Stroje Juve na przyszly sezon
- bblackk
- Juventino
SUPER !!! moim zdaniem wyrabiste a srebrna gwiazdka miodzio... Może i mało tych pasow ale fajnie to wyglada :D Ciekawe jakie beda zapasowe te "granatowe" z tego sezonu sa fajne :) Mógłby być tylko mały remake ;)

- Dionizos
- Juventino
Extra pomysl stary! Napisz list do św. Mikolaja z prosba o dodatkowe gwiazdki. Ja proponuje dodac jeszcze milion rozowych misiow na spodenkach.Del Łukasz pisze:Supper, ale Juve jest tak wielkie że gwiazdek powinno być 1000!
- WonderKind
- Juventino
QRdeeeeeeeeeeee ziomble a jak ten T-Shirt wyglada bo ja nie wiemmmmmmm!!!!!!moze by byl ktorys taki mily i mi pokazal:PPPPPPPPPPPPPPP3Mcie Sie!!!!!!!
- kouba
- Qualità Juventino
WonderKind: wystarczyło przeczytać wszystkie posty, albo tylko posty załozyciela tego tematu (juvelucka) i mieć troche 'bystrzejsze' oko
bo trzeba było kliknąc na odpowiednie słowo w poscie
Masz tutaj linki do tych koszulek:
http://www.juventuz.com/forum/attachmen ... tid=329172
http://www.juventuz.com/forum/attachmen ... tid=334408

http://www.juventuz.com/forum/attachmen ... tid=329172
http://www.juventuz.com/forum/attachmen ... tid=334408
- piotrechu
- Juventino
Koszulki sympatyczne, ale nie dla JUVE!!! W takich niech sobie gra siena albo udine. My musimy miec koszulki, ktore beda nam przypominaly nasza historie! Czyli: Z E B RA - z przodu i z tyłu. Wyjazdowe - róż! czy sie to komus podoba czy nie.
JUVE 4 EVER !!!
JUVE 4 EVER !!!
- x_men_1988
- Juventino
A spójżcie na 1 posta Tutaj, chyba takie juve bedzie mialo koszulki w przyszłym sezoni .
Mi się nawet podobają , choć wolał bym te drugie ktore juveluck podawał .
- booyak
- Juventino
Wątpie żeby tak wyglądały koszulki na nowy sezon jak przedstawił to x_men_15... Już reprezentacja USA w meczu z Polską grała w koszulkach jakie Nike wymyśliło na nowy sezon... Także wcześniejsze przypuszczenia są raczej trafne... Bo jak wiadomo Nike wszystkim kubom i reprezentacjom szykuje od lat takie same koszulki :evil: I to mnie u nich najbardizej denerwuje... Choć musze przyznać że koszulki są całkiem całkiem 

★ ★ ★
- x_men_1988
- Juventino
No niewniem , jak szukałem jakiś prawdziwych zdjęc , a ie tylk obrazków to znalazlem tylko tą koszulke , ale pare razy wlaczały mi sie strony Fify i tam koszulki dla juve na sezon 04/05 były identyczne z tymi na zdjęciu co podałem .
Ja wolałbym w sumie ten drugi projekt , ale ten "mój" jest ( tak mi sie wydaje) bardziej klasyczny dla Juve i od razu widać czyja to koszulka .
Ja wolałbym w sumie ten drugi projekt , ale ten "mój" jest ( tak mi sie wydaje) bardziej klasyczny dla Juve i od razu widać czyja to koszulka .
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ta koszulka mi się wogóle nie podoba jest przydka, oby się okazało że tą co podał juveluck były tymi prawdziwymi, bo one są naprawdę fajnex_men_15 pisze:A spójżcie na 1 posta Tutaj, chyba takie juve bedzie mialo koszulki w przyszłym sezoni .
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- hania
- Juventino
W sumie nawet fajne. Napewno lepsze od tych ktore mamy teraz. Ten zloty czy jak kto woli zolty kolor na cyfrach i nazwiskach jest beznadziejny..
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Takie sobie te koszulki tak jakby fartuszek na białym T-shircie.... nic specjalnego ...
No ale najgorsze też nie są... :?
No ale najgorsze też nie są... :?
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....