Serie A 12/13 (34): Torino 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2013, 22:39

Od pewnego czasu mamy na forum tendencję narzekania na wszystko i na wszystkich. Przepraszam że to napiszę ale rzygać się chce.

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2013, 22:51

wagner pisze:Od pewnego czasu mamy na forum tendencję narzekania na wszystko i na wszystkich. Przepraszam że to napiszę ale rzygać się chce.

To ja pochwalę może kogoś :) Bardzo ładna asysta Fabio przy golu na 2-0. Lubię takie zagrania.

Co do obrazu naszej gry, wszystko zostało już powiedziane.

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2013, 23:19

Wszystko fajnie, pięknie i zgodnie z planem, ale i to wielkie ALE do walki. jak w takim meczu gdzie chodzi o walkę, walkę i jeszcze raz walkę nasi grają sobie delikatnie i z najmniejszym nakładem sił jakby we środę mieli zagrać w LM. Ile było fauli z naszej strony? Żółtych kartek? Nie, nie tak się nie gra w derbach. Chyba najgorsze derby w tym sezonie. Vidal zagrał średnio, a jak na swoje możliwości słabo i tylko bramka go ratuje i to bramka bardzo ładna.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2013, 23:27

Najlepsze jest to, że wygraliśmy 2-0 z Toro, a cała rzesza narzeka, że to i tamto... Po co się pytam ? Żeby nabawić się kontuzji czy co? Już jest sielankowa atmosfera w drużynie, Scudetto praktycznie zapewnione, lejemy wszystkich w lidze, żyć nie umierać. Gramy słabo, bo przeciwnicy nie są zbyt wymagający, ale to już nie nasza wina... 7 zwycięstwo z rzędu! Dziękuje dobranoc...

Ładnie to grają w Hiszpani(podobno), my gramy cynicznie i dlatego mamy 31 Scudetti(? tak to się pisze)...

P.s. Zostańcie kibicami następnej drużyny Zemana, jak lubicie frywolny football...

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2013, 23:32

jareckik nie wiem jak Ty do tego podchodzisz, ale cała reszta Europy i nie tylko nie wymyśliła sobie określenia "derby", żeby nazywać tym jakiś zwykły mecz. Mówi się jeszcze, że derby rządzą się swoimi prawami bo nawet ogórki znają znaczenie ww. słowa i zapierdzielają, żeby ww. powiedzenie nie spadło z choinki.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2013, 23:57

Ale tu co poniektórzy narzekają... Ważna jest wygrana! Ja po dwóch 7 miejscach pragnałęm Capellowe 1:0! Przyrzekłem sobie że dopóki wygrywają dopóty nie będę ich krytykował! ZWYCIĘZCÓW SIĘ NIE OCENIA:}

Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 00:24

Dajcie spokój panowie. To, że wygraliśmy nie znaczy, że zagraliśmy dobrze. Znowu wolno, ospale i przewidywalnie. Pchamy się na chama środkiem bo żaden skrzydłowy nie wie co to drybling.
Dzisiejszy mecz porónwałbym do emerytowanej prostytutki :think:
Niby poprawnie, niby szczęśliwe zakończenie, a jednak jest niedosyt. Jakoś tak ciamajdowato i mało przekonywująco.

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 00:34

Orkos pisze:Pchamy się na chama środkiem bo żaden skrzydłowy nie wie co to drybling.
A czy jakikolwiek wingback na świecie wie, co to drybling?

Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 00:35

alina pisze:
Orkos pisze:Pchamy się na chama środkiem bo żaden skrzydłowy nie wie co to drybling.
A czy jakikolwiek wingback na świecie wie, co to drybling?
A bo ja wiem...ja zamiast zmieniać wingbacka wolałbym zmienić ustawienie by wingbacka w ogóle nie było.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 00:43

Aż żałuje, że nie znam włoskiego, bo ciekawi mnie czy na innych portalach poświęconym Juventusowi panuje taka tendencja jak na JP.

Nieważne czy wygrywamy czy przegrywamy i tak idą hejty, bo : nie jest miłe dla oka, bo Marchisio nie gra jak Messi etc.

Jesteście bezbłędni :prochno:

A co do meczu. No słodko. Pograliśmy, 2 bramki wpadły, bez kontuzji, jakimś dziwnym ustawieniem no i teraz możemy się czołgać w każdym kolejnym meczu bo i tak nikt nam bramki nie strzeli :D

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 00:52

Mecz wygraliśmy brawo, ale nie wygraliśmy go jak JUVENTUS Z TORINO tylko jak GENOA z TORINO. Gdybym w ogóle nie znał ligi i nie miał o tym pojęcia to ciężko byłoby mi uwierzyć, że ci w czarno-białych koszulkach to mistrzowie z taką przewagą punktową nad tym drugim zespołem.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 02:27

Orkos pisze:Mecz wygraliśmy brawo, ale nie wygraliśmy go jak JUVENTUS Z TORINO tylko jak GENOA z TORINO. Gdybym w ogóle nie znał ligi i nie miał o tym pojęcia to ciężko byłoby mi uwierzyć, że ci w czarno-białych koszulkach to mistrzowie z taką przewagą punktową nad tym drugim zespołem.
Tak, bo taka Barsa, ManU, PSG, Monachium, Real każdy mecz z tej klasy przeciwnikiem robią 5-0, mając posiadanie piłki 90%, setki rzutów rożnych/wolnych etc.

Puknijcie się w czoło.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
MVP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 04:02

wagner pisze:Od pewnego czasu mamy na forum tendencję narzekania na wszystko i na wszystkich. Przepraszam że to napiszę ale rzygać się chce.
Zgadzam się całkowicie.

Mecz nie był zły w naszym wykonaniu. Praktycznie cały mecz pod kontrolą, jak zawsze troche się męczyliśmy z przodu, ale ludzie... Dwa mecze temu wszyscy bili konia na myśl o tym co robił Vucinic, dziś Ci sami ludzie mówią, że Mirko powinien przestać grać w piłkę.

To samo się tyczy Markiza. Chłop zagrał solidny sezon, teraz jest pod formą, ale kogo to obchodzi na 4 spotkania przed fajrantem? To bardzo dobry piłkarz, który za juve dałby sobie jaja urwać, a "fani" i "kibice" zamiast okazać zrozumienie tylko mu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Dwa lata temu każdy by się dał wydymać bandzie murzynów w zamian za 2. mistrze. Wrzućcie na luz ludzie ;)

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 08:36

MVP pisze:Praktycznie cały mecz pod kontrolą
Toro może powiedzieć to samo. Z naszych akcji niewiele wynikało, oni mieli piłkę na dostawienie nogi Jonathasa :D

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 09:05

Można też mówić, że wszystko jest pięknie, Marchisio i Pirlo grają wspaniałe zawody, 3-5-1-1 to idealny system, a nasi napastnicy to piłkarze najwyższej klasy.

Jak lubisz stukać kobiety z włosami na nogach - enjoy. Mnie to lekko odrzuca.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Zablokowany