Serie A 12/13 (8): JUVENTUS 2-0 Napoli
- Monte Cristo
- Juventino
A w domu wszyscy zdrowi? Giovinco dzis zagral dobre spotkanie.Sila Spokoju pisze:
Giovinco - ten to mnie wkurzał cały mecz. Nie wiem, ale on mnie już chyba nie przekona do siebie. O ile byłem jego zwolennikiem przed odejściem, o tyle teraz wydaje mi się, że jest po prostu przeciętny i nie powinien grać w pierwszym składzie, a jeśli już ma grać to na średniaków, a nie takie Napoli. No ale dzisiaj rozumiem, wszak nie było Vucinica.
No i jeden z najtrudniejszych meczow w tej rundzie za nami. Kamien spadl mi z serca po bramce Martina.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Takk nasz napastnik zagrał wręcz perfekcyjne spotkanie. Zapracował na 2 gole drużyny, nie tracił praktycznie piłek i do tego był groźny - hahah. Daj sobie chłopie spokój...Monte Cristo pisze: Giovinco dzis zagral dobre spotkanie.
- Mozna
- Juventino
Ogromnie ważne 3 pkt , świetne zmiany . Pirlo nieźle Marchisio wykonał kawal dobrej roboty. Vidal słabiej i fajnie Pogba go zastąpił. Czy mi się tylko wydawało czy podczas zmiany Caseres-Asamoah Kalinowski powiedział ze to zmiana napastnik za pomocnika?
- Robaku
- Juventino
nie to nie będzie maskara, tzn. ze on jeszcze gorzej się prezentuje niż oni.Krystek pisze:Jak następnym razem do wyboru będzie Matri albo Bendtner i nie wybiorą tego drugiego, to będzie masakra.
To będzie znaczyło, że nawet Lewy nas zbawi.
- koki90
- Juventino
W drugiej połowie wreszcie zobaczyliśmy grę w piłkę. Nie wierzyłem zbytnio w naszych zmienników, ale jednak pokazali się z tej najlepszej strony.
Mecz był cholernie ciężki. Napoli mocne i skupione, mało otwartej gry z obu stron, do tego sędzia gwiżdżący niemal wszystko. Tym bardziej cieszą 3 punkty.
Do tego ta atmosfera ! Radość po golu Caceresa bezcenna. Po drugiej bramce wcale nie było gorzej, stadion oszalał ! Jesteśmy mocnym ZESPOŁEM. Radość po bramkach pokazała jak jesteśmy ZJEDNOCZENI. A na deser hymn i podziękowania dla kibiców. Coś pięknego. Warto było oglądać do końca. FORZA JUVE
Mecz był cholernie ciężki. Napoli mocne i skupione, mało otwartej gry z obu stron, do tego sędzia gwiżdżący niemal wszystko. Tym bardziej cieszą 3 punkty.
Do tego ta atmosfera ! Radość po golu Caceresa bezcenna. Po drugiej bramce wcale nie było gorzej, stadion oszalał ! Jesteśmy mocnym ZESPOŁEM. Radość po bramkach pokazała jak jesteśmy ZJEDNOCZENI. A na deser hymn i podziękowania dla kibiców. Coś pięknego. Warto było oglądać do końca. FORZA JUVE

- Kubba
- Juventino
Jesteś trollem czy tylko mi się wydaje?Sila Spokoju pisze:Takk nasz napastnik zagrał wręcz perfekcyjne spotkanie. Zapracował na 2 gole drużyny, nie tracił praktycznie piłek i do tego był groźny - hahah. Daj sobie chłopie spokój...Monte Cristo pisze: Giovinco dzis zagral dobre spotkanie.
Osobiście nie lubie Giovinco, może powiedzieć, że jestem jego "hejterem", ale dziś złego słowa na niego nie powiem. Grał bardzo dobrze, czasami za bardzo "harcił"; jeden z lepszych dzisiaj.
Matri powinien szukać sobie nowego kluby... Z niego chyba już nic nie będzie

- Monte Cristo
- Juventino
A czy ja mowie ze on zagral perfekcyjne spotkanie chlopczyku maly?Sila Spokoju pisze:Takk nasz napastnik zagrał wręcz perfekcyjne spotkanie. Zapracował na 2 gole drużyny, nie tracił praktycznie piłek i do tego był groźny - hahah. Daj sobie chłopie spokój...Monte Cristo pisze: Giovinco dzis zagral dobre spotkanie.
Mial duzo rajdow, ladnie sie ustawial, dobrze wychodzil na pozycje, podawal - no dobra, ten strzal w polu karnym powinien isc na bramke.
Pora spac dziecko.
Ostatnio zmieniony 20 października 2012, 20:11 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Eric6666
- Juventino
Narzekaliście, że przyszedł Bendtner, a on po prostu pewnie ma byc zapchajdziurą, która w ostateczności ma wejśc. Quaglia-Matri, na nich trzeba liczyc, Matri może nieskuteczny, ale jako odgrywający sobie radzi, moim zdaniem lepiej niż Giovinco, który za dużo sam niestety. Seba może byc przydatny na słabszych przeciwników, ale z czołówką, cieżko ma przejsc pierwszego lepszego obrońce.Krystek pisze:Jak następnym razem do wyboru będzie Matri albo Bendtner i nie wybiorą tego drugiego, to będzie masakra.
Po co wam Bendtner? wypożyczony, raczej go nie kupimy, niech siedzi na ławie i obyśmy nie musieli go wpuszczac, a w zimie dawac Llorente i może w końcu nie tylko pomoc i obrona zacznie strzelac.
Bravo Martin ( jeden z najskuteczniejszych juventinich? ) i Pogba! ładnie francuz zagrał, a bramka marzenie;d
Ostatnio zmieniony 20 października 2012, 20:13 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- wojti-s
- Juventino
A ja widziałem spartolenie sytuacji, podobnej do tej, z której balut zdobył gola dla Italii w meczu z Danią na 3-1. Ale wiadomo... nie ma nawet co porównywać umiejętności i potencjału tych panów.SKAr7 pisze:AWidziałem przez te 15 minut też dużo ruchu i czucia pozycji u Alessandro "gram dobrze jak wchodzę z ławy" Matriego. Co miało spory udział w bramce Pogby.
- meda11
- Juventino
Każdy kolejny nie przegrany mecz powoduje u mnie złość... Jestem zły, że z przodu nie mamy top playerów. Gdybyśmy posiadali z przodu duet chociaż w 80½ mocny jak Ronaldo&Benzema czy Rooney&Robin to nie byłoby co sprzątać.
Sędzia też Was irytował tym złym ustawianiem się i blokowaniem zawodników?
- Ein
- Juventino
Oho. Gimbaza hejci Giovinco. Dajcie popcorn.
Fajny mecz. Cieszy wygrana, cieszy dobra postawa naszego bramkarza i 0 z tyłu.
Szkoda niewykorzystanych sytuacji Giovinco i Matriego, ale i tak jestem kontent z ich gry, jak z gry naszych zmienników.
Ogólnie Juventus zagrał jak zawsze- czyli dobrze
Napoli wymiękło zdecydowanie
Fajny mecz. Cieszy wygrana, cieszy dobra postawa naszego bramkarza i 0 z tyłu.
Szkoda niewykorzystanych sytuacji Giovinco i Matriego, ale i tak jestem kontent z ich gry, jak z gry naszych zmienników.
Ogólnie Juventus zagrał jak zawsze- czyli dobrze
Napoli wymiękło zdecydowanie
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
to dlaczego jeszcze siedzisz na forum ? DobranocMonte Cristo pisze: Pora spac dziecko.

Swoją drogą co masz z tym "dzieckiem" ? Czyżby kompleks jakiś ?
- mazi12
- Juventino
No i pięknie. większość meczu wyrównana, ale w swoim stylu poczekaliśmy na słabszy moment rywala i go wykorzystaliśmy.
Pogba świetnie. Ma dopiero 19lat a spokój we krwi niesamowity. I to uderzenie :shock: Jestem za częstszą jego grą, w pierwszym składzie czy też z ławki. FORZA. Teraz Duńczycy...
Pogba świetnie. Ma dopiero 19lat a spokój we krwi niesamowity. I to uderzenie :shock: Jestem za częstszą jego grą, w pierwszym składzie czy też z ławki. FORZA. Teraz Duńczycy...
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Oj tak. Sędzia jakiś pierdyknięty dzisiaj się trafił.meda11 pisze:
Co do meczu - chciałbym zwrócić uwagę na słabiutką postawę Lichego i Vidala. Przydałby się im odpoczynek.
Następny mecz bez porażki, a ponadto ważne 3pkt ze śmieciarzami. Jesteśmy samodzielnym liderem!
FANTASTYCZNY gol Pogby!