Serie A 12/13 (6): JUVENTUS 4-1 Roma
- KondzioJuveFans
- Juventino
świetny Pirlo , fenomenalny Chiellini i bardzo dobry Matri. Jedziemy Rome i oby w drugiej połowie nasi nie stracili motywacji. FORZA JUVE !
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Antek666
- Juventino
nooo i to mi się podoba. Dostaliśmy frajera do lania to go lejemy 
po tym co nam nasi zaserwowali we wtorek fajnie się patrzy taki mecz,roma zemana to taki śląsk w pucharach
a de rossi to nie wiem na co był na sam koniec wkurzony i to jakby do sędziego jakieś żale miał. Czy to sędzia jest winny,że Daniele ma patałachów jako partnerów w zespole?
mimo wszystko to nawet nie myślałem,że będzie to aż tak gładko szło,dymamy romę tak jak chcemy i to bez lubrykanta.
@pablo, Matri gra chyba nawet lepiej niż Miras

po tym co nam nasi zaserwowali we wtorek fajnie się patrzy taki mecz,roma zemana to taki śląsk w pucharach

a de rossi to nie wiem na co był na sam koniec wkurzony i to jakby do sędziego jakieś żale miał. Czy to sędzia jest winny,że Daniele ma patałachów jako partnerów w zespole?
mimo wszystko to nawet nie myślałem,że będzie to aż tak gładko szło,dymamy romę tak jak chcemy i to bez lubrykanta.
@pablo, Matri gra chyba nawet lepiej niż Miras
Ostatnio zmieniony 29 września 2012, 21:38 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.
- baka
- Juventino
Świetny wynik wymarzony wprost. Pirlo super , chyba wypoczął w końcu. Świetna zmiana naszego "De Celie" , Martin trochę mniej widoczny. Ja bym dał szansę Bendtnerowi za Vucinicia. I na koniec przybliżenie na twarz Zemana po trzeciej bramce - bezcenne. FORZA JUVE !
- Łukasz
- Juventino
Odwieczny wróg - Roma, odwieczny wróg - Zeman. Pirlo i Matri strzelają, a ja nie obejrzałem pierwszej połowy... Jest aż tak dobrze?
- Kubas
- Juventino
@Kamil_on, litości...Rozumiem, że obrona Romy jest dziurawa jak ser szwajcarski, ale to nadal dość dobra drużyna. Nie rozumiem po co doszukiwać się dziury w całym. Gramy koncertowo i nie bójmy się tego powiedzieć. Oddajmy cesarzowi co cesarskie
Ja mam niedosyt z powodu zmarnowanych ,,poprzeczek"...Może pobijemy 4-0 z poprzedniego sezonu? W ogóle to póki co kopiujemy ten mecz...kropka w kropkę :twisted:
- Nathan
- Juventino
Matri świetnie wychodzi do piłek, Marchisio kapitalnie, skrzydła zaskakująco dobrze, chociaż większość akcji wykorzystuje słaby środek rzymian. Dominacja i oby tak dalej.

Stupidity is immortal, so, some would live eternally.
Terribilis... Est... Locus... Iste...
Terribilis... Est... Locus... Iste...
- karosznurek
- Juventino
Gramy bardzo dobrze, zapowiada się ciekawa druga połowa. Obrona Romy wygląda bardzo tragicznie. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."