Superpuchar Włoch: JUVENTUS 4-0 Lazio
- Marian.
- Juventino
Świetny mecz. Na prawde nie spodziewalem sie takiego spotkania w naszym wykonaniu. Niektore klepki byly imponujace, oby tak dalej. Lichy jesteś moim MISTRZEM, ten obrazek przy zejściu. Coś pięknego!
FORZAAA!
FORZAAA!

- Kubba
- Juventino
Tego się nie spodziewałem. W pierwszej połowie bieda masakryczna w ataku... w drugiej, za to gra Teveza i Mirasa elegancka.
Oprócz dwóch głupich błędów obrony (przy stanie 4-0) ogólnie świetny mecz. Lazio nie mogło praktycznie zagrozić bramce Juve.

Oprócz dwóch głupich błędów obrony (przy stanie 4-0) ogólnie świetny mecz. Lazio nie mogło praktycznie zagrozić bramce Juve.

- KondzioJuveFans
- Juventino
Dzisiaj nasi w obronie zagrali perfekcyjnie
+ dla Buffona za wygrany pojedynek sam na sam z Klose i obronę strzału Radu, Lichtsteiner zagrał dzisiaj jakby był z innej planety 
FORZA JUVENTUS!

FORZA JUVENTUS!
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Nie transmitują ceremonii?
Mecz w drugiej połowie świetny, mam nadzieję że forumowi płaczkowie przestaną płakać już
Lichy zagrał genialny mecz, Tevez po strzelonej bramce cieszył się jak dziecko...widać jak mu zależało
Mecz w drugiej połowie świetny, mam nadzieję że forumowi płaczkowie przestaną płakać już

Lichy zagrał genialny mecz, Tevez po strzelonej bramce cieszył się jak dziecko...widać jak mu zależało

- koki90
- Juventino
Idealna odpowiedź naszej drużyny na krytykę po tournee. Cieszy poprawa gry, a przecież powinno być jeszcze lepiej. Marchisio opuszczał boisko o własnych siłach, więc jest nadzieja, że szybko na nie wróci.
Komentarz na Orange Sport wprowadzał mnie w skrajne nastroje. Od irytacji po śmiech. Od Leandro Bonucciego i Paulo Pogbę po łapanie piłki ręcami
Forza !
Komentarz na Orange Sport wprowadzał mnie w skrajne nastroje. Od irytacji po śmiech. Od Leandro Bonucciego i Paulo Pogbę po łapanie piłki ręcami

Forza !
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
ta, komentarz panów rozbrajał, kilka cytatów
"Zarąbiste podanie piłkarza Juventusu"
"Piłkarze zaczęli niemrawo, rozgrywają piłkę na własnej połowie spotkania"
"Juventus wydał mnóstwo pieniędzy na linie ataku w tym roku, a jak widać obrońcy też potrafią strzelać" (Aż 9 mln Panie Marku)
"Zarąbiste podanie piłkarza Juventusu"
"Piłkarze zaczęli niemrawo, rozgrywają piłkę na własnej połowie spotkania"
"Juventus wydał mnóstwo pieniędzy na linie ataku w tym roku, a jak widać obrońcy też potrafią strzelać" (Aż 9 mln Panie Marku)
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Vucinić i Tevez - świetnie oglądało się tę parę w drugiej połowie
To gracze, którzy potrafią grać z klepki, piętkami, odebrać piłkę rywalowi i zagrać coś nieprzewidywalnego. Dlatego nie ma mowy o sprzedaży w tej chwili Vucinića, choćby za 20 mln.
A Pogba to piłkarz z tej samej planety co Pirlo, Messi, C.Ronaldo czy Ibrahimović.

A Pogba to piłkarz z tej samej planety co Pirlo, Messi, C.Ronaldo czy Ibrahimović.
- Chiellini3
- Juventino
Wyjaśnijcie mi jedno:
Llorente zapowiadał się idealnie, przez 2 tygodnie nie miałem dostępu do neta i nie śledziłem Juvepoland i nagle jest pod formą? Coś się stało? Jakieś sprzeczki czy po prostu tak słabo się prezentował?
Llorente zapowiadał się idealnie, przez 2 tygodnie nie miałem dostępu do neta i nie śledziłem Juvepoland i nagle jest pod formą? Coś się stało? Jakieś sprzeczki czy po prostu tak słabo się prezentował?
- __Alex__
- Juventino
- frequenweiche
- Juventino
był cytat lepszy o spódniczce