Serie A: MERCATO 2017
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Robią takie transfery, bo od dawna wiedzieli, że będą mieli pieniądze z Donnarummy, który nie przedłuży kontraktu...Bazyliszek pisze: Daj spokój kolego, żeby jeszcze ten Milan wyglądał jak rok wcześniej, gdzie transfery były kiepskie jak i cała kadra na poziomie Bolonii to bym sie nie zdziwił że chciałby odejść, ale teraz gdy Milan robi takie fajne transfery i chce wrócić do czołówki, takiego okna Milan nie miał od lat to kompletnie nie rozumiem tej decyzji
- Cabrini_idol
- Juventino
Wybrał grube pewne ruskie dolary niż podróbę z Chin (FORZA INDA !)

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Zapomniałeś o Nainggolanie, Di Marii i Jamesie...oni w myślach kibiców interu biegali w trykotach ich klubiku.
Czyli zgodnie z tardycją - miał być hit a będzie kit :lol:

- Piti
- Juventino
Salah oficjalnie odchodzi z Liverpoolu, kwota 42 mln €.
Ładnie Roma, osobiście mnie ten Salah nigdy jakoś nie przekonywał, chociaż statystyki go bronią z tego sezonu. Ciekawe kogo sprowadzą w jego miejsce? skoro Di Francesco trenerem, to pewnie Berardi za nim podąży.
Ładnie Roma, osobiście mnie ten Salah nigdy jakoś nie przekonywał, chociaż statystyki go bronią z tego sezonu. Ciekawe kogo sprowadzą w jego miejsce? skoro Di Francesco trenerem, to pewnie Berardi za nim podąży.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Swoją drogą co do Manolasa to pamiętam, że przy okazji transferu Pjanica czytałem na stronce Romy, że tak jak Miralem miał w kontrakcie kilka procent od swojej klauzuli dla siebie w wypadku transferu tak w kontrakcie Greka kilkanaście procent od kolejnego transferu jest zapisanych dla Olympiakosu. Może się zatem Rzymianie z Rosjanami dogadali, że oficjalnie będzie tylko te 30 mln. a reszta "pod stołem".
- Vincitore
- Juventino
No właśnie nie, co jest najśmieszniejsze, to zarobi 3/4 mln za rok. W ogóle sprawdziłem plusvalenzę Salaha i Manolasa, Roma kupiła ich za 33 mln a opycha za 70-75, więc wychodzi około 40 na czysto. Dla porównania Napoli czystego zysku z jednego Higuaina miało ponad 50 milionów. Trochę słabizna jak na lidera defensywy i motor napędowy zespołu.Cabrini_idol pisze:Wybrał grube pewne ruskie dolary niż podróbę z Chin (FORZA INDA !)
E: Rictor, a to nie było dwa lata temu? Bo wiem, że po pierwszym sezonie w Romie, Manolas miał w kontrakcie, że Olympiakos dostaje 50% z kolejnego transferu, ale po roku to znikało bądź się redukowało.
- Pango1987
- Interista
no i z czego sie chlopie smiejesz bo ja co do jednego jestem pewien - nasze skrzydla w postaci Perisicia wybitnego oraz Candrevy niesłychanie dobrego ktorego bronią statystyki są bardziej jakosciowe niz te wasze tyczki Mandzukicie na skrzydle razem z tym calym danim alvesem prawym obronca ktory gra na skrzydle w takim klubie. Moim zdaniem to jest wstyd dla takiego klubu jak wy jesli na skrzydlach musza grac tacy gracze bez polotu i finezjiMRN pisze:Zapomniałeś o Nainggolanie, Di Marii i Jamesie...oni w myślach kibiców interu biegali w trykotach ich klubiku.
pozdro allesandro1977 i złodziej pieniędzy kabryni_idol
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jasne, już to słyszeliśmy
Kondogbia, Banega wciąga nosem parę Pjanić - Khedira
Icardi nakrywa czapą Igłę.
Sportowo jesteście prawie na takim poziomie jak Juve tylko te miejsca w tabeli coś się nie zgadzają
Pioli miał zrobić porządek bo Frank wszystko rozpieprzył, teraz jest Spaletti i gadki o scudetto rozpoczną się na nowo.
Przed każdym kolejnym sezonem słyszymy to samo a na koniec sezonu jest wielki rozczarowanie kibiców interu bo są przecież lepsi, nam pomagają sędziowie itd.
Acha...teraz wchodzi VAR to o scudetto możemy zapomnieć
Dostałeś bana u siebie i teraz tutaj będziesz stałym gościem ? Pracę już jakąś znalazłeś ?
Kondogbia, Banega wciąga nosem parę Pjanić - Khedira
Icardi nakrywa czapą Igłę.
Sportowo jesteście prawie na takim poziomie jak Juve tylko te miejsca w tabeli coś się nie zgadzają

Pioli miał zrobić porządek bo Frank wszystko rozpieprzył, teraz jest Spaletti i gadki o scudetto rozpoczną się na nowo.
Przed każdym kolejnym sezonem słyszymy to samo a na koniec sezonu jest wielki rozczarowanie kibiców interu bo są przecież lepsi, nam pomagają sędziowie itd.
Acha...teraz wchodzi VAR to o scudetto możemy zapomnieć

Dostałeś bana u siebie i teraz tutaj będziesz stałym gościem ? Pracę już jakąś znalazłeś ?

- Piotr Juvefan
- Juventino
Czuje,że Inter scudetto w przyszłym. Co z tego,że nikt sensowny tam grać nie chce,ale Spalletti zbuduje w nich odpowiednią mentalność "miszczóf" 

- Cabrini_idol
- Juventino
Wstyd to być interistą.Pango1987 pisze: Moim zdaniem to jest wstyd dla takiego klubu jak wy jesli na skrzydlach musza grac tacy gracze bez polotu i finezji
Nie chce wyłapać kartki i bana przez interistów, więc więcej nie napiszę.
Neapol chce Chiesę i rozpoczynają się rozmowy klubów . Złożyli również ofertę za Johnego Castro z Celty, zaoferowali za niego 10 mln ale Celta chce 18mln. . A Conti blisko Milanu. Cena ma się zamknąć w 25 mln.
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2017, 12:28 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.