Serie A (31): Palermo 0-2 JUVENTUS
- Vincitore
- Juventino
Mam nadzieję, że Conte odpowiednio ściągnie presję z naszych chłopaków po meczu Milanu. Trzeba być dobrej myśli, jak dzisiaj tego nie wykorzystamy to znaczy, że niebotyczne z nas parówy.
Palermo trudny teren, są osłabieni, my w formie i zmobilizowani. No musimy dać radę.
Palermo trudny teren, są osłabieni, my w formie i zmobilizowani. No musimy dać radę.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Też wolałbym 4-3-3, ale w sumie ostatnio 3-5-2 sprawdza się naprawdę znakomicie. Dzięki temu ustawieniu dominujemy w środku kola (tak było też z Napoli), a w takim meczu jak ten z Palermo może to odegrać kluczową rolę, bo walka będzie na pewno.pumex pisze: Boję się tego ustawienia 3-5-2. Niby z Napoli dobrze to wyglądało, ale jednak mam wątpliwości, czy to najlepsze rozwiązanie
Także obawiam się tego pojedynku, to oczywiste. Chyba nikt nie spodziewał się takiej szansy już dziś. U rywala wielu piłkarzy brakuje, u nas komplet, bardzo dobra forma, odpowiednia motywacja, która po porażce Milanu będzie pewnie jeszcze większa. Tylko to wykorzystać.
Koncentracja i jedziemy.
- johny55552
- Juventino
powiem wam ,że na lato niech juve kupi jovetica -przydałby się nam trochę przypomina mi kakę
- juventusprzemek
- Juventino
No Boruc Jovetić i AMAURI
dali dziś z siebie wszystko i pogrążyli ACZE Milan lub jak kto woli AC Rzut Karny.
Jak zagramy powtórkę z Napoli to święta będą bardzo wesołe. Od samego początku ogromny szturm na bramę Sycylijczyków i kontrola nad wynikiem do samego końca nam się opłaci. W drugiej połowie Alex na boisko i dobić rywala, zostawić zgliszcza na Sycylii i fotel lidera mam nadzieję do końca sezonu.
No to na zdrowie!

Jak zagramy powtórkę z Napoli to święta będą bardzo wesołe. Od samego początku ogromny szturm na bramę Sycylijczyków i kontrola nad wynikiem do samego końca nam się opłaci. W drugiej połowie Alex na boisko i dobić rywala, zostawić zgliszcza na Sycylii i fotel lidera mam nadzieję do końca sezonu.
No to na zdrowie!

- Szilgu
- Juventino
Pierwszy raz tak naprawdę wierzę w mistrzostwo. Ale ten mecz pokazuje jak fachowcy z goal się mylili. O żadnej serii wygranych meczów w ostatnich kolejkach pewnie nie będzie mowy. Presja zżarła Zlatana, mam nadzieję, że nie zje naszych. Zresztą dopiero teraz się dowiemy jak nasi reagują na takie ciśnienie... Mam nadzieję, że potraktują Palermo tak jak Napoli.
Coś czuję, że w tym sezonie i Juventus i Milan stracą punkty jeszcze kilka razy i będzie trochę emocji...
Coś czuję, że w tym sezonie i Juventus i Milan stracą punkty jeszcze kilka razy i będzie trochę emocji...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=89436
Znamy już jedenastkę Juve, jaka wybiegnie od pierwszej minuty - niespodzianką jest obecność Estigarribii w miejsce De Ceglie. Mam nadzieję, że Conte wie, co robi.
Znamy już jedenastkę Juve, jaka wybiegnie od pierwszej minuty - niespodzianką jest obecność Estigarribii w miejsce De Ceglie. Mam nadzieję, że Conte wie, co robi.

- squinter
- Juventino
Esti... zaczalem sie obawiac tego meczu.mrozzi pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=89436
- pumex
- Juventino
CO???mrozzi pisze:Znamy już jedenastkę Juve, jaka wybiegnie od pierwszej minuty - niespodzianką jest obecność Estigarribii w miejsce De Ceglie
Ja pierdziele, w ta ważnym momencie wystawiać takiego ogóra zamiast dobrze spisującego się De Ceglie? Już teraz nie wytrzymuję, a gdzie jeszcze do meczu

Wiecie, że do tej pory obecność Esticośtam w składzie była równoznaczna z remisem?
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 17:49 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- bendzamin
- Redaktor
- filippo
- Juventino
No i znowu odezwała się natura Conte, za każdym razem musi coś zamieszać i w końcu się to zemści zobaczycie. Ostatnio wsadził Borriello i musiał go zmienić. Estigaribbia też będzie to zmiany po 60 minutach to pewne jak mistrzostwo dla Legii
- pumex
- Juventino
W takim razie naturalny wydaje się powrót do 4-3-3 a nie 3-5-2 z Maczupikczu na skrzydle. Masakra... ale trzeba wierzyćOuh_yeah pisze:A to nie jest przypadkiem jakiś uraz Paolo tuż przed meczem? Bo na ławce też go nie ma.

- Lemiux
- Juventino
Eeeee, czy mogę mieć tą samą prośbę ??pablo1503 pisze:Jak pewnie zdążyliście zauważyć, mamy świeta![]()
Z tym wiążą się różnego rodzaju zjazdy rodzinne i niestety, ale jeden przypada dziś mnie, a co za tym idzie, nie będę mógł oglądać meczu :płaczę: Byłby ktoś taki miły i poinformował mnie dwoma smsami o:
1 Sms:
- Wyniku po pierwszej połowie
- Jednozdaniowy opis meczu(kto przeważał etc...)
2 Sms:
- Wynik końcowy
- Krótki opis meczu i kto zagrał najlepiej.
Dla ochotnika, stawiam piwo 8)
E:
Idiota ze mnie, zapomniałem o numerze![]()
530621518