Serie A (24): JUVENTUS 3-1 Catania
- juventusprzemek
- Juventino
A tak obejrzałem sobie skrót z pierwszego meczu i nasz 2' "Nedved" nie grał źle. Milos uratował remis i to dosyć celnym strzałem z zza pola karnego czego nie potrafią robić nasi snajperzy.
- Gandalf8
- Juventino
Patrząc na tej wyjściowy skład na plus chyba tylko to, że jest FQ... Ewentualnie jeszcze dobrze, że Lichy odpocznie przed Milanem, ale w to miejsce powienien wskoczyć Caceres.
Padoin to niby za Vidala czy za kogo?? Właściwie to niech gra - może udowodni, że wart był tego, aby go sprowadzić (może taki drugi Giaccherini z gościa będzie...)
De Ceglie niby gra ostatnio dobrze, ale nie wiadomo jak długo to potrwa, więc zawsze jego obecność na boisku to ryzyko (podobnie z Bonuccim), ale najbardziej mnie zastanawia co taki cienias jak Boriello robi w pierwszym składzie?? Znowu będzie się tylko przewracał, gdy dostanie piłkę, dyskutował z sędzią i machał konarami jak Amauri (i jeszcze te włosy na żelu zaczesane tak, że szkoda gadać - obraz nędzy i rozpaczy :doh: ).
Padoin to niby za Vidala czy za kogo?? Właściwie to niech gra - może udowodni, że wart był tego, aby go sprowadzić (może taki drugi Giaccherini z gościa będzie...)
De Ceglie niby gra ostatnio dobrze, ale nie wiadomo jak długo to potrwa, więc zawsze jego obecność na boisku to ryzyko (podobnie z Bonuccim), ale najbardziej mnie zastanawia co taki cienias jak Boriello robi w pierwszym składzie?? Znowu będzie się tylko przewracał, gdy dostanie piłkę, dyskutował z sędzią i machał konarami jak Amauri (i jeszcze te włosy na żelu zaczesane tak, że szkoda gadać - obraz nędzy i rozpaczy :doh: ).
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
ToCzarek_88 pisze:dobrej
seCzarek_88 pisze:jakości
poszukajCzarek_88 pisze:transmisja
boCzarek_88 pisze:by
jaCzarek_88 pisze:się
szukałemCzarek_88 pisze:przydała,
iCzarek_88 pisze:mile
seCzarek_88 pisze:widziany
znalazłem.Czarek_88 pisze:link
http://www.firstrowsports.eu/watch/1083 ... tania.html
- Vimes
- Juventino
Ten gol to była w 1/3 zasługa Krasicia, w 1/3 bramkarza bramkarza Catanii i w 1/3 pogody.juventusprzemek pisze:A tak obejrzałem sobie skrót z pierwszego meczu i nasz 2' "Nedved" nie grał źle. Milos uratował remis i to dosyć celnym strzałem z zza pola karnego czego nie potrafią robić nasi snajperzy.
- Bezimienny
- Juventino
- juventini22
- Juventino
A komentator dupek gada, i nie da posluchac hymnu, co za chlop,
- -Lucas-
- Juventino
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kapitalna bramka Pirlo, dobry występ De Ceglie i tyle pozytywów, jak na razie. Napadzior z prawdziwego zdarzenia potrzebny. Kolejny mecz nasi napastnicy są bezproduktywni.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Filip
Marchisio i Giaccherini niewidoczni, na szczęście po bramce zespół się obudził i od tego momentu w miarę cisną, ale nie ma wykończenia 

- booyak
- Juventino
Chyba nie ma już wątpliwości nikt nad wyższością Q nad Vucinicem? Szkoda że u jego boku nie gra dziś Matri a drewniany Boriello.
Padoin biega z prawej a Elii nawet na ławce nie ma :rotfl: Tego nie rozumiem zupełnie.
Pierwsze 45 min na plus. Liczę na 2 bramki po przerwie bo wreszcie coś się z przodu dzieje i wreszcie Pirlo posyła dobre piłki czego brakowało w ostatnich meczach.
Padoin biega z prawej a Elii nawet na ławce nie ma :rotfl: Tego nie rozumiem zupełnie.
Pierwsze 45 min na plus. Liczę na 2 bramki po przerwie bo wreszcie coś się z przodu dzieje i wreszcie Pirlo posyła dobre piłki czego brakowało w ostatnich meczach.
★ ★ ★
- Mate.G
- Juventino
Ciekawy meczyk się zrobił 
Wrzuciłbym Pepe na boisko, sporo niedokładności .
FQ strzeli gola !
FORZA !

Wrzuciłbym Pepe na boisko, sporo niedokładności .
FQ strzeli gola !
FORZA !
- ali
- Juventino
Nie wiem jakim cudem Conte stawiał ciągle na Vucinica mając takiego zawodnika jak Quagiarella. Ale pechowiec z niego wielka. Ta poprzeczka to powinna być cudowna bramka. Jest szybko, efektowanie. Komentatorom się najwyrazniej mecz podobał. Aaaa jeszcze te przyjecia Barzagliego po ktorym pilka powinna byc na aucie. Piękna sprawa.