Serie A 15/16 (1): JUVENTUS 0-1 Udinese
- Vincitore
- Juventino
Akurat Święcicki jest bardzo ogarnięty w realiach calcio, wydaje mi się, że czasami by zaciekawić potencjalnego widza, musi sypnąć taką 'nowinką'.CavAllano pisze: Komentarz na początku meczu - Cuadrado przejdzie do Juventusu na zasadzie wypożyczenia, a sam Juventus chce się tym posunięciem zabezpieczyć przed odejściem Pogby w ostatnich dniach mercato. :rotfl: Skąd oni biorą tych troli?
Mnie się podoba, mamy inicjatywę, Udinese nie robi sztycha, wygląda to tak jak w zeszłym sezonie w spotkaniach z rywalami z dolnej połowy tabeli, potrzeba jeszcze trochę szczęścia w polu karnym.
Bonucci jest prze kozakiem. Ta górna świeca, którą 90% obrońców by wywaliło w trybuny, a on ją sobie elegancko skleił do ziemii.

- Sorek21
- Juventino
Brak hymnu i grafiki ze składami,komentatorzy wchodzą w połowie zdania.Totalna prowizorka.
Najlepszy chyba Stefan.W obronie klasyczne BBC czyli wzorowo.Coman powinien otworzyć wynik spotkania.Myślę,że pierwszy gol w Serie A odblokuje go psychicznie.Mario ładnie walczy,jak będzie miał tą jedną konkretną sytuacje to strzeli. Pogba gwiazdorzy.
Czekam na Dybale.
Najlepszy chyba Stefan.W obronie klasyczne BBC czyli wzorowo.Coman powinien otworzyć wynik spotkania.Myślę,że pierwszy gol w Serie A odblokuje go psychicznie.Mario ładnie walczy,jak będzie miał tą jedną konkretną sytuacje to strzeli. Pogba gwiazdorzy.
Czekam na Dybale.
- annihilator1988
- Juventino
Wypracował wolny, bił czubem z dobiegu z 15 metra, wypracował szansę Lichemu. Wszystkie groźne akcje Juvepumex pisze::eh:jakku1 pisze:Jeśli chodzi o mecz to jesli mialbym kogos od nas wyroznic to na pewno (...) Pereyre
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Moim zdaniem Lichtsteiner. Ogólnie słabo ten Juventus wygląda, niby straszymy Udinese, ale patrząc na naszych zawodników to nie ma kim postraszyć. Coman zepsuł dogodną sytuację, zamiast podbiec jeszcze z piłką czy coś to kropnął jak trampkarz. Ogólnie mamy trochę parodię Juventusu sprzed roku, ale mam nadzieję gdy wszyscy wrócą to się to jakoś ułoży.mazi12 pisze:Nie bardzo jest kogo wyróżnić. Jak dla mnie u nas najlepiej na razie Evra.
FORZA JUVE!!!
- Łukasz
- Juventino
Ta na połowie przeciwnika?Vincitore pisze: Bonucci jest prze kozakiem. Ta górna świeca, którą 90% obrońców by wywaliło w trybuny, a on ją sobie elegancko skleił do ziemii.
PS przekozakiem - łącznie raczej

- cerb
- Juventino
Prowadzimy gre ale szalu nie ma, jak dla mnie to musi wejsc Dybala, niezaleznie czy bedzie gral dobrze czy zle, kosztowal 40 baniek i musi grac, oraz Sandro, bo moze pokazac cos od siebie i zaskoczyc rywali - no chyba ze ma problemy jezykowe i 6miesiecy bedzie grzal ławe jak Elia zeby jezya doszkolic
- kuba2424
- Juventino
Należy tu dodać, iż jest najczęściej obrywającym zawodnikiem, co nie zmienia faktu że strasznie wykończył bardzo dobrą sytuację.annihilator1988 pisze:Wypracował wolny, bił czubem z dobiegu z 15 metra, wypracował szansę Lichemu. Wszystkie groźne akcje Juvepumex pisze::eh:jakku1 pisze:Jeśli chodzi o mecz to jesli mialbym kogos od nas wyroznic to na pewno (...) Pereyre
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Śledziłeś Superpuchar Włoch? Masz zatem odpowiedź na swoje pytanie. Allegri po prostu stawia na Comana, a w drugiej połowie z całą pewnością pojawi się Dybala - właśnie tak wyglądało to ostatnio.Łukasz pisze:3. Dybala kontuzja?
- Kucharius1
- Juventino
Pumi po prostu go nie lubi. Roberto wygląda najlepiej z pomocy. Jak Mandzu mnie zawsze wkurzał, to w naszych barwach szybko pokochamy taką bestię. Obrona jak zazwyczaj, czyli wzorcowo.annihilator1988 pisze:Wypracował wolny, bił czubem z dobiegu z 15 metra, wypracował szansę Lichemu. Wszystkie groźne akcje Juvepumex pisze::eh:jakku1 pisze:Jeśli chodzi o mecz to jesli mialbym kogos od nas wyroznic to na pewno (...) Pereyre
- pumex
- Juventino
No właśnie. Wszystkie te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> akcje Pereyry będą niczym, dopóki nie znajdą przełożenia na konkrety. Coś jak z Giovinco...kuba2424 pisze:Należy tu dodać, iż jest najczęściej obrywającym zawodnikiem, co nie zmienia faktu że strasznie wykończył bardzo dobrą sytuację.annihilator1988 pisze:Wypracował wolny, bił czubem z dobiegu z 15 metra, wypracował szansę Lichemu. Wszystkie groźne akcje Juvepumex pisze: :eh:

- SKAr7
- Juventino
No tylko Pumi, Giovinco w wyrównanym meczu miał wahał się w spektrum świetny-tragiczny. Pereyra nie schodzi poniżej "poprawny". No i jeśli rozpatrujesz to w tych kategoriach, to równie dobrze nikt nie zasługuje na pochwałę na boisku.pumex pisze:No właśnie. Wszystkie te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> akcje Pereyry będą niczym, dopóki nie znajdą przełożenia na konkrety. Coś jak z Giovinco...