Stroje na sezon 2013/14

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 16:15

No i super. Jak dla mnie to:
+ wezsze pasy, co sie fajniej prezentuje
+ bardziej 'slimfit'
+ napis Jeep zostal w koncu poprawnie wkomponowany
+ lepsze zakonczenie rekawow
+ chudsze, fajniej dopasowane Scudetto
+ brak zaklejonych gwiazdek :D

- poki co nie widze zadnego cytatu
- brak gwiazdek, ale to osobna kwestia
- gorszy tyl koszulki

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 17:09

Marchisio wrzucił coś takiego na Facebooka.

Forza Juve!
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 19:45

ojej... czarne spodenki :/

do żółtych raczej nie będzie niebieskich spodenek bo nie ma żadnych niebieskich wstawek na koszulce, a skoro czarne nie to pewnie żółte...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 20:18

Czarne spodenki :dance:

Nie można się do niczego przyczepic, chyba pierwszy raz nike robi nam dwa dobre komplety podstawowe pod rząd. Mam tylko nadzieje, ze wyjazdów i będą inne niż te żółte, wyglądają jak z lat 80.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 23:12

ja wole jak graja w bialych spodenkach :prochno:

poza tym te koszulki beda inne niz te z tego sezonu pod względem kroju, beda bardziej przylegać do ciała, czyli beda takie wyprofilowane.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 23:39

Domówka bardzo ładna: wyczuwam w niej ciepło, miłość, tradycję, pasję, sukcesy. Można tak wymieniać bez końca te epitety. Chociaż i tak czy owak wygląd koszulek nie wpłynie na wygrywanie czy nie :P . Jedyna rzecz jaka mnie boli: brak gwiazdek. Ulegliśmy federacji po raz kolejny :angry: . Co obchodzi resztę ile mamy gwiazdek na koszulkach. Nie ma przepisu, który by to regulował. Oddaliśmy pola znowu federacji. To nie jest zażegnanie sporu. Tylko poddanie się. Wcześniej brak walki przed Serie B, potem 2 daremne sezony, następnie wykopanie Del Piero z Juve, a teraz ta sprawa z gwiazdkami. :angry: . Giovanni Agnelli załatwiłby to zupełnie inaczej :!: To jawna kpina, a inter i milan będą dumnie nosić swoje gwiazdki na koszulkach :doh: . Brak słów.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 10:03

Elo Vidal:) pisze:Domówka bardzo ładna: wyczuwam w niej ciepło, miłość, tradycję, pasję, sukcesy. Można tak wymieniać bez końca te epitety.
To nie są epitety, wybacz czepliwość.
Elo Vidal:) pisze:To jawna kpina, a inter i milan będą dumnie nosić swoje gwiazdki na koszulkach :doh: . Brak słów.
No to nasza w tym głowa, żeby dumnie nosili po jednej gwiazdce jak najdłużej 8)

Nowe domówki podobne bardzo do koszulek z sezonu Ferrary i Zaccha. Są spoko. Gorsze niż tegoroczne, ale spoko. Wyjazdowe - cóż. Zobaczymy jak będą wyglądać na piłkarzach. W sumie dobrze, że Nedved czy Krasić nie ubiorą tych żółtek, wyglądaliby jak kurczaki z tymi swoimi blond włosami.

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 10:41

Elo Vidal:) pisze:[...] Jedyna rzecz jaka mnie boli: brak gwiazdek. Ulegliśmy federacji po raz kolejny :angry: . Co obchodzi resztę ile mamy gwiazdek na koszulkach. Nie ma przepisu, który by to regulował. Oddaliśmy pola znowu federacji. [...]
Czy ktoś z was może mi dokładniej wyjaśnić dlaczego to niby federacji zależało na tym, by na naszych koszulkach nie pojawiły się gwiazdki? Bo jakoś nie mogę doszukać się w tym większego sensu.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 10:49

kuba2424 pisze:
Elo Vidal:) pisze:[...] Jedyna rzecz jaka mnie boli: brak gwiazdek. Ulegliśmy federacji po raz kolejny :angry: . Co obchodzi resztę ile mamy gwiazdek na koszulkach. Nie ma przepisu, który by to regulował. Oddaliśmy pola znowu federacji. [...]
Czy ktoś z was może mi dokładniej wyjaśnić dlaczego to niby federacji zależało na tym, by na naszych koszulkach nie pojawiły się gwiazdki? Bo jakoś nie mogę doszukać się w tym większego sensu.
Logiczne. Według federacji mamy 29 mistrzostw, a przyjęte jest, że gwiazdki dostaje się za wygranie 10 Scudetti. Według nich - nie mamy 30 mistrzostw, nie mamy trzech gwiazdek.

Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 11:09

pablo1503 pisze:
kuba2424 pisze:
Logiczne. Według federacji mamy 29 mistrzostw, a przyjęte jest, że gwiazdki dostaje się za wygranie 10 Scudetti. Według nich - nie mamy 30 mistrzostw, nie mamy trzech gwiazdek.
Z tego co ja zrozumiałem, to żadnych gwiazdek nie będziemy mieli. Jeśli natomiast cały spór polega na tym ile gwiazdek będziemy nosić na piersi, to nie pozostaje nam nic innego, jak pogodzić się z tą decyzją. Za rok problem się sam wyjaśni ;)

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 11:15

Z tym, że żadne przepisy nie regulują ile jakakolwiek drużyna może sobie naszyć gwiazdek. Albo gwiazdki lub chociaż ten napis, albo niech gwiazdek nie będzie wcale, nawet w przyszłym sezonie jeśli wygramy. Niestety, zarząd pogodził się z decyzją władz ligi bo inaczej tej decyzji nie rozumiem.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 11:26

Znaczy ja generalnie uważam wywalenie gwiazdek i pozbycie się napisu za najlepszą możliwą decyzję. I popierałbym to w całości, gdyby nie zeszłoroczne napinki Andrei o trzech gwiazdkach, które pewien niesmak pozostawiły. Najpierw pan myśl, potem gadaj, panie prezydencie, nigdy na odwrót.

Natomiast oczywistym jest, że rękami i nogami powinniśmy dochodzić swoich praw i tego, że procesy dotyczące Calciopoli i farsa z Conte były totalnie nierzetelne i tendencyjne.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 13:08

Elo Vidal:) pisze:Jedyna rzecz jaka mnie boli: brak gwiazdek. Ulegliśmy federacji po raz kolejny :angry: . Co obchodzi resztę ile mamy gwiazdek na koszulkach. Nie ma przepisu, który by to regulował. Oddaliśmy pola znowu federacji. To nie jest zażegnanie sporu. Tylko poddanie się.
Tak tylko włoska federacja nie przpuści stroju z trzema gwizdkami;) Bodajże federacja musi zatwierdzic stroje na nowy sezon czyż nie ?

Gorzej bedzie jak za rok po wygraniu 32 scudetta Agnelli każe naszyć trzy gwiazdki, to dopiero wtedy bedzie oznaczało że przegraliśmy z FIGC.
Krystek pisze:Marchisio wrzucił coś takiego na Facebooka.
Świetne! Jak sobie leżą na jakims stole płasko to mi sie nie podobały a na zawodnikach jak leżą to już tak;) Fajnie ze poprawili logo Jeepa i końce loga są na równo z pasami ;)) bo w tym sezonie irytowało to wystające logo Jeepa na pół białego paska.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 13:12

Wojtek pisze:Gorzej bedzie jak za rok po wygraniu 32 scudetta Agnelli każe naszyć trzy gwiazdki, to dopiero wtedy bedzie oznaczało że przegraliśmy z FIGC.
przecież to jest najbardziej prawdopodobny scenariusz. Wydaje mi się, że wydarzenia po 2006 roku stworzyły "problem scudetti nr X0 i X1" :prochno: Wtedy będziemy ukrywać liczbe gwiazdek (scenariusz najgorszy, chyba że kiedyś doczekamy się przychylniejszych nam przedstawicieli figc, aczkolwiek realny).

Co do zdjęcia wrzuconego przez Claudio na facebooku. Nie wydaje wam się, że Vidal połknął garnek, albo lekko przytył? :smile:

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 13:18

pan Zambrotta pisze: Co do zdjęcia wrzuconego przez Claudio na facebooku. Nie wydaje wam się, że Vidal połknął garnek, albo lekko przytył? :smile:
tiaa..Conte by mu dał przytyć :prochno: po takich ciezkich treningach nie mialby nawet kiedy przytyc, zwykle zludzenie

ODPOWIEDZ