Leonardo Bonucci
- Arbuzini
- Juventino
Też tak myślę, że to w wyniku zamieszania taka sytuacja wynikła. Bardziej znaczące jest to, że Nedved i Beppe później dołączyli do Bonucciego. Z takiego głupiego krzesełkowego zamieszania mógłby wyniknąć niezły kwas.
- CzeczenCZN
- Juventino
Oj nie wiem co myśleć o tej wypowiedzi Verrattiego? Chyba raczej można o nim zapomnieć jako graczu Juventusu, bo na transfer się zdecydowanie nie zanosi. Wręcz przeciwnie... Sugeruje to że bliższy mu Paryż i szatnia PSG, mimo pogłosek łączących go z nami.
http://www.seriea.pl/347171-verratti-th ... ciego.html

- panlider
- Juventino
Wyciągasz strasznie dziwne wnioski. To, że uważa Silvę za lepszego defensora od Bonusa czy Kielona, nie oznacza, że chce zostać w Paryżu.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Oj nie wiem co myśleć o tej wypowiedzi Verrattiego? Chyba raczej można o nim zapomnieć jako graczu Juventusu, bo na transfer się zdecydowanie nie zanosi. Wręcz przeciwnie... Sugeruje to że bliższy mu Paryż i szatnia PSG, mimo pogłosek łączących go z nami.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Gaiu
- Juventino
Zwykła wypowiedź pracownika klubu, piłkarze nie mogą sobie paplać, co im się podoba, co naprawdę sądzą. Ma ważny kontrakt z PSG, więc przecież nie powie, że Thiago Silva może wiązać buty Bonucciemu... Jeśli przyjdzie do Juve, to pewnie będzie mówił, że nasi obrońcy są najwspanialsi na świecie... 

- Cabrini_idol
- Juventino
Jakoś mi się wydaje, że od jakiegoś czasu Silva coraz częściej siada na ławie. Ten Kimpembe na prawdę zaczyna przyśpieszać w rosnących umiejętnościach i będzie powoli wypychał Silvę . Bonucci jest na dużo wcześniejszym etapie kariery, jest lepszy i ma przed sobą 3 lata mega gry. Taka mała różnica.

- Cabrini_idol
- Juventino
Nikt nie chce sprzedac go. Po prostu niektórzy jakby musieli wybrać między Allegrim a Bonuccim, Allegriego. Tyle..ozob pisze:A tu sa orly, ktore chca go sprzedac, bo jest niepewny. :rotfl:

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Ja tam nie wyobrażam sobie Juventusu w przyszłym sezonie bez Bonucciego. Przecież on ma w swoim biało-czarnym sercu tyle pasji, że nie ma opcji, by grał w jakimś innym klubie. Dlatego mam nadzieję, że plotki o jego odejściu były tylko jakąś grubymi nićmi szytą ściemą po zgrzytach z Allegrim.
Swoją drogą to jestem pewien, że w żadnym innym klubie Bonucci nie prezentowałby tego, co w Juve. Wydaje się, że on jest stworzony do tego klubu. To jest to, co ktoś tam (Buffon może?) swego czasu powiedział o naszej obronie - może żaden z naszych trzech środkowych obrońców nie jest najlepszy na świecie, ale razem w trójkę i z Buffonem tworzą najlepszy blok defensywny w Europie.
Swoją drogą to jestem pewien, że w żadnym innym klubie Bonucci nie prezentowałby tego, co w Juve. Wydaje się, że on jest stworzony do tego klubu. To jest to, co ktoś tam (Buffon może?) swego czasu powiedział o naszej obronie - może żaden z naszych trzech środkowych obrońców nie jest najlepszy na świecie, ale razem w trójkę i z Buffonem tworzą najlepszy blok defensywny w Europie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Fantastyczna sprawa, że Leo wziął swojego syna na mecz Torino.
Ostatnio widziałem filmik, na którym grał z nim w Fifę - było to tuż po meczu z Barceloną, a wszystko skomentował słowami "człowiek zmęczony po LM, a tu od razu derby". :lol: Jest kapitalnym ojcem i ogromny szacunek za taką postawę.
Gdyby był zawodnikiem Interu/Napoli/Romy/Torino i jego syn kibicowałby Juve, pojawiłaby się zapewne bolesna nagonka.

Gdyby był zawodnikiem Interu/Napoli/Romy/Torino i jego syn kibicowałby Juve, pojawiłaby się zapewne bolesna nagonka.
- wojczech7
- Juventino
Wrzucę screen'a z pozdrowieniami dla @Forzablebleble. Może rozwali mu to światopogląd i zaszyje się gdzieś z dala od forum...

"Jak ten człowiek może się nazywać Juventinim? Niech się trzyma z dala od Juventusu!!11 :mad2:
"

"Jak ten człowiek może się nazywać Juventinim? Niech się trzyma z dala od Juventusu!!11 :mad2:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Cabrini_idol
- Juventino
Tatuś musiał się zrehabilitować za to, że syn musiał wyjść świętować scudetto w koszulce Juve