LM 12/13 (1/4): JUVENTUS 0-2 Bayern
- FelekJUVE
- Juventino
Ja pierdziele tez tak macie? Kręci mnie w brzuchu. Nerwy jak 150! I te męczące czekanie!! Głowa myśli jedno ale SERCE się wyrywa i krzyczy UDA SIĘ!! O matko i na to czekałem tyle lat! Na takie emocje! Na takie spotkania! Oby nasi wyszli z mega zmotywowaniem i zabiegali bawarców!! Pogba <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z dystansu i 1:0 a potem wszystko może się zdarzyć!! Ja pierdziele!!!
FORZA JUVE!!! MUSIMY!!!!!!!!!!
- cinek_uk
- Juventino
dobrze dajesz...haha ale... mam tak samo...FelekJUVE pisze:Ja pierdziele tez tak macie? Kręci mnie w brzuchu. Nerwy jak 150! I te męczące czekanie!! Głowa myśli jedno ale SERCE się wyrywa i krzyczy UDA SIĘ!! O matko i na to czekałem tyle lat! Na takie emocje! Na takie spotkania! Oby nasi wyszli z mega zmotywowaniem i zabiegali bawarców!! Pogba <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z dystansu i 1:0 a potem wszystko może się zdarzyć!! Ja pierdziele!!!
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- Pawełek
- Juventino
Mam nadzieję na podobną przemową motywacyjną w wykonaniu Conte! Wszyscy wiemy, że nasz trener jest szalony, więc to nie jest niemożliwe! Jestem pewny, że nasi wyszliby gryźć trawę, walczyć o każdy skrawek boiska, biegać resztkami sił i gubić zęby, żeby tylko wygrać! Niezależnie od wyniku, jeśli wyjdą z takim nastawieniem to ja będę z nich dumny!
FORZA!
- zahor
- Juventino
Cieszymy się razem z TobąCastiel pisze:Ja na szczęście zamieniłem się z kolegą i idę do roboty na całą noc więc nie będe musiał oglądać tego dramatu.

Nastawienie nastawieniem, ale ja mam nadzieję że Conte wyciągnie wnioski z tego, jak tydzień temu Henyckes rozpracował go taktycznie.Pawełek pisze: Mam nadzieję na podobną przemową motywacyjną w wykonaniu Conte! Wszyscy wiemy, że nasz trener jest szalony, więc to nie jest niemożliwe! Jestem pewny, że nasi wyszliby gryźć trawę, walczyć o każdy skrawek boiska, biegać resztkami sił i gubić zęby, żeby tylko wygrać! Niezależnie od wyniku, jeśli wyjdą z takim nastawieniem to ja będę z nich dumny!
Ja szanse Juve na awans szacuję na jakieś 5%, a myślę że byłbym skłonny do poważniejszej deklaracji. Skoro Twoim zdaniem awans jest już pogrzebany, to proponuję żebyś w przypadku sensacyjnego wyeliminowania Bayernu zgolił całe owłosienie na głowie: brodę, włosy, brwi... Co Ty na to, wchodzisz? :-DCastiel pisze: Wybijcie sobie awans z głowy. Mniejszy zawód będzie.
Jak Juve awansuje to zgole brode
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 13:38 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Castiel
- Juventino
Dzięki 8)zahor pisze:Cieszymy się razem z TobąCastiel pisze:Ja na szczęście zamieniłem się z kolegą i idę do roboty na całą noc więc nie będe musiał oglądać tego dramatu.
Wybijcie sobie awans z głowy. Mniejszy zawód będzie.

- RSelevan
- Juventino
Zajmij się swoją pracą, dzięki.Castiel pisze:Dzięki 8)zahor pisze:Cieszymy się razem z TobąCastiel pisze:Ja na szczęście zamieniłem się z kolegą i idę do roboty na całą noc więc nie będe musiał oglądać tego dramatu.
- Lypsky
- Juventino
Dajcie sobie spokój z tym brodatym gamoniem :lol:
Dziś wygramy, pytanie jak bardzo zlejemy niemców.
Dziś wygramy, pytanie jak bardzo zlejemy niemców.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 13:46 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Castiel
- Juventino
A może Ty zapuścisz w końcu włosy w sekretnym miejscu?zahor pisze: Ja szanse Juve na awans szacuję na jakieś 5%, a myślę że byłbym skłonny do poważniejszej deklaracji. Skoro Twoim zdaniem awans jest już pogrzebany, to proponuję żebyś w przypadku sensacyjnego wyeliminowania Bayernu zgolił całe owłosienie na głowie: brodę, włosy, brwi... Co Ty na to, wchodzisz? :-D
A tak poważnie to aż tak mi na tym Juve nie zależy żeby robić z siebie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Po stronie Juve nie ma "chyba" żadnego argumentu.
Szanse na awans...? Hmmm pewnie tak jak mówisz 5%, ale to max.
Jedyna chyba nadzieja w tym, że Vucinic zrobi coś z niczego lub Pogba puknie z 30m tylko trzeba najpierw wyjść ze swojej połowy.
- kdzr
- Juventino
Wierzę, wierzę nieustannie i z całych sił, dlatego mam czelność nazwać się KIBICEM Juventusu! Oczywiście, szanse na awans są znikome, ale od czego jesteśmy, jak nie od wiary, wspierania, bycia z drużyną przynajmniej mentalnie? Usiądźmy wszyscy przed tv, czy komputerami, w barowych lożach, przy stolikach, cokolwiek. Usiądźmy, zaciśnijmy kciuki i WIERZMY, bo tylko to nam pozostało. Nie wątpię w Conte i jego piłkarzy...JUVE PER SEMPRE!
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Smutny gość z Ciebie.Castiel pisze:Dzięki 8)zahor pisze:Cieszymy się razem z TobąCastiel pisze:Ja na szczęście zamieniłem się z kolegą i idę do roboty na całą noc więc nie będe musiał oglądać tego dramatu.
Jeżeli śladem wiadomo-kogo chcesz zyskać fejm na JP poprzez kontrowersyjne wypowiedzi, to wypadałoby zająć się ich merytoryczną stroną, bo jeszcze sporo Ci brakuje.
Ja dzisiaj nie mam takich nerwów jak tydzień temu (choć oczywiście sporo stresu i tak jest), bo sprawę awansu rozpatruję raczej w kategoriach marzeń niż realnych szans. Niemniej jednak bardzo chcę zobaczyć Juve grające jak równy z równym przeciwko takiej potędze jak Bayern... Od rana ściskam krzyżyk (podobnie do Castiela) z nerwów i w ramach odstresowania zakupiłem biletos na Śląsk-Wisła...
- Castiel
- Juventino
Chciałbym żeby Juve awansowało i to bardzo, ale nie ma po naszej stronie żadnego argumentu. Każda nasza mocna strona jest po stronie Bayernu mocniejsza - że tak to ujmę.
Zawsze do usług. Może w końcu mnie ktoś zbanuje bo bluzgi i prośby nie skutkują...Skibil pisze: Każdy kolejny Twój post utwierdza wszystkich w przekonaniu, że większego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> już nie jesteś w stanie z siebie zrobić. A potem i tak udowadniasz, że jednak możesz.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 13:56 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skibil
- Redaktor
Każdy kolejny Twój post utwierdza wszystkich w przekonaniu, że większego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> już nie jesteś w stanie z siebie zrobić. A potem i tak udowadniasz, że jednak możesz.Castiel pisze: A tak poważnie to aż tak mi na tym Juve nie zależy żeby robić z siebie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Liczę na awans Juventusu po karnych.
- pan Zambrotta
- Juventino
to w macu nie macie telewizorów ?Castiel pisze:Ja na szczęście zamieniłem się z kolegą i idę do roboty na całą noc więc nie będe musiał oglądać tego dramatu.
Nie wiem czemu, ale cały czas wierzę w ten awans, mam przeczucie że zagramy kolejny świetny mecz i albo doprowadzimy do dogrywki, albo zlejemy bawarczyków 3:0. Wolę gorąco w to wierzyć niż bezsensownie spisywać tę drużynę na straty. Ćwierćfinał to był plan minimum. Nie pogodziłem się z porażką i nie będę sie umiał pogodzić. Czekam jak głupi na ten puchar, nie wiem jak można myśleć "i tak dużo już osiągnęliśmy, jestem zadowolony". Awansowaliśmy po nie lada przebojach z grupy, gdzie chelsea była wrakiem drużyny, Szachtar trochę narobil wiatru ale ile znaczą w Europie pokazali w tej edycji, a pewni duńscy piłkarze do dzisiaj oglądają pewnie na VHSie swoje kopaniny w LM i opowiadają dzieciom. Naprawdę to tak dużo jak dla takiego klubu ? Aha, przeszliśmy jeszcze mocarny Celtic... nie, nie uważam że to jest już jest coś, to jest to minimum, teraz gramy z silną drużyną i nagle kulimy ogon? Ja chcę tego finału. Jeśli przejdziemy Bayern, będziemy jedną nogą w finale, a krok od zwycięstwa i wszystko będzie możliwe, bo wyrzucimy za burtę faworyta LM. Wszystko zależy od tego jednego, jedynego meczu.
Kiedyś był taki program w TV chwila prawdy

Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 14:08 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.