaczę:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
O ile pamiętasz 1 mecz, tak drugiego prawie w ogóle. Było 3-2 dla Monaco, nawet prowadziliśmy 1-0 po bramce Amoruso, który zastąpił na początku meczu....Inzaghiego (zalała go krew po jednym ze starć). Żadnej bramk z przewrotki ni było, był natomiast przepiękny voley w wykonaniu Del Piero 8)m@N!eK pisze: a w rewanzu było 3 - 1 dla monaco... w tym meczu fantastyczna padła bramka dla JUVE chyba z przewrotki... ale nie pamietam kto strzelił... nie wiem czasem czy nie Pippo

- Fifarulez
- Juventino
Moj pierwszy mecz to byl(dosyc niedawno)Juventus-Deportivo w ćwierćfinale Ligi Mistrzów w 2003 roku,potem byl Real i final z Milanem...
- gigi20
- Juventino
Pamietam to jakby to było wczoraj Juventus-Ajax 1996 rok miałem wtedy 10 lat :-D
"Inter jest świetny tylko dzięki Calciopoli" Marcello Lippi
Milan- drużyna do europejskich pucharów
Juve- drużyna do scudetto
Inter- drużyna do niczego
Milan- drużyna do europejskich pucharów
Juve- drużyna do scudetto
Inter- drużyna do niczego
- Chip
- Juventino
Mój pierwszy mecz Juve który obejrzałem to półfinałowe spotkanie z Nantes w sezonie 1995/1996. A zawodnikiem który wtedy najbardziej mi się spodobał był Angelo Di Livio 

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Duster
- Juventino
Możecie mnie wyśmiać, ale moim pierwszym meczem było spotkanie w sezonie 2002/2003 z Manchesterem United w Lidze Mistrzów. Mimo, że polegliśmy, od razu poczułem że Bianconeri to ten jedyny klub. Aha, od razu mówię że mam 15 lat, więc dlatego tak późno obejrzałem pierwszy mecz.
- wlodar_rzeznik
- Juventino
Moim pierwszym meczem był finał LM z Dortmundem.Żeby bylo zabawniej to byłem wtedy za Borussią (do tej pory mam do niej sentyment).Ale następnego dnia to Juve stało się moją miłoscią.Dlaczego? Powód zdaje się błachy - przepiękna bramka Del Piero, najlepszego piłkarza ze współczesnych.FORZA ALEX
Gwardia umiera ale się nie poddaje!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Proponuję jak najszybciej zmienić mu rangę na milanista.Kynio89 pisze:mój pierwszy mecz juve obejrzałem w 2003 wtedy gdy Milan w finale rozbił w rzutach karnych juve. niestety....![]()
![]()
tak miało być