Serie A 14/15 (34): Sampdoria 0-1 JUVENTUS / 33. SCUDETTO!!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Allegri jednym z nas.
Kibice Juve w trakcie spotkania z trenerem śpiewali Portaci portaci portaci a Berlino, oh Allegri portaci a Berlino!, także chi non salta rossonero e'. 8) Tak, skakał. 
Warto nadmienić, że nasi są już na zgrupowaniu w jednym z turyńskich hoteli, w którym to spotykają się zawsze przed spotkaniami.
Była zabawa, teraz będzie ciężka praca.

Warto nadmienić, że nasi są już na zgrupowaniu w jednym z turyńskich hoteli, w którym to spotykają się zawsze przed spotkaniami.

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Fajnie, że wygraliśmy kolejne mistrzostwo z rzędu. Nikt nie mógł Nam zagrozić. Uwielbiam oglądać filmy z szatni ukazujące, jak gracze świętują. Widać, że jesteśmy zgranym kolektywem z świetną atmosferą. Teraz tylko wyczekać wtorku
.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Najlepszy był Coman, który od razu po wejściu na boisko już chciał iść w drybling na obrońców Sampy, ale sobie przypomniał, że mu to poprzednich 99 razy nie wyszło, więc żeby głupio nie stracić piłki podał do tyłu... prosto do piłkarza Sampy
oj Kingsley, Kingsley

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Cóż sam robiłem żeby sobie na FB wstawić, a że grafikiem wybitnym nigdy nie byłem to jest jak jest...Crunny pisze:Już myślałem, że to nowe cover photo na oficjalnym fanpage'u Juve i miałem pisać, że graficy też musieli nieźle popićKimi pisze:

- JuveGrzesiu
- Juventino
Spokojnie, szampan był raczej symboliczny (przecież i tak większość wylali xDD). A świętowania za bardzo nie było, podobno tylko kolacja z szefostwem, pracownikami etc i dalej trening. To jest jednak ten poziom kiedy zawodnicy wiedzą, że mają jeszcze trochę pracy przed prawdziwym świętowaniemArty83 pisze:Oby ten szampan nie odbił się czkawką we wtorek.

- Don Paolo
- Juventino
http://www.juvepoland.com/news.php?id=31640
Wydawało mi się, że widziałem tam sektor z wiwatującymi fanami Juventusu na Stadio Luigi Ferraris...
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co kaman? Z góry wielkie dzięki.
PS. Czemu na stadionie w Genui były puste miejsca? Wydawało mi się, że na wyjazdowych meczach Juventusu prawie zawsze jest komplet.
Zawiesili tę karę?Ponadto, już wczoraj zdecydowano, że kibice Juventusu nie będą mogli zasiąść na trybunach sobotniego meczu wyjazdowego z Sampdorią.
Wydawało mi się, że widziałem tam sektor z wiwatującymi fanami Juventusu na Stadio Luigi Ferraris...
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co kaman? Z góry wielkie dzięki.
PS. Czemu na stadionie w Genui były puste miejsca? Wydawało mi się, że na wyjazdowych meczach Juventusu prawie zawsze jest komplet.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Z tego co mówili komentatorzy zakaz otrzymały wszelkie oficjalne grupy zorganizowane takie jak Drughi. Najwyraźniej zakaz nie objął ogólnej sprzedaży detalicznej.Don Paolo pisze:Zawiesili tę karę?

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!