Robert Lewandowski

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 21:32

Pewnie nikogo to nie obchodzi, bo Bundeskopanka jest słaba, a Lewy jest cianiasem, ale właśnie strzelił dwie bramki zespołowi, który potrafił nas powieźć 4-1.

Ale to leszcz, nie?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 21:40

Wlasnie ogladam mecz i BVB gra WYNISZCZAJACO :) co strzal to gol w tym 2 Lewego + asysta Kuby . Gol Humelsa z karnego po faulu na Kubie wiec Polacy szaleja :) 75 minuta 4-2 dla BVB.

hattrick Lewego :) asysta Piszczka .... 5-2!! Szok.

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 21:46

pakman pisze: Wg moich obliczen Bayern zaraz moze strzelic na 4-3 i ostatnie 10 minut bedzie swietny widowiskiem .
Zaintrygowałeś mnie bo nie wiedziałem, że da się wyliczyć gola :smile: rachunek prawdopodobieństwa czy co ? :prochno:

Co do gry Roberta to narodowość odbiera mu 3/4 overall abilities w oczach Polaków. A szkoda, bo Lewy to dobry kot. Niestety deszczu, ale dla statystycznego Polaka to on ma chyba po prostu szczęście przy bramkach i przy asystach źle mu się piłka odbije od sęka. W końcu to Polak, a my nie możemy być dobrymi piłkarzami na europejskich arenach 8)

Sapere Aude!
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 21:47

Lewy po raz trzeci przeciwko faworytowi finału LM. Brawa. :ok: :dance:
Ostatnio zmieniony 12 maja 2012, 22:02 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.

Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jest i trzecia bramka Lewego ! Piękna forma.. myślę, że teraz znajdzie się dużo chętnych na tego grajka :D Juve? Czemu nie !

Po meczu!

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

O, właśnie zaliczył hattricka z Bayernem.

Ale słabi Ci Bawarczycy. Byle Catania by z nimi wygrała w Serie A.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 21:49

To wynikalo z przebiegu meczu z Realem ale sie pomylilem . Przyznaje sie :) Ciezka noc i kolejne dni przed Bayernem . Za tydzien final LM a tutaj taka porazka w meczu z BVB. Hoenes nie mial zbyt wesolej miny :)

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 21:52

deszczowy pisze:właśnie strzelił dwie bramki zespołowi, który potrafił nas powieźć 4-1.
Od tamtej pory zmienił się prezydent klubu, dyrektor, trzykrotnie trener i wymieniono prawie całą kadrę. Ale to taki szczegół.

Bandiera_Rossa

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 21:53

deszczowy pisze:O, właśnie zaliczył hattricka z Bayernem.

Ale słabi Ci Bawarczycy. Byle Catania by z nimi wygrała w Serie A.
A Lewy za słaby na Serie A, wiadomo

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 21:59

Ouh_yeah pisze:
deszczowy pisze:właśnie strzelił dwie bramki zespołowi, który potrafił nas powieźć 4-1.
Od tamtej pory zmienił się prezydent klubu, dyrektor, trzykrotnie trener i wymieniono prawie całą kadrę. Ale to taki szczegół.
Szczegółem jest też to, że są teraz w finale Ligi Mistrzów i najprawdopodobniej go wygrają. Brawo Lewy !

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 21:59

Deszczu, rozumiemy, że walisz ironią do tych, którzy uważają, że Robert jest za słaby za jakiś większy klub, ale rób to troszkę subtelniej. :-D
Lewandowski robi na mnie ogromne wrażenie. Facet jest w świetnej formie, a sądzę, że może być w jeszcze lepsze. Jeżeli za rok powtórzy sukces, to najlepsze drużyny będą się o niego biły. Po co czekać rok? ja bym go teraz chiał u nas! 8) [/u]

Obrazek
pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 22:17

Bardzo ladnie zachowal sie Mario Gomez - podszedl do Lewego , pogratulowal :) mecz meczem ale klase przeciwnika nalezy doceniac zawsze .

Transfer lewego do Juve (chociaz nie jestem zwolennikiem takiej opcji) na pewno przyciagnal by zainteresowanie mediow polskich a co za tym idzie wiecej transmisji spotkan Juve :) Sam Canal+ to za malo dla polskich kibicow . Polityka C+ opiera sie na promocji Premier League i Primera Division ("kasa misiu kasa" - cytujac klasyka) .

Brawo Polacy ! Teraz czekamy na Euro i na wasza dobra gre !!

Peter

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 22:45

Lewandowski pokazał dzisiaj co potrafi. Warto przyjrzeć się jego grze, bo oprócz tego, że strzela dużo bramek, często też rozgrywa piłkę, ma dużo asyst, a i technika poszła do przodu.
Chętnie zobaczyłbym go w Juve.

Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?

"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
Bandiera_Rossa

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 22:55

Za słaby na serie a/musi udowodnić swoją wartość/whateva

Wiadomo, że gość który sadzi hat-tricka Bayernowi miałby problemy strzelić gola Cagliari albo Lecce

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 maja 2012, 22:59

Amarillo pisze:
pakman pisze: Wg moich obliczen Bayern zaraz moze strzelic na 4-3 i ostatnie 10 minut bedzie swietny widowiskiem .
Zaintrygowałeś mnie bo nie wiedziałem, że da się wyliczyć gola :smile: rachunek prawdopodobieństwa czy co ? :prochno:

Co do gry Roberta to narodowość odbiera mu 3/4 overall abilities w oczach Polaków. A szkoda, bo Lewy to dobry kot. Niestety deszczu, ale dla statystycznego Polaka to on ma chyba po prostu szczęście przy bramkach i przy asystach źle mu się piłka odbije od sęka. W końcu to Polak, a my nie możemy być dobrymi piłkarzami na europejskich arenach 8)
TO nie do końca tak. My po prostu od laaaat nie mamy takich piłkarzy i się do tego przyzwyczailiśmy.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Zablokowany