Serie A 12/13 (27): Napoli 1-1 JUVENTUS
- mateo369
- Juventino

napoli nie gra nic, napoli powinno grać w 10-ciu.
z przebiegu pierwszej połowy wniosek jest tylko jeden i bardzo prosty - jeśli tego nie wygramy, to będzie TRAGEDIA!
ale wygramy!
Ci co najeżdżają na Bonu za tę bramkę powinni się zdrowo pieprznąć głową w mur. Wątpię aby pomogło ale na pewno nie zaszkodzi.
z przebiegu pierwszej połowy wniosek jest tylko jeden i bardzo prosty - jeśli tego nie wygramy, to będzie TRAGEDIA!
ale wygramy!
Ci co najeżdżają na Bonu za tę bramkę powinni się zdrowo pieprznąć głową w mur. Wątpię aby pomogło ale na pewno nie zaszkodzi.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- kuba2424
- Juventino

Właśnie o tym pisałem przed meczem. Obyśmy zachowali zimną krew i wypunktowali zawodników Napoli.PietroBosman pisze:Zagotowało się pod koniec pierwszej połowy.W drugiej ktoś wyleci.kuba2424 pisze:Tak jak można było się spodziewać, atmosfera rozgrzana do czerwoności, chociaż spodziewałem się że bezsensowny faul ze strony Napoli nastąpi o wiele wcześniej.
Jeśli chodzi o sam przebieg meczu, to myślę, że stać nas dziś na zwycięstwo.
No i sędzia, który nie ma jaj żeby Cavaniemu pokazać czerwo!
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
Wstyd Antonio. Wielki wstyd. Zamiast poprowadzić drużynę do zwycięstwa odstawia taką prowokację. Jestem zażenowany postawą naszego trenera.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- kuba2424
- Juventino

Mam wrażenie, że w przerwie obydwie drużyny ustaliły że będą grać na remis. I jedni, i drudzy chodzili po murawie jak święte krowy - tu se podrepcze, tu potupie, tam se odpocznę...nudna druga połowa. O co chodzi???
- Piti
- Juventino

pamietaj, zawsze o zwycięstwo :lol:jackop pisze:Wstyd Antonio. Wielki wstyd. Zamiast poprowadzić drużynę do zwycięstwa odstawia taką prowokację. Jestem zażenowany postawą naszego trenera.
nie ma to jak wpuscic Padoina w koncowce, no ale cóż..trzeba pupilkowi nabić licznik występów w barwach Juve, zeby ładniej w CV wyglądało
- Giovani
- Juventino

Po tej secie Vucinicia myślałem, że eksploduję. Nie przeszkadza mi jego nonszalancja, ale to co zrobił tym razem bardzo mnie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Z przebiegu meczu powinniśmy go wygrać, chociaż i remis nie jest złym wynikiem. Bardzo fajnie zagrał Vidal, a także całe linia obrona + oczywiście, cichy bohater tego spotkania Buffon. Nie najeżdżajcie tylko Bonucciego po tym kiksie, bo to absolutnie nie była jego wina.
Z przebiegu meczu powinniśmy go wygrać, chociaż i remis nie jest złym wynikiem. Bardzo fajnie zagrał Vidal, a także całe linia obrona + oczywiście, cichy bohater tego spotkania Buffon. Nie najeżdżajcie tylko Bonucciego po tym kiksie, bo to absolutnie nie była jego wina.
- strong return
- Juventino

Słaba naprawdę była ta druga połowa, po niej to my mogliśmy dla odmiany przegrywać dwiema bramkami. Duża panika się wkradła, plus brak konstruowania akcji, może 2, góra 3 były niezłe w drugiej części.
Znów zagraliśmy nierówno, można być przynajmniej zadowolonym z wyniku, Conte najwyrażniej też był wprowadzając Pogbę i z faktu i że jakoś to przetrwaliśmy. Pomoc marnie, zmiany późne (wprowadzenie Matriego, Vucinić nie wiem co robił tak długo na boisku)
Znów zagraliśmy nierówno, można być przynajmniej zadowolonym z wyniku, Conte najwyrażniej też był wprowadzając Pogbę i z faktu i że jakoś to przetrwaliśmy. Pomoc marnie, zmiany późne (wprowadzenie Matriego, Vucinić nie wiem co robił tak długo na boisku)
Ostatnio zmieniony 01 marca 2013, 22:46 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- Swider10
- Juventino

przed meczem brałbym remis w ciemno... ale Vucinic mogł zostać bohaterem niestety zawiódł w decydującym momencie przy 2-0 nie dalibyśmy sobie wydrzeć zwycięstwa. No i oczywiście Cavani powinien wylecieć!!
Nie ma co jest dobrze (choć mogło być super) dalej mamy 6ptk przewagi mały kroczek do mistrzostwa zrobiliśmy !
Nie ma co jest dobrze (choć mogło być super) dalej mamy 6ptk przewagi mały kroczek do mistrzostwa zrobiliśmy !
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- kosciu88
- Juventino

Dobry remis choc maly niedosyt jest, z 0 2 by mieli ciezko sie podniesc
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- koki90
- Juventino

nie macie się już czego czepiać tylko zmian w 90 min. Remis nie jest zły. Vucinic zawalił setke, ale Napoli też miało swoje okazje.
Strasznie były irytujące ciągłe długie piłki... przypomniały mi się czasy Ranieriego...
Strasznie były irytujące ciągłe długie piłki... przypomniały mi się czasy Ranieriego...
Ostatnio zmieniony 01 marca 2013, 22:49 przez koki90, łącznie zmieniany 2 razy.