LM 12/13 (gr. E) [01]: Chelsea 2-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- MoreLL_FTL
- Juventino
Wiecie, że jakby się udało to wygrać, to w mediach na pewno padnie gdzieś stwierdzenie, że wygrywając z obrońcą LM jesteśmy w stanie ją wygrać w tym roku.
- Vincitore
- Juventino
Nie pamiętam kiedy ostatnio wygraliśmy mecz o stawkę w Anglii. Wyłączając remis z Manchesterem City to dostawaliśmy wciry z Chelsea, Man United, Arsenalem, Newcastle czy Fulham.
Niemniej jednak nie potrafię być pesymistycznie nastawiony przed wieczornym meczem. Jestem ogromnie ciekaw ile znaczymy obecnie w Europie z tym składem (nie żeby ten mecz był jakimś wyznacznikiem, ale małym sprawdzianem owszem).
Nie mogę się doczekać, wie ktoś jak zrobić by już była 20:45?
Niemniej jednak nie potrafię być pesymistycznie nastawiony przed wieczornym meczem. Jestem ogromnie ciekaw ile znaczymy obecnie w Europie z tym składem (nie żeby ten mecz był jakimś wyznacznikiem, ale małym sprawdzianem owszem).
Nie mogę się doczekać, wie ktoś jak zrobić by już była 20:45?

- PrzemasJuve
- Juventino
polecam posprzatac, dom, pokoj..cokolwiek..czas bardzo szybko leci, a i efekt fajny 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- pumex
- Juventino
Zawsze wiedziałem, że z Angolami na ich ziemi idzie nam jak po grudzie, ale dopiero teraz, po przeczytaniu materiału z SJ dotarło do mnie, jaką fatalną mamy statystykę. No nic... trzymajmy kciuki.Vincitore pisze:Nie pamiętam kiedy ostatnio wygraliśmy mecz o stawkę w Anglii. Wyłączając remis z Manchesterem City to dostawaliśmy wciry z Chelsea, Man United, Arsenalem, Newcastle czy Fulham.

- Maku
- Juventino
Dokładnie to robięPrzemasJuve pisze:polecam posprzatac, dom, pokoj..

Nie mogę się doczekać tego meczu. Ważne, żeby zdobyć choć 1 punkt, bo Szachtar pewnie poradzi sobie z Duńczykami bez większych problemów.

- meda11
- Juventino
Z Anglikami w ogóle idzie nam cholernie ciężko. Ja mam niesamowity uraz do ekip z wysp. Choćby pamiętne 2:3 z United czy też kilka lat później gładkie 0:3 (?) gdzie Giggs robił z naszymi co tylko chciał włączając w to Davidsa. Do tego późniejsze boje z Liverpoolem, Arsenalem czy Chelsea... Gdybym miał wybierać w fazie pucharowej pomiędzy drużyną PL w dobrej formie, a np. Realem Mourinho czy Barcą Guardioli w najlepszej formie to bez wahania brałbym hiszpańskie drużyny. Dobrze się stało, że jedną z angielskich ekip mamy w grupie, bo to zawsze jeden ciężki przeciwnik mniej po wyjściu z grupy.pumex pisze:Zawsze wiedziałem, że z Angolami na ich ziemi idzie nam jak po grudzie, ale dopiero teraz, po przeczytaniu materiału z SJ dotarło do mnie, jaką fatalną mamy statystykę. No nic... trzymajmy kciuki.Vincitore pisze:Nie pamiętam kiedy ostatnio wygraliśmy mecz o stawkę w Anglii. Wyłączając remis z Manchesterem City to dostawaliśmy wciry z Chelsea, Man United, Arsenalem, Newcastle czy Fulham.
Co się tyczy samego meczu to biorąc pod uwagę formę i charakterystykę naszych stoperów nie liczyłbym na zero z tyłu. Więc jeśli stracimy ze dwie bramki to liczę również na dwie stracone po stronie gospodarzy. Z remisu na wyjeździe będę bardzo zadowolony tym bardziej, że dopiero wkręcamy się w sezon. Forza Juve!
- Cabrini_idol
- Juventino
Dożyłem tej pięknej chwili
.
Serce rosnie, emocje ground zero....
Idealne miejsce idealny czas na przypomnienie naszej jakże dźwięcznej nazwy JUVE.
Odrazu przypomina mi sie pamiętny 20 listopada 96 roku i nasze zwycięstwo z MANU na wyspie.
Jedziemy do Londynu zmierzyc sie z ekipą, która ma jedną z najlepszych formacji ofensywnych na świecie, ale takze wielkie problemy na srodku obrony jak i nieco wyzej niej...i to przemawia za nami, za Juventusem, który od przeszlo roku potrafi zdominowac rywala w srodku boiska.
O głod zwyciestwa i ambicje sie nie martwie, nie po takiej przerwie od ostatniego lizniecia prawdziwej europejskiej pilki. Modle sie tylko o zeslanie ducha swietego na naszego Leosia i uchronienia go od najciezszego grzechu obroncy.
Co tu wiecej napisac, zycze wszystkim tetna 190 i lzy szczescia, podobnie jak w 96 roku, a tych co nie pamietaja tak odleglych czasow to zycze chwil ktore zawiazaly wasza milosc do bialo-czarnych barw.
FORZA JUVE.

Serce rosnie, emocje ground zero....
Idealne miejsce idealny czas na przypomnienie naszej jakże dźwięcznej nazwy JUVE.
Odrazu przypomina mi sie pamiętny 20 listopada 96 roku i nasze zwycięstwo z MANU na wyspie.
Jedziemy do Londynu zmierzyc sie z ekipą, która ma jedną z najlepszych formacji ofensywnych na świecie, ale takze wielkie problemy na srodku obrony jak i nieco wyzej niej...i to przemawia za nami, za Juventusem, który od przeszlo roku potrafi zdominowac rywala w srodku boiska.
O głod zwyciestwa i ambicje sie nie martwie, nie po takiej przerwie od ostatniego lizniecia prawdziwej europejskiej pilki. Modle sie tylko o zeslanie ducha swietego na naszego Leosia i uchronienia go od najciezszego grzechu obroncy.
Co tu wiecej napisac, zycze wszystkim tetna 190 i lzy szczescia, podobnie jak w 96 roku, a tych co nie pamietaja tak odleglych czasow to zycze chwil ktore zawiazaly wasza milosc do bialo-czarnych barw.
FORZA JUVE.

- Giovani
- Juventino
No przyznam, że emocje rosną z godziny na godzinę. Sam, już zaopatrzyłem się w piwko, mam nadzieję, że po dostawę pójdę po meczu
Oby nasza obrona nie dała się wkręcać Hazardowi i dwójce Hiszpanów i atak był w jak najlepszej formie. Musimy zdominować środkowy plac gry w dzisiejszym meczu. FORZA !

- Antek666
- Juventino
chyba zaraz właśnie nawet i nie pokój a całą chałupę wysprzątam :doh: Resztski whisky już kilka dni się mrożą,ale to na opijanie wygranej lub(oby nie!) zalewanie smutków po porażce,ale na mecz to piwko standardowo.Smutno mi trochę,że ja tu sam,że mecz też sam obejrzę i że będę musiał się męczyć na sopcastach i innych transmisjach z netu...bo tu przecież puszczają bayern w otwartej...PrzemasJuve pisze:polecam posprzatac, dom, pokoj..cokolwiek..czas bardzo szybko leci, a i efekt fajny
oj stary ja to już od wczoraj jak sobie myslałem,wyobrażałem chwilę wyjścia na boisko,moment hymnu itp to aż już łezki wzruszenia się pojawiały30Juventus30 pisze:juz powoli u mnie zaczyna szybciej bić serce, wyczuwam stres przed meczowy, co maja powedziec piłkarze ?
Juve tylko spokojnie chociaż remis tylko nie przegrać tego !!

Liczę na sporo emocji,ale i nudne 1-0 dla naszych mnie zadowoli.Chciałbym,wszyscy byśmy chcieli,włącznie z piłkarzami aby pokazać europie,światu kto wrócił do LM

- LordRahl
- Juventino
Juve leci przecież na TVP 2, nie musisz się męczyć z netemAntek666 pisze:chyba zaraz właśnie nawet i nie pokój a całą chałupę wysprzątam :doh: Resztski whisky już kilka dni się mrożą,ale to na opijanie wygranej lub(oby nie!) zalewanie smutków po porażce,ale na mecz to piwko standardowo.Smutno mi trochę,że ja tu sam,że mecz też sam obejrzę i że będę musiał się męczyć na sopcastach i innych transmisjach z netu...bo tu przecież puszczają bayern w otwartej...PrzemasJuve pisze:polecam posprzatac, dom, pokoj..cokolwiek..czas bardzo szybko leci, a i efekt fajny

Ja ide z kumplami do baru- jeden za Chelsea

- MeczeOnline
- Juventino
- Antek666
- Juventino
Wiem,że leci w tvp2,ale muszę w necie i tak patrzeć,nie mieszkam w kraju...nie mam tvp,czego po raz pierwszy w życiu żałuję.Tu w otwartej tv będzie Bayern oczywiście pokazywany,w niemalże każdym barze też.Jest kilka włoskich knajpek,ale raz że w pobliżu siebie to chyba żadnej nie mam,druga sprawa że w takich to niekoniecznie fani Juve mogą siedzieć...a z jakimiś włochami od milanów,interów i innych merdasów to nie mam ochoty takiego meczu patrzeć:snooty:LordRahl pisze: Juve leci przecież na TVP 2, nie musisz się męczyć z netem![]()
Ja ide z kumplami do baru- jeden za Chelsea, a drugi neutralny, mam nadzieję, że po końcowym gwizdku to ja będę proszony o spokój :-D
Dwóch znajomych fanów Arsenalu życzy nam powodzenia i będzie trzymać kciuki za Juve!

Ciekawe czy zobaczę znajome mordki z DPL lub jakieś nasze ciekawe flagi,transparenty.Oby i może t o się udało.Dobrej zabawy,dobryh przeżyć stamtąd ogólnie i wielu powodów do radości.Gdyby się miało więcej rozumu to też by się tam dziś było,ale no nie.Anglia to bardzo ciekawy i swobodny kraj od kilku miesięcy...
@up/spamer/MeczeOnline - nie otwieram bo nie lubię spamu,ufam tylko w linki od zaufanych osób,bo boję się wirusa który zniszczy mi kompa i wyssie mi mózg :lol: