Serie A 13/14 (18): JUVENTUS 3-0 Roma
- Gandalf8
- Juventino
No i pięknie - 8 punktów przewagi na Romą stało się faktem
. Teraz tylko czekam na info o stanie zdrowia Teveza, ale nie wyglądało to na coś groźnego.

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Cabrini_idol
- Juventino
Pomylilem sie o jedna bramke
ALe to co czyscil dzisiaj Kielon to szacun. Jeslitylko CHiellini jest skoncentrowany zdrowy i w formie to jest naszym najlepszym obrońcą.
Spodziewałem sie łatwej wygranej , bo bylem przekonany, ze grając na swoim poziomie jesteśmy lepsza zespołem ale ze az tak łatwo, to nie.

ALe to co czyscil dzisiaj Kielon to szacun. Jeslitylko CHiellini jest skoncentrowany zdrowy i w formie to jest naszym najlepszym obrońcą.
Spodziewałem sie łatwej wygranej , bo bylem przekonany, ze grając na swoim poziomie jesteśmy lepsza zespołem ale ze az tak łatwo, to nie.

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ten mecz pokazał, że jednak przed Romą jeszcze dosyć długa droga, zanim powalczą z nami o Scudetto. Brawo nasi, świetnie rozegrany mecz. 

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- kuba2424
- Juventino
15:0 co prawda to nie było, ale co niektórzy tutaj powinni pochylić się przed tymi, którzy podkreślali że "wielka" Roma wcale nie jest taka wielka. Co do meczu, wykończyliśmy ich psychicznie, i to nie my mieliśmy pełne gacie tylko jak było widać, oni!
Fajny mecz, fajny wynik, fajny układ w tabeli!
Fajny mecz, fajny wynik, fajny układ w tabeli!
- Zdun
- Juventino
Tak jak pisałem wcześniej łatwe zwycięstwo 3-0. Zespoly wloskie są strasznie kiepskie, a Roma była od samego początku na przegranej pozycji w tym starciu. Vidal świetne zawody razem z Tevezem.
No coz zamiast serieA powinno byc juventusA. Brak jakiegokolwiek zagrozenia z innych druzyn...
No coz zamiast serieA powinno byc juventusA. Brak jakiegokolwiek zagrozenia z innych druzyn...
pitrek w którymś newsie przed meczem pisze:3-0, potwierdzone info.

Chłopaki z Rzymu wygrywają sporo meczy, ale muszą nauczyć się jeszcze przegrywać.
Czapki z głów przed Conte

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
No wreszcie ujrzymy upragnioną 3 gwiazdkę na naszych koszulkach.
FORZA JUVE !
Castan <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> roku :rotfl:
FORZA JUVE !
Castan <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> roku :rotfl:

- KondzioJuveFans
- Juventino
Świetne widowisko, bardzo dobry mecz Kwadwo 
FORZA JUVE!

FORZA JUVE!
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Ein
- Juventino
Ech. Żal mi tych Rzymian. Niewychowani strasznie, no ale jeżeli kapitanem tam jest Totti to czego się spodziewać
Mecz bardzo fajny (szczególnie pierwsza połowa- na prawdę fajna zacięta walka). Bardzo ładna bramka Bonu; btw chyba nowy Juventini się rodzi
Liczę, że z Tevezem wszystko dobrze oraz moim zdaniem na szczególną pochwałę zasługuje Lichy. Fenomenalnie czyścił, fajne rajdy. Ma chłopak kosę z tą Romą jednak

Mecz bardzo fajny (szczególnie pierwsza połowa- na prawdę fajna zacięta walka). Bardzo ładna bramka Bonu; btw chyba nowy Juventini się rodzi

Liczę, że z Tevezem wszystko dobrze oraz moim zdaniem na szczególną pochwałę zasługuje Lichy. Fenomenalnie czyścił, fajne rajdy. Ma chłopak kosę z tą Romą jednak

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- annihilator1988
- Juventino
Czarny Krasić nie istniał, to samo Totti, De Rossi dał znać o sobie gdy próbował złamać nogę Kielonowi. Szkoda, że Giovinco nie dostał szansy, gdy Juve grało z przewagą dwójki zawodników.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- kosciu88
- Juventino
Zabraklo 1 bramki do slynnej czworki Ryska
Oby z Tevezem nie bylo nic powaznego, chyba tylko cos naciagna.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- juvemaroko
- Juventino

Forza Juve
Mam ze z Apache nic powaznego
- Piti
- Juventino
nie dziwie sie De rossiemu, taki impotent techniczny jak Chiellini zrobił go jak dziecko na tym skrzydle i jeszcze zdołal dośrodkować :lol:
To co Castan zrobil tego tez nie skomentuje. Pogrążyli sie w te kilka minut, oni chyba naprawde myśleli że mogą powalczyć o Scudetto
Fajnie ze pokazalismy im gdzie ich miejsce
To co Castan zrobil tego tez nie skomentuje. Pogrążyli sie w te kilka minut, oni chyba naprawde myśleli że mogą powalczyć o Scudetto

Fajnie ze pokazalismy im gdzie ich miejsce
- Miichał
- Juventino
Dobry, solidny mecz. Nie daliśmy Romie się rozpędzić, już 2:0 było piękne, ale 3:0 już totalnie podkreśliło naszą dominację zarówno w całym meczu jak i w Serie A. De Rossi i Castan to bezmózgi, zero fair play. Jeszcze ten drugi celowo kopnął piłką Vidala przy faulu Strootmana. Barzagli już mógł sobie darować ten faul na żółtą. Czekam na wypowiedź Tottiego po meczu. :C
FORZA JUVE!!
FORZA JUVE!!