Stroje na sezon 2013/14
- Buffalo
- Juventino
No i super. Jak dla mnie to:
+ wezsze pasy, co sie fajniej prezentuje
+ bardziej 'slimfit'
+ napis Jeep zostal w koncu poprawnie wkomponowany
+ lepsze zakonczenie rekawow
+ chudsze, fajniej dopasowane Scudetto
+ brak zaklejonych gwiazdek
- poki co nie widze zadnego cytatu
- brak gwiazdek, ale to osobna kwestia
- gorszy tyl koszulki
+ wezsze pasy, co sie fajniej prezentuje
+ bardziej 'slimfit'
+ napis Jeep zostal w koncu poprawnie wkomponowany
+ lepsze zakonczenie rekawow
+ chudsze, fajniej dopasowane Scudetto
+ brak zaklejonych gwiazdek

- poki co nie widze zadnego cytatu
- brak gwiazdek, ale to osobna kwestia
- gorszy tyl koszulki
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Krystek
- Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ojej... czarne spodenki 
do żółtych raczej nie będzie niebieskich spodenek bo nie ma żadnych niebieskich wstawek na koszulce, a skoro czarne nie to pewnie żółte...

do żółtych raczej nie będzie niebieskich spodenek bo nie ma żadnych niebieskich wstawek na koszulce, a skoro czarne nie to pewnie żółte...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pan Zambrotta
- Juventino
Czarne spodenki
Nie można się do niczego przyczepic, chyba pierwszy raz nike robi nam dwa dobre komplety podstawowe pod rząd. Mam tylko nadzieje, ze wyjazdów i będą inne niż te żółte, wyglądają jak z lat 80.

Nie można się do niczego przyczepic, chyba pierwszy raz nike robi nam dwa dobre komplety podstawowe pod rząd. Mam tylko nadzieje, ze wyjazdów i będą inne niż te żółte, wyglądają jak z lat 80.
- Dybala 4ever
- Juventino
Domówka bardzo ładna: wyczuwam w niej ciepło, miłość, tradycję, pasję, sukcesy. Można tak wymieniać bez końca te epitety. Chociaż i tak czy owak wygląd koszulek nie wpłynie na wygrywanie czy nie
. Jedyna rzecz jaka mnie boli: brak gwiazdek. Ulegliśmy federacji po raz kolejny
. Co obchodzi resztę ile mamy gwiazdek na koszulkach. Nie ma przepisu, który by to regulował. Oddaliśmy pola znowu federacji. To nie jest zażegnanie sporu. Tylko poddanie się. Wcześniej brak walki przed Serie B, potem 2 daremne sezony, następnie wykopanie Del Piero z Juve, a teraz ta sprawa z gwiazdkami.
. Giovanni Agnelli załatwiłby to zupełnie inaczej :!: To jawna kpina, a inter i milan będą dumnie nosić swoje gwiazdki na koszulkach :doh: . Brak słów.

- Alfa i Omega
- Juventino
To nie są epitety, wybacz czepliwość.Elo Vidal:) pisze:Domówka bardzo ładna: wyczuwam w niej ciepło, miłość, tradycję, pasję, sukcesy. Można tak wymieniać bez końca te epitety.
No to nasza w tym głowa, żeby dumnie nosili po jednej gwiazdce jak najdłużej 8)Elo Vidal:) pisze:To jawna kpina, a inter i milan będą dumnie nosić swoje gwiazdki na koszulkach :doh: . Brak słów.
Nowe domówki podobne bardzo do koszulek z sezonu Ferrary i Zaccha. Są spoko. Gorsze niż tegoroczne, ale spoko. Wyjazdowe - cóż. Zobaczymy jak będą wyglądać na piłkarzach. W sumie dobrze, że Nedved czy Krasić nie ubiorą tych żółtek, wyglądaliby jak kurczaki z tymi swoimi blond włosami.
- kuba2424
- Juventino
Czy ktoś z was może mi dokładniej wyjaśnić dlaczego to niby federacji zależało na tym, by na naszych koszulkach nie pojawiły się gwiazdki? Bo jakoś nie mogę doszukać się w tym większego sensu.Elo Vidal:) pisze:[...] Jedyna rzecz jaka mnie boli: brak gwiazdek. Ulegliśmy federacji po raz kolejny. Co obchodzi resztę ile mamy gwiazdek na koszulkach. Nie ma przepisu, który by to regulował. Oddaliśmy pola znowu federacji. [...]
- pablo1503
- Juventino
Logiczne. Według federacji mamy 29 mistrzostw, a przyjęte jest, że gwiazdki dostaje się za wygranie 10 Scudetti. Według nich - nie mamy 30 mistrzostw, nie mamy trzech gwiazdek.kuba2424 pisze:Czy ktoś z was może mi dokładniej wyjaśnić dlaczego to niby federacji zależało na tym, by na naszych koszulkach nie pojawiły się gwiazdki? Bo jakoś nie mogę doszukać się w tym większego sensu.Elo Vidal:) pisze:[...] Jedyna rzecz jaka mnie boli: brak gwiazdek. Ulegliśmy federacji po raz kolejny. Co obchodzi resztę ile mamy gwiazdek na koszulkach. Nie ma przepisu, który by to regulował. Oddaliśmy pola znowu federacji. [...]

- kuba2424
- Juventino
Z tego co ja zrozumiałem, to żadnych gwiazdek nie będziemy mieli. Jeśli natomiast cały spór polega na tym ile gwiazdek będziemy nosić na piersi, to nie pozostaje nam nic innego, jak pogodzić się z tą decyzją. Za rok problem się sam wyjaśnipablo1503 pisze:Logiczne. Według federacji mamy 29 mistrzostw, a przyjęte jest, że gwiazdki dostaje się za wygranie 10 Scudetti. Według nich - nie mamy 30 mistrzostw, nie mamy trzech gwiazdek.kuba2424 pisze:Czy ktoś z was może mi dokładniej wyjaśnić dlaczego to niby federacji zależało na tym, by na naszych koszulkach nie pojawiły się gwiazdki? Bo jakoś nie mogę doszukać się w tym większego sensu.Elo Vidal:) pisze:[...] Jedyna rzecz jaka mnie boli: brak gwiazdek. Ulegliśmy federacji po raz kolejny. Co obchodzi resztę ile mamy gwiazdek na koszulkach. Nie ma przepisu, który by to regulował. Oddaliśmy pola znowu federacji. [...]

- Kuben
- Juventino
Z tym, że żadne przepisy nie regulują ile jakakolwiek drużyna może sobie naszyć gwiazdek. Albo gwiazdki lub chociaż ten napis, albo niech gwiazdek nie będzie wcale, nawet w przyszłym sezonie jeśli wygramy. Niestety, zarząd pogodził się z decyzją władz ligi bo inaczej tej decyzji nie rozumiem.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Alfa i Omega
- Juventino
Znaczy ja generalnie uważam wywalenie gwiazdek i pozbycie się napisu za najlepszą możliwą decyzję. I popierałbym to w całości, gdyby nie zeszłoroczne napinki Andrei o trzech gwiazdkach, które pewien niesmak pozostawiły. Najpierw pan myśl, potem gadaj, panie prezydencie, nigdy na odwrót.
Natomiast oczywistym jest, że rękami i nogami powinniśmy dochodzić swoich praw i tego, że procesy dotyczące Calciopoli i farsa z Conte były totalnie nierzetelne i tendencyjne.
Natomiast oczywistym jest, że rękami i nogami powinniśmy dochodzić swoich praw i tego, że procesy dotyczące Calciopoli i farsa z Conte były totalnie nierzetelne i tendencyjne.
- Wojtek
- Juventino
Tak tylko włoska federacja nie przpuści stroju z trzema gwizdkami;) Bodajże federacja musi zatwierdzic stroje na nowy sezon czyż nie ?Elo Vidal:) pisze:Jedyna rzecz jaka mnie boli: brak gwiazdek. Ulegliśmy federacji po raz kolejny. Co obchodzi resztę ile mamy gwiazdek na koszulkach. Nie ma przepisu, który by to regulował. Oddaliśmy pola znowu federacji. To nie jest zażegnanie sporu. Tylko poddanie się.
Gorzej bedzie jak za rok po wygraniu 32 scudetta Agnelli każe naszyć trzy gwiazdki, to dopiero wtedy bedzie oznaczało że przegraliśmy z FIGC.
Świetne! Jak sobie leżą na jakims stole płasko to mi sie nie podobały a na zawodnikach jak leżą to już tak;) Fajnie ze poprawili logo Jeepa i końce loga są na równo z pasamiKrystek pisze:Marchisio wrzucił coś takiego na Facebooka.

- pan Zambrotta
- Juventino
przecież to jest najbardziej prawdopodobny scenariusz. Wydaje mi się, że wydarzenia po 2006 roku stworzyły "problem scudetti nr X0 i X1"Wojtek pisze:Gorzej bedzie jak za rok po wygraniu 32 scudetta Agnelli każe naszyć trzy gwiazdki, to dopiero wtedy bedzie oznaczało że przegraliśmy z FIGC.

Co do zdjęcia wrzuconego przez Claudio na facebooku. Nie wydaje wam się, że Vidal połknął garnek, albo lekko przytył?
- Piti
- Juventino
tiaa..Conte by mu dał przytyćpan Zambrotta pisze: Co do zdjęcia wrzuconego przez Claudio na facebooku. Nie wydaje wam się, że Vidal połknął garnek, albo lekko przytył?