LM 12/13 (gr. E) [03]: FCN 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- Mate.G
- Juventino
Mam nadzieję, że ustrzelimy coś.
Vucinic na boisko i nie chcę widzieć Cegły w następnej połowie :twisted:
Vucinic na boisko i nie chcę widzieć Cegły w następnej połowie :twisted:
- pogrzebacz
- Juventino
Słabo, jeżeli nie strzelimy szybko gola to na pewno jedna z kontr Nors.. skończy się golem... Matri przez przypadek założył siate, a i tak by sie w okręgówce nie chwycił do składu..
- pumex
- Juventino
Dajcie spokój, ludzie. Mieliśmy wejść w nich na pełnej .*. a mamy piknik. Giovinco mimo tego, że standardowo jak końska mucha lata po boisku robiąc wiat z którego nic nie wynika, jest najlepszy - to chyba opisuję skalę dzisiejszego problemu.

- gucio_juve
- Juventino
Ja z racji tego, że transmisje wszystkie padły oglądam Szachtar - Chelsea w eNce. Może ktoś opisać krótko przebieg gry? I czy są szansę na wygranie tego ?
- Swider10
- Juventino
Panowie przejrzłaem chyba z 20 linków wszystkie albo strasznie tną albo po 5 min transmisja sie wyłącza koszmar! Jezeli ktos posiada cos sprawdzonego prosze o podanie
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Cegła wygląda tak komicznie, jak taki paralityk. Dawać Gacka, ten jest szybki i przebojowy, tego nam trzeba. Matri też do zmiany, kusi ten Bendtner, może coś ze łba j...e.
Na tym ogladam, szału nie ma ale nie tnie przynajmniej.
http://www.belovedsport.com/channel-4.php
Na tym ogladam, szału nie ma ale nie tnie przynajmniej.
http://www.belovedsport.com/channel-4.php
Ostatnio zmieniony 23 października 2012, 21:38 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.
- baka
- Juventino
Końcówka lepsza od początku pierwszej połowy. Gio jak na razie najaktywniejszy na boisku , choć bardzo irytuje brak skuteczności powinien już dwie minimum ustrzelić. Cegła do zmiany. Isla niewidoczny , Bombardier tym bardziej. Brakuje mi tych wyjść Markiza ze środka pola i długich piłek Pirlo na niego , ale to chyba kwestia dobrze ustawionej obrony gospodarzy. Mam nadzieję , że w drugiej połowię ujrzę Bendtnera i Pogbe oraz Caceresa. Musimy wygrać ten mecz za wszelką cenę.
- juvemaroko
- Juventino

Oby nie bylo kolejnego remisu na arenach Europejskich!
Jesli dobrze pamietam mamy seria 8 remisow z rzedu.
- pablo1503
- Juventino
Tragedii nie ma. Matri jak to Matri - pewnego poziomu nie przeskoczy. Obawiałem się, że będzie grał gorzej, ale mimo wszystko wpuściłbym Mirko w jego miejsce.Castiel pisze:Nie miałem okazji oglądać...jak spisał sie nasz Bombardier?
Szczerze mówiąc, to nie wierze, że nadal remisujemy to spotkanie. Nasi przeciwnicy, to jakby nie patrząc ogóry, a my nie potrafimy zdobyć bramki

- Robaku
- Juventino
GIo nasz najjasniejszy punkt, miesza dogrywa, strzela, walczy - czyli to co zwykle, od poczatku sezonu prezentuje się najrówniej z naszych napadziorów, gdyby nie on to wyglądałoby to cholernie zenująco, a tak to wygląda to tylko źle.
Matria jak zwykle, fajnie biega, bardzo seksowanie poprawia włosy i macha rączkami, znamienne było jak zepchnął go murzyn (być może i był faul), ale kilka minut później GIo sam odepchnał tego obrońce.
W ogole ciekawie wygląda wspołpraca DeCeglie Gio i mam nadzieje, ze Kutcher zostanie na boisku do końca.
Słabiej pomoc a szczegolnie VIdal i Markiz chciałbym zeby weszli i POgba i Marrone bo przy boku Andrzej mysle, ze wyglądałoby to fajnie.
Właśnie co z Markizem bo mi stream padl własnie w tym czasie gdy Markiz lezal do boisku.
Co mecz zmieniany jest nasz atak i co mecz wygląda to słabo.
Na początku obrona tragicznie, póżniej wygladało to lepiej i z każdą minutą jest coraz pewniuej. Jakoś się bramke ustrzeli to pewne, może Bendtner !?
Poratujcie jakims linkiem bo mi wszystko tnie.
Matria jak zwykle, fajnie biega, bardzo seksowanie poprawia włosy i macha rączkami, znamienne było jak zepchnął go murzyn (być może i był faul), ale kilka minut później GIo sam odepchnał tego obrońce.
W ogole ciekawie wygląda wspołpraca DeCeglie Gio i mam nadzieje, ze Kutcher zostanie na boisku do końca.
Słabiej pomoc a szczegolnie VIdal i Markiz chciałbym zeby weszli i POgba i Marrone bo przy boku Andrzej mysle, ze wyglądałoby to fajnie.
Właśnie co z Markizem bo mi stream padl własnie w tym czasie gdy Markiz lezal do boisku.
Co mecz zmieniany jest nasz atak i co mecz wygląda to słabo.
Na początku obrona tragicznie, póżniej wygladało to lepiej i z każdą minutą jest coraz pewniuej. Jakoś się bramke ustrzeli to pewne, może Bendtner !?
Poratujcie jakims linkiem bo mi wszystko tnie.
- kosciu88
- Juventino
Widac brak Kwadwo, DC mu do piet nie dorasta, nawet kiwnac nie probuje. Wpuscic Gacka albo <artina za DC i Vucinica za Matriego. Jak dotad bida z nedza.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti