LM 12/13 (gr. E) [02]: JUVENTUS 1-1 Shakhtar
- pablo1503
- Juventino
Szczerze mówiąc, to nie spodziewałem się, że Szachtar będzie tak dominował w aspekcie posiadania piłki. Na nasze szczęście szybko się podnieśliśmy i zdobyliśmy przepiękną bramkę
Asamoah zaczął grać dopiero pod koniec drugiej połowy. Szkoda, że na początku tak cieniował, bo dopiero gdy zaczął grać, to coś ruszyło z przodu. Totalny brak chemii między naszymi napastnikami, jeden z nich powinien zejść jak najszybciej.

- @D@$
- Juventino
Mi się to w ogóle nie załącza

Ma ktoś jakikolwiek link co nie zacina i da się dać na pełny ekran?
Jedyny sensowny jaki znalazłem to ten: http://pl-sport.tv/stream-2.htm (ten wcześniejszy co wrzucałem jednak zamula), tyle że w małym okienku... i nie widzę by się dało powiększyć.
Nie taki słaby ten Szachtar, ale rozklepiemy.
Kurde, ale ciemniak ze mnie, jednak da się dać pełny ekran :doh:
@strong return - chyba pójdziesz do cytatów

Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 21:43 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marian.
- Juventino
Co mnie drażni?
Kibice, którzy nie dopingują. Być może to jakiś protest, ale nie wybrali najlepszego meczu na taką inicjatywę. Po drugie. Trybuny. Aż tak drogie te bilety były? Takich pustek nie było od czasu gry na Olimpico. Nawet z Bolonią w poprzednim sezonie w CI było chyba więcej kibiców.
Po trzecie. Do straty gola nasza gra wyglądała strasznie słabo. Byliśmy przestraszeni, dalej mam nadzieje, że nasi mają kilo w portkach, ale jest lepiej niż w pierwszych 20 minutach.
Szachtar to nie leszcze, co dziś udowadniają. Musimy się na prawdę postarać, żeby zainkasować trzy punkty.
Na co liczę? Na zdecydowanie lepszą grę w drugiej połowie i żeby kibice się obudzili.
Kibice, którzy nie dopingują. Być może to jakiś protest, ale nie wybrali najlepszego meczu na taką inicjatywę. Po drugie. Trybuny. Aż tak drogie te bilety były? Takich pustek nie było od czasu gry na Olimpico. Nawet z Bolonią w poprzednim sezonie w CI było chyba więcej kibiców.
Po trzecie. Do straty gola nasza gra wyglądała strasznie słabo. Byliśmy przestraszeni, dalej mam nadzieje, że nasi mają kilo w portkach, ale jest lepiej niż w pierwszych 20 minutach.
Szachtar to nie leszcze, co dziś udowadniają. Musimy się na prawdę postarać, żeby zainkasować trzy punkty.
Na co liczę? Na zdecydowanie lepszą grę w drugiej połowie i żeby kibice się obudzili.

1. Są od nas lepsi technicznie, swobodniej piłką potrafią grać.
2. Kaleczymy w ofensywie.
3. Asa ciągle kopie w ukraińców
4. Może wymęczymy 3 pkt.
5.Turyńczycy nie zasługują na taki klub.
2. Kaleczymy w ofensywie.
3. Asa ciągle kopie w ukraińców

4. Może wymęczymy 3 pkt.
5.Turyńczycy nie zasługują na taki klub.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- strong return
- Juventino
Chyba musimy dodać więcej agresji, gdy oni rozgrywają piłkę. Stroną Asy sunie więcej ataków. Giovinco to nie wiem, czy przebywa na boisku. Ten Szachtar jest naprawdę świetnie ułożoną drużyną. Równy mecz, nawet chyba z lekkim wskazaniem na nich, choć w końcówce jakby zyskaliśmy drugi oddech. Dobrze, że Bonuc czasem umie (fizycznie) użyć głowy.
EDIT: Vucinić oczywiście.
EDIT: Vucinić oczywiście.

Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 21:41 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Kiss
- Juventino
Ja bym nie narzekal na pojedynczych pilkarzy tylko na taktyke.
Bronimy sie z Szachtarem grajac u siebie jakby to byla Barcelona. Conajmniej Barcelona. Pressingu 0, gracze z Ukrainy pewnie sie dziwia, co jest grane "my sobie podajemy, a Juve grac z nami nie chce"
Bronimy sie z Szachtarem grajac u siebie jakby to byla Barcelona. Conajmniej Barcelona. Pressingu 0, gracze z Ukrainy pewnie sie dziwia, co jest grane "my sobie podajemy, a Juve grac z nami nie chce"
- J-d-U-o-V-m-E-inik
- Juventino
- SKAr7
- Juventino
poczatek tragiczny, im dalej w las tym lepiej. Ale okropnie wygląda brak zrozumienia na boisku przy potencjalnych kontrach.
Spróbowałbym przejść do 4-3-3.
Dużo osób wymieniało różne gwiazdy Szachtara, ale dziś jest nią jeden pan- Tomas Hubschman. Rozbija co drugą naszą akcję niczym Valero w meczu z Violą
To, jak dobrze Szachtar utrzymuje się przy piłce- pełen szacunek.
Spróbowałbym przejść do 4-3-3.
Dużo osób wymieniało różne gwiazdy Szachtara, ale dziś jest nią jeden pan- Tomas Hubschman. Rozbija co drugą naszą akcję niczym Valero w meczu z Violą
To, jak dobrze Szachtar utrzymuje się przy piłce- pełen szacunek.
Ostatnio zmieniony 02 października 2012, 21:41 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- revelJuve
- Juventino
Drużyna przeszła ciężkie chwile. Dzieciarnia ze strony będzie niepocieszona że nie ma łatwego 3 0 :lol: . Druga połowa mam nadzieje że się otworzą na grę. Ja w ogóle nie wiem jak można pisać cos w style że : są 3 punkty, łatwizna itd. Miłego oglądania
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Początek to jakaś masakra - przeszliśmy obok tego meczu. Dużo strat, brak pomysłu na rozegranie piłki, wyglądało to gorzej niż z violką. Od gola Bonucciego gra prezentuje się już jednak dużo lepiej. Zaczęliśmy utrzymywać się przy piłce i końcówka należała do nas. Cholernie szkoda główki Bonuca, bo jakimś cudem bramkarz to obronił.
Musimy zmienić nastawienie - przeciwnik gra dobrze, ale nasi piłkarzy prezentują się dużo poniżej oczekiwań. Spodziewam się bardziej uważnej gry w drugiej połowie i zdecydowanych ataków.
Musimy zmienić nastawienie - przeciwnik gra dobrze, ale nasi piłkarzy prezentują się dużo poniżej oczekiwań. Spodziewam się bardziej uważnej gry w drugiej połowie i zdecydowanych ataków.
- Nedved1983
- Juventino
dla tych Włochów którzy mieszkają z rodzicami po 30tce i coraz częściej ich pozywają o środki do życia bo nie mają pracy?tabo89 pisze:Co to jest 80eur dla Włochów.. Poza tym Ci Ukraińcy są całkiem nieźli..
mecz z Ukraińcami, w środku tygodnia, kryzys a oni chcą średnio po 30-40 euro więcej za bilet

na razie ten mecz przypomina bardziej mecz z Fiorentiną niż Romą

znowu zawodzi środek pola, zaliczamy masę strat i niedokładnych podań. wiele rzeczy do poprawy. w tym sezonie tracimy za dużo bramek.
Nie przebywa. Nawet prze chwilę na nim nie przebywał.strong return pisze:Giovinco to nie wiem, czy przebywa na boisku.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Juvefanatp
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ale jak to jest możliwe żebym ja, zwykły człowiek od momentu zapowiedzi budowy stadionu, krzyczał sobie w myślach: "Dawajcie czarne krzesełka to jak będą jakieś pustki to się zamaskują, i klimat będzie fajniejszy!", a projektant o tym nie pomyślał.
Co do naszej gry, to nie wygląda to jakoś za dobrze, ale chociaż stwarzamy sobie sytuacje, przy grze niewiele lepszej niż tej z Violą. Do 35 minuty nasz środek pola odstawał okrutnie od doniecczan, i słabo sobie radzą z ich intensywnym pressingiem.
Co do naszej gry, to nie wygląda to jakoś za dobrze, ale chociaż stwarzamy sobie sytuacje, przy grze niewiele lepszej niż tej z Violą. Do 35 minuty nasz środek pola odstawał okrutnie od doniecczan, i słabo sobie radzą z ich intensywnym pressingiem.