Coppa Italia 14/15 (1/2): Fiorentina 0-3 JUVENTUS
- zbysioJuve
- Juventino
No to się zrobił ciekawy meczyk :-D a w rolach głównych niedoceniany Matri i tak krytykowany ostatni Pereyra. Do awansu jednak jeszcze daleko , co najmniej 45 minut a może więcej, ale już teraz może cieszyć fakt, że jednak Juventus nie olewa tego meczu a każdy z zawodników walczy i nie odstawia nogi. 

- PlanetJuve
- Juventino
Jezu ateisto oni już to zrobili w pierwszej połowie!! Mówiłem, że Morata zajmie miejsce Teveza?? Udział decydujący przy drugiej bramce! To Nasi najlepsi napastnicy. Matri, ok, strzelił a potem co??
Marchisio?? :shock: On miał kontuzje?? Multum pracy i to co zrobił przy pierwszej bramce
Sturaro świetnie łata dziury w obronie ale widmo w pomocy..
Vidal chyba nigdy nie dzwignie brzemiania lidera nie będąc obstawiony gwiazdami..
Jak zagramy w obronie tak jak w 1 połowie nie rezygnując z ataku to jesteśmy w finale! Ten Juventus jest mocniejszy niż Conte. Dajemy rade
Marchisio?? :shock: On miał kontuzje?? Multum pracy i to co zrobił przy pierwszej bramce

Sturaro świetnie łata dziury w obronie ale widmo w pomocy..
Vidal chyba nigdy nie dzwignie brzemiania lidera nie będąc obstawiony gwiazdami..
Jak zagramy w obronie tak jak w 1 połowie nie rezygnując z ataku to jesteśmy w finale! Ten Juventus jest mocniejszy niż Conte. Dajemy rade
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 21:41 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
...i Vidal, który dziś ponownie niewiele różni się od Sturaro, zwłaszcza z piłką przy nodze.Ouh_yeah pisze:Kto gra u nas słabo? Chyba tylko Sturaro, który poza poprawnymi, prostymi podaniami, co spróbuje zrobić coś ciekawszego, traci piłkę, fauluje, wsadza kolegę na minę kiepską piłką.

- squinter
- Juventino
Nie przesadzaj pumi, w defensywie daje nam o wiele więcej, niż Sturaropumex pisze:...i Vidal, który dziś ponownie niewiele różni się od Sturaro, zwłaszcza z piłką przy nodze.Ouh_yeah pisze:Chyba tylko Sturaro, który poza poprawnymi, prostymi podaniami, co spróbuje zrobić coś ciekawszego, traci piłkę, fauluje, wsadza kolegę na minę kiepską piłką.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bardzo miłe zaskoczenie, nie spodziewałem się, że już po pierwszych 45 minutach odrobimy straty, ale nie zapominajmy że jeszcze mecz się nie skończył. Ważne by w drugiej połowie nie stracić bramki ( Chiellini
)
Po co nam ewentualna dogrywka i tracić więcej sił, skoro strzeliliśmy 2 to i mogliby dla świętego spokoju pokusić się o trzecią.
O ile przed meczem troche mi to powiewało i jak większość przede wszystkim miała w głowie tylko ligę mistrzów i Monaco, tak teraz frajerstwem i z żalem było by pożegnać się z CI.

Po co nam ewentualna dogrywka i tracić więcej sił, skoro strzeliliśmy 2 to i mogliby dla świętego spokoju pokusić się o trzecią.
O ile przed meczem troche mi to powiewało i jak większość przede wszystkim miała w głowie tylko ligę mistrzów i Monaco, tak teraz frajerstwem i z żalem było by pożegnać się z CI.
- cerb
- Juventino
Nie przesadzaj, juz w 5 minucie moglo byc po meczu, gdy zdobyl gola i dodam że kryło go 6 zawodnikow JUVE!!!! Gol nieuznany przez faul na Sturraro.flassh pisze:Salah wielka "gwiazda". Strzelił nam dwie i teraz gwiazdorzy przy każdym kontakcie z piłką...
Druga bramka dla Violi z nieznacznego spalonego. Gdyby się sedzia pomylil a mogl bo nie wielki byl to nie bylo by tak różowo.
A Morata juz dawno splacil ze 20 baniek, jak ktos tego nie widzi to niech kibicuje Napoli albo któremuś Mediolanowi (do wyboru:))
I tak, Conte by tego nie wygrał.
- Antek666
- Juventino
W sumie.... to spodziewałem się dziś wszystkiegorad pisze:No chyba nie chcesz powiedzieć, że się takiego obrotu spraw spodziewałeś ?Antek666 pisze:Tak tutejsi pesymiści płakali, a wielkie Juve odrabia straty już w pierwszysch 45 minutach meczu, JEST MOC.
Jeszcze nie awansowaliśmy, jedna dobra akcja Violi i będzie już mniej ciekawie.

Pereyra się rozwija wolniej ale widać postępy, ale Morate to uwielbiam...mniej więcej tak jak Pogbinho, Marchisio, Carlitosa czy Gigiego ,ach!
- Wojtek
- Juventino
Widziałem tylko jedną powtórkę i byłem przekonany, że ten co strzelił bramę był przed ostatnim obrońcą, szukam tej sytuacji by się upewnić ale nigdzie nie umiem znaleźć, jakby ktoś miał to poproszęalessandro1977 pisze:Że co ? W żądnym wypadku bo ewidentny spalony...Wojtek pisze:
Wynik do przerwy powinien być 1-2 bo gol Violi prawidłowy niestety

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Az tak zle z nia chyba nie jest.Cabrini_idol pisze:Allegri musi pykac Federice, bo innego wytlumaczenia nie mam na to, że przez cała jego karierę Matri podaza za nim jak cień.
Jestem bardzo zaskoczony. Pozytywnie. Gramy cynicznie i poki co mamy wynik. Oby wejsc ze spokojem w druga polowe, bo Viola zaczyna sie gubic. Nie spieprzyc i awansowac.

- Kucharius1
- Juventino
Vidal i Stu może lamią w ofensywie, ale na własnej połowie robią robotę. Szczególnie młody Włoch imponuje walecznością i siłą. Z przodu stara się od razu odgrywać, dajmy mu czas się ogarnąć. Będą z niego ludzie.
pumex - " Niezły występ Pereyry" - kocham ten cytat <3
pumex - " Niezły występ Pereyry" - kocham ten cytat <3
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 21:43 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
Racja. Kolega coś chyba chce sprowokować..alessandro1977 pisze:Że co ? W żądnym wypadku bo ewidentny spalony...Wojtek pisze:
Wynik do przerwy powinien być 1-2 bo gol Violi prawidłowy niestety
- pumex
- Juventino
Zgoda, w defensywie daje nam więcej, ale znowuż nie aż tyle, ile moglibyśmy od niego wymagać. I nawet nie chodzi mi o jego zaangażowanie, którego brak dziś byłbym w stanie wybaczyć, ale o te jego niektóre interwencje-dziwolągi w obronie, które najprawdopodobniej są wynikiem permanentnego braku formy.squinter pisze:Nie przesadzaj pumi, w defensywie daje nam o wiele więcej, niż Sturaropumex pisze:...i Vidal, który dziś ponownie niewiele różni się od Sturaro, zwłaszcza z piłką przy nodze.Ouh_yeah pisze:Chyba tylko Sturaro, który poza poprawnymi, prostymi podaniami, co spróbuje zrobić coś ciekawszego, traci piłkę, fauluje, wsadza kolegę na minę kiepską piłką.niestety od dłuższego czasu piłka przy nodze ewidentnie mu przeszkadza, nigdy nie był jakimś wirtuozem ale teraz problemy sprawia mu posłanie zwykłej, prostopadłej piłki
Kucharius1 pisze:pumex - " Niezły występ Pereyry" - kocham ten cytat <3