Liga Mistrzów 2017/2018
- juvemaroko
- Juventino
Suarez zagral z swoja reprezentacja przeciwko Argentynie, wiec powinnien zagrac w spotkanie z Juve.Swider10 pisze:Suarez na pewno nie wróci do tego czasu na boisko ?DonPatch pisze:Panowie, nie przesadzajmy w drugą stronę. Barcelona z MSN ma tylko M, Iniesta nie wiadomo, czy się wykuruje (a i z formą u niego coraz gorzej), jedynym zagrożeniem pozostaje więc, oprócz wspomnianego wcześniej Messiego, Dembele, ewentualnie Busquets. W takiej sytuacji uważam wygraną za wynik możliwy (i wcale nie trzeba zagrać na 102%), a najbardziej prawdopodobny - remis.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 206 razy
Suarez na pewno już będzie dostępny i gotowy do gry. Wczoraj zagrał już w reprezentacji.Swider10 pisze:Suarez na pewno nie wróci do tego czasu na boisko ?
edit : kolega mnie uprzedził

- panlider
- Juventino
No jakby nie patrzeć, to jest to chyba najciekawsze spotkanie do wyboru, może poza pojedynkiem Lipska z Monaco.MRN pisze:A po co na Napoli ? Faktycznie porywający mecz się zapowiada
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Vimes
- Juventino
- panlider
- Juventino
Też zaryzykuje i postawie na Ateltico, oni często w LM grają zupełnie inaczej niż w lidze, liczę, że teraz będzie tak samoVimes pisze:Lewandowski za ten wywiad usiądzie na ławie z Anderlechtem czy dostanie tylko karę finansową, bo nie wiem czy go do fantasy ligi brać?
Ktoś obstawia jutrzejsze mecze? Atletico przeciętnie rozpoczęło sezon, ale chyba powinni dać radę opędzlować Romę, bo kurs wygląda zacnie.

Nie wiem, co dać w meczu z Barceloną, może remis?

rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Poulinho
- Juventino
Ja obstawiłem remis pomiędzy Atletico, a Romą. Madrytczycy mają swoje problemy, wiec pewnie zagrają to co najlepiej potrafią, defensywa, defensywa, defensywa. Zaś Roma także formą nie grzeszy więc prawdopodobne, że nie ukąsi.Vimes pisze:Lewandowski za ten wywiad usiądzie na ławie z Anderlechtem czy dostanie tylko karę finansową, bo nie wiem czy go do fantasy ligi brać?
Ktoś obstawia jutrzejsze mecze? Atletico przeciętnie rozpoczęło sezon, ale chyba powinni dać radę opędzlować Romę, bo kurs wygląda zacnie.
Co do Lewego, ja wziąłem go do składu

- gregor_g4
- Juventino
kogo niby Bayern miał dać za Lewego? Mullera i liczyc na jego przelamanie? Niby to tylko Anderlecht, ale Bayern bez formy, kolejne potkniecie nie byloby tam mile widziane.
Co do typow - nie lubie zbytnio obstawiac pierwszych kolejek, zreszta w tej kolejce jakos srednio mi sie te mecze widzą - wg mnie może być sporo niespodzianek.
za drobne gram Atletico + Barca strzeli a Juve wygra mecz.
Taki dubelek powinien przyjemny kurs powyżej 15 dać:)
Uzasadnienie? Atletico to lepszy zespół, z dużo większym doświadczeniem. A Juve? połączenie serca z rozumem
Co do typow - nie lubie zbytnio obstawiac pierwszych kolejek, zreszta w tej kolejce jakos srednio mi sie te mecze widzą - wg mnie może być sporo niespodzianek.
za drobne gram Atletico + Barca strzeli a Juve wygra mecz.
Taki dubelek powinien przyjemny kurs powyżej 15 dać:)
Uzasadnienie? Atletico to lepszy zespół, z dużo większym doświadczeniem. A Juve? połączenie serca z rozumem

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
nie mogę w to uwierzyć, przecież to jest wynik z lat 80tych, może 90tych ale nie obecnych czasów, na pewno nic się tam nie popsuło?AdiJuve pisze:http://www.fcbarca.com/79093-pilkarze-b ... paign=news
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 206 razy
A ktoś ( nie chce mi się szukać ) napisał chyba w temacie meczowym z Barcą napisał wczoraj, że potrzebujemy Sarriego...tego, który mając taką ekipę przerżnął z Szchterem ?
Ostatnio zmieniony 13 września 2017, 23:03 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- panlider
- Juventino
A widziałeś co znowu odwalił Milik? Spokojnie mógł skończyć ten mecz z hattrickiem.MRN pisze:A ktoś ( nie chce mi się szukać ) napisał chyba w temacie meczowym z Barcą napisał wczoraj, że potrzebujemy Sarriego...tego, który mając taką ekipę przerżnął z Szchterem ?