Serie A 12/13 (2): Udinese 1-4 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Dzisiaj jest jedno z tych spotkań, w których Vuciniciowi nie chcę się grać w piłkę i najchętniej zostałby w domu, dobrze, że przynajmniej strzelił tę bramkę i uspokoił trochę naszą sytuację. W ogóle idziemy po najmniejszej linii oporu, żeby tylko się to na nas nie zemściło. W spotkaniach LM musimy grać przede wszystkim znacznie szybciej.
PS. Moim zdaniem karny mocno dyskusyjny. W okolicach 70 minuty dałbym pograć Pogbie
PS. Moim zdaniem karny mocno dyskusyjny. W okolicach 70 minuty dałbym pograć Pogbie

- squinter
- Juventino
Gramy ładnie, momentami nawet bardzo ładnie, aż miło popatrzeć. Bez zbędnego przemęczania się ale też bez lekceważenia Udine. Po drugim golu "radość" jak na sparingu, zresztą murawa i stadion wyglądają, jakby to był jakiś szary mecz sparingowy...
- Lato1897
- Juventino
Ogólnie to nasza gra zaczęła mi się podobać od 25 minuty, wcześniej były wyłącznie długie piłki od Pirlo, dużo niedokładności i niechlujstwa. Giovinco z Vuciniciem mają chyba ustalone co mają grać (czyli przepuszczenie piłki przez jednego, drugi ją przyjmuje i odgrywa pierwszemu na dobieg) jednak wygląda to jakby na treningach nie ćwiczyli tego ani razu. Tradycyjnie już Giovinco słabiutko oprócz dwóch efektownych zagrań z piętki. Reszta zawodników na dobrym poziomie, Nikt chyba nie odstaje. Widać, ze kontrolujemy grę i jest według mnie pewien postęp w naszej grze od meczu z Parmą choć nie ma co ukrywać, że czerwień i karny ustawiły mecz. Kontrolujemy na spokojnie mecz i wpuszczamy młodzież żeby się ograła a ja zdobywam punkty do fantasy serie a to plan na drugą połowe:D

- Ein
- Juventino
Jezusie. Pomijam, że szukając linka do dobrej jakościowo transmisji meczu (którego i tak nie znalazłem - więc jak ktoś ma jakikolwiek dobry link do SopCasta to proszę o podrzucenie) nie widziałem pierwszych 15 min ale cóż ...
Co do meczu - to już praktycznie po nim. Udine się poddało, my gramy padake, nawet Vucinic stojąc w miejscu strzelił gola. Eh... Juve imba, i tak trzymać.
Co do meczu - to już praktycznie po nim. Udine się poddało, my gramy padake, nawet Vucinic stojąc w miejscu strzelił gola. Eh... Juve imba, i tak trzymać.
Ostatnio zmieniony 02 września 2012, 18:51 przez Ein, łącznie zmieniany 1 raz.
- Montezuma11
- Juventino
chyba kwadwo. Jakaś dobra dusza może mi podać nie link numer kanału na sopcascie, ten który mu się wyświetla w okienku przy napisie channel. Będę strasznie wdzięczny
FORZA JUVENTUS !!!
- Szilgu
- Juventino
Wiem, że to zabawne, ale ktoś przepowiedział... Armero jest kiepski
Nie dziwię się, że najpierw chcieliśmy go wypożyczyć. Najpierw staranował kolegę z drużyny, później zawalił przy drugiej bramce. Ogólnie zero z niego pożytku na boisku. Basta prezentuje się dużo lepiej.
Nie wiem czy powinna być czerwień. Bo karny na pewno.

Nie wiem czy powinna być czerwień. Bo karny na pewno.
- jarmel
- Redaktor
Sędzia poszalał z kartkami
Komentator coś nie może przeżyć tego czerwa.
Vucinic sobie dzisiaj postanowił pospacerować, przy golu to aż dziwne, że nikt mu nie zabrał, chyba sami byli zdziwieni, że tak długo można oddawać strzał w takiej sytuacji
2-0 i teraz spokojnie do końca meczu.

Vucinic sobie dzisiaj postanowił pospacerować, przy golu to aż dziwne, że nikt mu nie zabrał, chyba sami byli zdziwieni, że tak długo można oddawać strzał w takiej sytuacji

2-0 i teraz spokojnie do końca meczu.
Tez to zauważyłem :roll:squinter pisze:Po drugim golu "radość" jak na sparingu, zresztą murawa i stadion wyglądają, jakby to był jakiś szary mecz sparingowy...
Ostatnio zmieniony 02 września 2012, 18:52 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- Castiel
- Juventino
Moim zdaniem karny z pupy...ta czerwona kartka to też wielka przesada. Ogólnie to sędzia daje kartki za nic starając się jakoś zrównoważyć błąd, który najpewniej ustawił mecz.
Wnerwia mnie jedna rzecz - wymieniamy dziesiątki podań przed polem karnym z których absolutnie nic nie wynika. Mieliśmy kilka okazji do dobrego podania otwierającego napastnikowi drogę do bramki, a jak zwykle wybieramy jakiegoś DM'a w środku.
Wnerwia mnie jedna rzecz - wymieniamy dziesiątki podań przed polem karnym z których absolutnie nic nie wynika. Mieliśmy kilka okazji do dobrego podania otwierającego napastnikowi drogę do bramki, a jak zwykle wybieramy jakiegoś DM'a w środku.
- kosciu88
- Juventino
Mecz troche nudny ale przy czerwonej Udinese mozna sie bylo takiego przebiegu spodziewac. W drugiej polowie Pogba i Matri na boisko
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Karny odgwizdany zasłużenie, mam jednak wątpliwości co do tego czerwa.
Gramy tak, jakby się nam w ogóle nie chciało. Parę akcji składnych było, ale przeważają zagrania niedokładne. Po stracie zawodnika Udinese z rzadka atakuje i koncentruje się raczej na tym, by pozostać jeszcze w grze.
Sytuacja Asamoah - Vucinic
Przyjęcie i ten mierzony strzał - miodzio.

Gramy tak, jakby się nam w ogóle nie chciało. Parę akcji składnych było, ale przeważają zagrania niedokładne. Po stracie zawodnika Udinese z rzadka atakuje i koncentruje się raczej na tym, by pozostać jeszcze w grze.
Sytuacja Asamoah - Vucinic

- Simi
- Qualità Juventino
Mecz spoko. Chiellini musi powrócić do formy sprzed kontuzji, Vidal musi się obudzić, a tak to wszystko ok. Karny prawidłowy.
Patrzac na to Udinese, żal mi ich polityki transferowej. Gdyby nie pozbyli się Inlera, Zapaty, Isli, Handanovicia, Asamoah, Sancheza.. to mogliby spokojnie walczyć o pierwsza 3 Serie A.
Patrzac na to Udinese, żal mi ich polityki transferowej. Gdyby nie pozbyli się Inlera, Zapaty, Isli, Handanovicia, Asamoah, Sancheza.. to mogliby spokojnie walczyć o pierwsza 3 Serie A.
Ostatnio zmieniony 02 września 2012, 18:51 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.