Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 15:31

Zarejerstowałem się na forum C+, czekam na akceptacje konta, ale jak to już sie stanie to pojade z tymi decydentami na forum c+ jak z furą gnoju, do czego oczywiście zachęcam. Juventini, spamujemy forum C+!

JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 16:04

Napisalem na ich Facebooku prośbę, która bez waszego poparcia wiele nie da.
Jeżeli udałoby się uzbierać ze 300 głupich "lajków" może ktoś by zwrócił na to uwagę.

Posta u nich dodałem dwie sekundy temu, 16:03 (Filip Wieczorek).
Postarajmy się Panowie jak się da!

http://www.facebook.com/CANALplussport

Obrazek
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 22:25

Proponuję mieszany skład aby nie przegrać.
Manninger
Caceres Bonucci Barzagli Chiellini
Padoin Pirlo Giaccherini
Krasic Del Piero Elia

Elia powinien zagrać cały mecz.Conte powinien mu to zagwarantować niech se chłopak zagra na luzie i bez stresu.Jak się pokaże to może zostanie.Pojawił się na kilka minut i wszyscy po nim jechali a on zwyczajnie potrzebował wsparcia i możliwości gry.Ile Conte katował nas Estim czy Boriello?

Dziwna sytuacja z Elią.Po co go kupili? W klubowej kasie leżało by teraz 9mln+pensja ktôre możnaby dołożyć do transferu np Suareza. A tak kasa poszła w błoto i pożytku żadnego.Elia zmarnował rok kariery a my 9mln.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2012, 22:36

Sorek21 pisze:Proponuję mieszany skład aby nie przegrać.
Manninger
Caceres Bonucci Barzagli Chiellini
Padoin Pirlo Giaccherini
Krasic Del Piero Elia
Czy Ty/Wy naprawdę w to wierzycie ? Cały zespół podkreśla, że strasznie zależy Im na podtrzymaniu passy bez porażki w tym sezonie. Manninger, Padoin, Krasic i Elia nie wejdą w pierwszym składzie. Zamiast nich zagra Buffon, Marchisio, Pepe i Vucinic. Alexa bym chciał, ale zamiast niego zagra Matri. Oby tylko Kapitan pojawił się na boisku...
Sorek21 pisze:
Sorek21 pisze: Elia powinien zagrać cały mecz [...]
Dziwna sytuacja z Elią [...]
I dlatego Conte da mu miejsce w pierwszym składzie ? On już jest skreślony.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2012, 02:17

JuveFilip_8_ pisze:Napisalem na ich Facebooku prośbę, która bez waszego poparcia wiele nie da.
Jeżeli udałoby się uzbierać ze 300 głupich "lajków" może ktoś by zwrócił na to uwagę.

Posta u nich dodałem dwie sekundy temu, 16:03 (Filip Wieczorek).
Postarajmy się Panowie jak się da!

http://www.facebook.com/CANALplussport
O, odpisali.
Planowaliśmy pokazać to spotkanie, ale w związku ze zmianą godziny jego rozgrywania musieliśmy dokonać wyboru. Niestety mecz ten pokrywa się godzinowo z 3 transmisjami ostatniej kolejki Premier League. Samą fetę oczywiście pokażemy na antenie. W przerwie wspomnianych meczów Premier League lub wieczorem przy transmisji ze spotkania Inter-Lazio.
BLA-ZE-NA-DA. 3 (trzy!) transmisje Premier League sa wazniejsze, nie moga byc dwie, nie mowiac o jednej. No, ale przeciez pokaza fete w przerwie meczu - odjac reklamy, zostanie jakies 7-10 minut. To jakby kobieta na pytanie o reke odpowiadala 'zostanmy przyjaciolmi' :angry:

Obrazek
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2012, 08:03

Anal + stwierdził że pokazanie meczów City i United to za mało i dowalą do tego Multiligę :lol: Fetę pokażą w przerwie. Nie wiem, może trzeba im bombonierkę i chryzantemy wysłać za taki miły gest :pray: Na szczęście dobrego streama się złapie i olać frajerów.

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2012, 08:11

Panowie, mnie też wkurza, że Canal Plus tak olał Serie A na rzecz Premiership, ale można się było tego spodziewać. Wystarczy spojrzeć na to jak wygląda oglądalność tych lig:

Obrazek

Źródło: http://media2.pl/badania/58935-Canalplu ... ejsza.html

Wiem, że badanie trochę stare, ale wątpię, żeby coś się istotnie zmieniło. Dla Canal Plus najbardziej liczy się Ekstraklasa i Premier League. Serie A jest na szarym końcu, dla nich to tylko dopełnienie oferty. Pytanie co będzie dalej? Canal Plus wykupił wyłączne prawa do emisji spotkań Serie A na sezony 2010/11 i 2011/12. Może gdyby Polsat zainteresował się ponownie ligą włoską to byłoby lepiej z transmisjami, bo ich oferta nie jest tak atrakcyjna.

Obrazek
Bandiera_Rossa

Nieprzeczytany post 10 maja 2012, 09:37

Dlatego Lewandowski jest w Juve niezbędny!

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2012, 10:09

Bandiera_Rossa pisze:Dlatego Lewandowski jest w Juve niezbędny!
:ok:
Ma to też swoje minusy, ale Lewy w Juve = Polsat wykupuje prawa do SerieA i oglądamy każdy mecz Juve w HD
:prochno:

Darek-WLKP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 maja 2012, 11:43

Mate.G pisze:
Bandiera_Rossa pisze:Dlatego Lewandowski jest w Juve niezbędny!
:ok:
Ma to też swoje minusy, ale Lewy w Juve = Polsat wykupuje prawa do SerieA i oglądamy każdy mecz Juve w HD
:prochno:

Dokłądnie też chcę aby Lewy przeszedł do Juve lecz wiem , że to się nie wydarzy w tym roku...Lecz wszystko jest jeszcze możliwe , zapewne zostanie jeszcze pol roku lub rok w BVB i dopiero definitywnie odejdzie .

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 10 maja 2012, 11:58

Dlaczego nie zrobią wobec tego takiej transmisji jak w przypadku ostatniej kolejki ligi włoskiej? Niech przełączają raz na jeden raz na drugi Manchester, co za problem?

W sumie to nie komentowałem jeszcze meczu. Fajnie, że go wygraliśmy :)

pavel88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 maja 2012, 12:24

wszyscy chcielibyśmy zobaczyć fetę, ale trudno było tego oczekiwać skoro kilka dni przed meczem zmienia się jego godzinę. C+ ma inne priorytety, po prostu widocznie im się to bardziej opłaca niż kilkugodzinną transmisje z Turynu. Ja wielkich pretensji nie mam, a oni nie mają obowiązku do realizowania naszych zachcianek. Biznes to biznes, nie ma co szukać drugiego dna. Wierzę, że każdy jakoś sobie poradzi ;)

wracając do tematu składu to też chętnie zobaczyłbym rezerwowych - Elia, Krasić, Alex, Caceres. Fajnie jakby wyszedł też Matri, bo ostatnio nie siedzi mu gra, a na luzie mógłby zaprezentować się lepiej

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2012, 12:29

Ja rozumiem, że mecze obu Manchesterów są dla Cyfry Plus ważniejsze niż mecz i feta Juventusu, jednak kompletnie nie rozumiem, co w ich niedzielnej ofercie programowej robi angielska multiliga :| Właśnie w miejsce multiligi mogliby włożyć SerieA, skoro i tak spotkania pretendentów do tytułu będą równolegle transmitowane na innych kanałach

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2012, 12:40

A wy wciąż swoje... Jezus Maria. Jak by w niedzielę była ostatnia kolejka Ekstraklasy, to by pewnie nie było Menczesterów tylko Lechy, Kszo, Legie i inne Szczakowianki pokroju Wisły. C+ transmituje to, co im się opłaca. Juve się widocznie nie opłaca. Już nie płaczcie, tylko szukajcie dobrej transmisji w necie :) I wrzućcie link na forum :D

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 maja 2012, 12:49

Płaczecie, jakby jedyną opcją obejrzenia w Polsce meczu Juventusu był Canal Plus. :roll:

W necie bedzie pierdyliard transmisji tego meczu, wiec skonczcie już płakać bo to sie smieszne powoli robi. Zwłaszcza, ze wiecie doskonale, ze Serie A w Polsce nie cieszy sie zbytnią renomą.

Ja obejrzałem moze ze 2 mecze Juventusu na C+(Napoli i chyba Inter) reszta na radzieckich, angielskich, włoskich, rumunskich streamach. I zyje, nic mi nie jest własciwie. Ba nawet połapałem sie w rumunskim jezyku na tyle, ze orientuje sie w sumie o czym gadają :lol:

Obrazek
Zablokowany