Serie A 12/13 (4): JUVENTUS 2-0 Chievo
- bajbek17
- Juventino
Za dużo tych zmian, oby tylko wygrali.daroo89 pisze:Oficjalny skład: JUVENTUS (3-5-2): 1 Buffon; 19 Bonucci, 2 Lucio, 3 Chiellini; 33 Isla, 24 Giaccherini, 6 Pogba, 8 Marchisio, 22 Asamoah; 27 Quagliarella, 9 Vucinic
Są więc zapowiadane zmiany, ciekaw jestem co pokażą Isla i Pogba.
- szycha21
- Juventino
daroo89 pisze:Oficjalny skład: JUVENTUS (3-5-2): 1 Buffon; 19 Bonucci, 2 Lucio, 3 Chiellini; 33 Isla, 24 Giaccherini, 6 Pogba, 8 Marchisio, 22 Asamoah; 27 Quagliarella, 9 Vucinic
ahhhh... może nie w tym meczu, ale zobaczycie...te zmiany zemszczą się na nas. Jak można zmienić 5 zawodników? No ale dobra... ja nie będę się mądrzył, bo gdybym był takim asem, to ja byłbym na ławce a nie Conte xd Mówie tylko, że mam złe przeczucia.
- Mate.G
- Juventino
Będzie ciężko...
2:0 dla Juve po pierwszej połowie remis
2:0 dla Juve po pierwszej połowie remis

- yamakasi
- Juventino
Lazio im ostatnio dowaliło ze spokojem a więc nie spodziewam się trudnej przeprawy dzisiaj, przecież nie będziemy ciągle z nimi tracić punktów. Juve strzela średnio 3 gole na mecz a dzisiaj jest okazja żeby średnią podnieść i myślę że tak się stanie.
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- Szilgu
- Juventino
Jestem strasznie ciekawy gry Pogby... Nie mamy dobrej alternatywy dla Pirlo, a ten coś cieniuje. Przydałoby się niezłe wejście Francuza. Wtedy nie musielibyśmy się martwić słabszą formą Andrei.
Stawiam na 1-0 po słabym meczu i wymęczonej wygranej w końcówce. Bramka hmmm może nasz tap madl? Ewentualnie Quagliarella.
Stawiam na 1-0 po słabym meczu i wymęczonej wygranej w końcówce. Bramka hmmm może nasz tap madl? Ewentualnie Quagliarella.
- kaczy19FJ
- Juventino
szycha21 pisze:daroo89 pisze:Oficjalny skład: JUVENTUS (3-5-2): 1 Buffon; 19 Bonucci, 2 Lucio, 3 Chiellini; 33 Isla, 24 Giaccherini, 6 Pogba, 8 Marchisio, 22 Asamoah; 27 Quagliarella, 9 Vucinic
ahhhh... może nie w tym meczu, ale zobaczycie...te zmiany zemszczą się na nas. Jak można zmienić 5 zawodników? No ale dobra... ja nie będę się mądrzył, bo gdybym był takim asem, to ja byłbym na ławce a nie Conte xd Mówie tylko, że mam złe przeczucia.
Dobrze, że to Ty nie prowadzisz zespołu. To nie jest kolego Fifa czy FM, że możesz ich jechać równo przez cały czas - cały czas są samą 11-stką.

Myślę, że mecz wygramy skromnie.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zamienilbym Gacka z Asem.daroo89 pisze:Oficjalny skład: JUVENTUS (3-5-2): 1 Buffon; 19 Bonucci, 2 Lucio, 3 Chiellini; 33 Isla, 24 Giaccherini, 6 Pogba, 8 Marchisio, 22 Asamoah; 27 Quagliarella, 9 Vucinic
Nic mi tam nie dziala, boscie juz wszystko wykupiliPiotr Juvefan pisze:Działa wam nsport na weeb tv normalnie?Bo mi prócz tego kanału odtwarza wszystko
PS;ok odblokowało się już :-D

Kłalikalelja - swiat wg Matusiaka...
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Buffalo
- Juventino
A Matusiak w przedmeczowym studio N - "..np taki Qualidianella"
Edit: widze, że już wychaczone przez loze szydercow
Edit: widze, że już wychaczone przez loze szydercow
Ostatnio zmieniony 22 września 2012, 20:39 przez Buffalo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
no to co Panowie obstawiamy czy Quagliarella się odradza czy to tylko chwilowa zwyżka formy podczas meczu z Chelsea była?
Czy Pogba sprosta zadaniu?
Czy Pogba sprosta zadaniu?
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- szycha21
- Juventino
llooooo ja ci dam fife czy fm!! ;pkaczy19FJ pisze:Dobrze, że to Ty nie prowadzisz zespołu. To nie jest kolego Fifa czy FM, że możesz ich jechać równo przez cały czas - cały czas są samą 11-stką.
Myślę, że mecz wygramy skromnie.
Nie rozumiesz mnie. Ja nie mowie, żeby nie robić zmian, bo tak się nie da i każdy o tym wie. jednak zmiana połowy drużyny to jest przegięcie!! Można zmienić zawodnika, który ma uraz (np Vidal) bądź który jest przemęczony (np Pirlo) ale nie zmieniajmy zawodników tylko dlatego, że grali 3 dni temu!! Chelsea zmieniła tylko 2 zawodników od meczu z nami; taki real gra ciągle tą samą 11 i nic im nie jest!